Aaa biliyor musun canım benimde öyle oldu. Tatilden sonra toparlayamadım. Bi inmedi gittiZaten öyle tartılıyorum canım.
Cumartesi ile pazar sabahı arasında baya bir fark oldu
Her zaman tartılıyorum bir bakıyorum fazla kaçırmışsam diğer gün az yiyorum ama işte bu sefer ne kadar azaltsamda bir türlü gitmedi sanki üstüme yapıştı.
18900 adım attım. Hava da nemliydi çok yoruldummm. Tansiyonum düştüAkşam sporumu yazayım. menümü yazayım şimdi. Normal rutinime ek şimdi yürüyüşe gidiyorum iş çıkışı özendirdiniz.adımlarımı akşam atayım.
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Öğle 12:30
1 tabuz but ızgara
Ara 15:00
Eti lifalif kırmızı meyveli bar
Akşam 17:30
2.5-3 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
3 kaşık çoban salata( yaptığım salatayı yiyemedim anca bu kadar yedim midem patlayacak gibi şu an hala sindiremedim)
1 kupa ananas kabuklu kiraz saplı limonlu yeşil çay
2 lt suya tamamlıcam
Tutku44
LenaG
Mthn83
ah kuzum cok yorulmussun ama cok guzel adım atmışsın masallah yarın spor yapma biraz dinlen istersen
İşe gitmek için sabah 20 dk akşam 20 dk yürüyorum. Aynen ekstra yürüyüşe çıkmam bugünah kuzum cok yorulmussun ama cok guzel adım atmışsın masallah yarın spor yapma biraz dinlen istersen
Olsun tabikii deEki Görüntüle 3471410
bugun pek tadım yoktu zor bir gundu simdi disari attım kendimi
Nergis 35 abla bizimde fotomuz olsun dmi
Günaydın canım vayyy beeeGünaydın
Günaydın kaptanım hadi iyi haberler le gelGünaydın kızlar dr gidiyorum gelince bakabileceğim bildirimlere
Çok güzelllBenimde böyle bir fotom olmasını
Eki Görüntüle 3471160
SüpersinEki Görüntüle 3471164
Nergis 35 yosunlupapatya Tutku44 Beyaz leylak @bluegreeneyes
Bu sabah ki fotograf şimdi kahvemi yudumluyorum
Ben de tatil sonrası düzen tutturamadım maalesef. Öncesinde çok güzel gidiyordu. Neyse düzelecek inşallahAaa biliyor musun canım benimde öyle oldu. Tatilden sonra toparlayamadım. Bi inmedi gittiazda olsa gitmiyor üzerine ekleniyor.
Gunaydinnnnn, iyiyim çok şükür.Gunaydin kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?