- 8 Ağustos 2011
- 2.856
- 8.114
- 358
Selam canım şükür diyelim sen nasılsın? Sporlarin çok iyi gidiyor.Selam kızlar nasılsınız ? Çok yoruldum bugün spor yaptım birkaç çeşit yemek yaptım aşırı sıcak ter içinde kaldım
![Nazar amulet :nazar_amulet: 🧿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9ff.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım şükür diyelim sen nasılsın? Sporlarin çok iyi gidiyor.Selam kızlar nasılsınız ? Çok yoruldum bugün spor yaptım birkaç çeşit yemek yaptım aşırı sıcak ter içinde kaldım
Sen bacumu tanımıyyiiinnnnnjyine tek öğün sanırım canım afiyet olsunama inşallah gece çoook acıkırsan yeme atağı filan yaşmazsın umarım
![]()
Yok kız yemez deme insan tututor tutuyır kendini sonra Allah ne verdiyse ameninnn sakınn hee yapmayın öyle bişi bu hafta biz kazacuğukk bak ben kazada geçirsem yıkılmadım ayaktayım kız çok şükür hepinizi zayıfletmeden bırakmam bu hafta haahahah
motive edemez oldum :/Selam canım şükür diyelim sen nasılsın? Sporlarin çok iyi gidiyor.maşallah bugün menüde neler var? Kolay gelsin
Aslında zorladım kendimi 20 dk Leslie yaptımSelam kızlar nasılsınız ? Çok yoruldum bugün spor yaptım birkaç çeşit yemek yaptım aşırı sıcak ter içinde kaldım
kıızzz nettin senn pasta var ekmek var kek var ne ettin Allahını seversen bugün çarşmba tartıya kaldı 3 gün aboovv nese ye ye biz kazaniciğiiizz ahaahahSelam kızlar diyet yapmak çok zor bugün biraz yedimama erken saatte yedim 16:00 sondu ama yedim
Kahvaltı 11:00
2 dilim peynir
Menemen
1 dilim kek
Yeşillik
Öğle
3 züber
Yarım tavuk döner lavaşlı
16:00
2 dilim bisküvili pasta:/
Bitirdim aslında zaten çok tokum Su ve yeşil çay içerim
yosunlupapatya
LenaG
Bilmiyorum tam direnç kilodayım yine 66-67 olunca yiyorum 65 i göremiyorum bir türlükıızzz nettin senn pasta var ekmek var kek var ne ettin Allahını seversen bugün çarşmba tartıya kaldı 3 gün aboovv nese ye ye biz kazaniciğiiizz ahaahah![]()
ama işte burda biraz vücudu şaşırtman lazım bende 62 61 de çok yaşadım bunu canım öğün saatlerini şaşırt farklı sporlar yap ama pes edip yeme lütfenBilmiyorum tam direnç kilodayım yine 66-67 olunca yiyorum 65 i göremiyorum bir türlü((
Yaaa yerimmm senii okadar değer veriyorsunkii burda kaza geçirdin büyük birşeyi atlattın bide maşallahh sanaYok kız yemez deme insan tututor tutuyır kendini sonra Allah ne verdiyse ameninnn sakınn hee yapmayın öyle bişi bu hafta biz kazacuğukk bak ben kazada geçirsem yıkılmadım ayaktayım kız çok şükür hepinizi zayıfletmeden bırakmam bu hafta haahahah![]()
Allah rahmet eylesin canım üzme kendiniBen bu günlerde menü paylaşamam zaten pek birşey yediğimde söylenemez
Öğrenmeden önce öğlen 2 kaşık taze fasülye ve 2 kaşık et yemiştim.
Canım hiç birşey istemiyor resmen sıkıntıdan tokum
Canım ne kadar kendimi avutmaya çalışsamda olmuyor. Vefat eden teyzeyi çocukluğumdan beri tanıyorum çok iyi bir insandı.Allah rahmet eylesin canım üzme kendini
Ben anlamadım kuzum adammı öldürdü kadınmı adamı ettiCanım ne kadar kendimi avutmaya çalışsamda olmuyor. Vefat eden teyzeyi çocukluğumdan beri tanıyorum çok iyi bir insandı.
Afiyet olsun kaptanım e çok az buuu
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun ben erken hiç kapatamıyorum
Afiyet olsun canım ve doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Geçmiş olsun annenemenüleri yazmaya başla canım c.tesi de tartı fotoğrafı atarsın hazırlıktan başlarsın
Kızın hasta mı yoksa ortam değiştirdiği için mi oldu
Canım geçmiş olsun börek dışında menüde sorun yok![]()