anladım kuzum kaç kisiye sordun ?Arkadaşlar kaptanlık için müsait olmadıkları için kaptanlık sıradaki arkadaşımıza geçiyor. Ama şu an da burda yoklar canım
Anlayışın için teşekkürler canımTamam canım iyi hissetmiyorsan yapmana gerek yok gönüllülükle yapılan işler bunlarkendine iyi bak
Teşekkür ederim kaptanicem,aslında porsiyonum küçük ekmek bir dilim kadar var yada yok çerez ve tarhanayi halletmeliyimTamam canım izne alalım seni.
Senin için kuruyemiş ve meyve yerine ya bir alternatif bulmak lazım ya da biraz porsiyonları düşürek lazım sanki
Canım wc sorununa rağmen eksi gelmiş tebrik ederim.
Şöyle bir şey var zaten senin kilo verme yüzden de yüksek olduğu için sıra sana ve bana geliyor ama müsait olduğun zaman yaz o zaman seçelimanladım kuzum kaç kisiye sordun ?
ben kaptanlık alabilirim istersen zorda kalma sdece benim aksama yemekli misafirim var bebeyle yemek hazirligindayim takim secmeleri icin biraz zorlanabilirim
sen ve ben kaptan mı olacağızŞöyle bir şey var zaten senin kilo verme yüzden de yüksek olduğu için sıra sana ve bana geliyor ama müsait olduğun zaman yaz o zaman seçelim
Evet canımsen ve ben kaptan mı olacağız
Canım iyiyim bir sıkıntı yok. Ama stres var. Olup atlatsam ben de arahatlayacagim artık. Sürekli kafamda kuruyorum birşeyler.Canım çok çok geçmiş olsun
Canımm çok geçmiş olsun sana da, geçen gördüm yazacaktım unuttum
Nasılsın?
Hiç merak etme güzel kaptanım, tatil rehavetini yeni yeni atıyorum, bu hafta herşey daha güzel olacak herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?