- 23 Ağustos 2020
- 4.372
- 8.020
- 108
- 34
Çok güzel menü bende yulaf unu alacağım krep yapacağım kendime canım çektiEki Görüntüle 3468839 Sabah kahvaltın glutensiz yulaf unundan bir tane krep arasına süzme peynir salatalık yeşil soğan maydanoz domates ve avakado var.
yosunlupapatya
@Elhan
@Jou
LenaG
Mthn83
Benimkide biri 9 yaş biri 11 aylık akşam babalarına 1 saat veriyorum boşver az nefes alırsın canım benimAh keşke ama iki çocukla hiç vaktim yok heleki 10 aylık bebemin peşinde çok zor
Hasta değilim kaptanım bazen oluyor ya kafaya takmalar falan öyle bişey işteHasta mısın canım keyfin neden yok
Tek öğün bir hafiflik verir arasıra iyi olur
Öneriyorlar ayda 2-3 gün tek öğün yapın gibi
Bana da mantıklı geldi oyüzden sordum demek yapa varmışBen hep öyle yapıyorum desem iki aydırsabahları yarım litreye akıtıyorum biraz epeksi oluyor
Anladım cevabınız için teşekkür ederimOnlara kullanmamak gerekir aslında koruyucu ve katkı maddeleri çok var taze sıkılmış limon gibi olamaz asla
Kizlar neden 15:00 yazinca öpücük emojisi cikiyor ya21 Agustos Çarşamba Menum
12:00
2 yumurta ile peynirli omlet
(aslinda haslanmis yumurta yemegi çok istiyorum hem tok tutuyor hem ekmeğe gerek yok hem de kalorisi düşük ama agzima atar atmaz rengim atiyor midem bulaniyor çok degisik bir durum ya bu yuzden yumurtayi biberle ,kiymayla ,peynirle birsekilde tarlandirip yemege calisiyorum)
1 dilim ekmek
3 ceviz
Bol yesillikli tabak
Ara00
1 kupa sütlü filtre kahve (sütü çok az)
2 hurma
17:00 Aksam (Henüz yemedim)
Kucuk bir tabak kiymali hard var onu ne yapacagimi dusunuyorum mecbur kalirsam 1 dilim ekmekler yerim
Su :1 litre oldu (2 yapacagim)
Saat 6 gibi yuruyuse cikacagim inşallah ben de fotoyu atarim
yosunlupapatya LenaG M mthn
Kaptanım ben daha yeni girebildim. Eşyalar gelmedi. Tartım yokKızlar tartı bildirimlerinizi bekliyoruuummm
Hedef60kgolmak
@bilgeyogii
@tomrs
@bluegreeneyes
@serap911
@Tesnim1903
@irmaknehirgol
@nurovic
L leyl76
Aa doğru canım sorun yokKaptanım ben daha yeni girebildim. Eşyalar gelmedi. Tartım yok
Afiyet olsun cnm bnm21 agustos çarşamba
Açkarna ; 1litre su - ananas surubu suyu
Kahvaltı : 11.30
Eki Görüntüle 3469043
Rezene kimyon çayı
Araöğün ; süt yulaf ceviz badem
Akşam
18.00
Kereviz yemeği
Bolca karışık yeşil salata
2.5 litre su
Efenin_Annesi @Elhan LenaG yosunlupapatya
Glutene hassasiyetim var glutensiz yaptim ben ama tadı mükemmel oldu dene cnm yulaf varsa onu blendrdan gecirsende olur 3 ykÇok güzel menü bende yulaf unu alacağım krep yapacağım kendime canım çekti
Ay tabi canim sabahin nurunda yollardayımEvet canım burda yaz kış yürüyolar koşan da çok hele yaşlilar beni çok şaşirtmisti
Hahahagüneş batiyor gibi valla güneş doğmadan yuruyuse cikacagi aklima hic gelmedi Sitare55 sen sabahin nuru kslkip yollara mi dusuyosun ben yatakta sagimdan soluma dönerken üşeniyorum o kizillik olsa olsa güneş batmasi olabilir dedim
Ne kadar güzel bir yuruyus yolu tertemiz buyuk ağaçlarla kapli Antalya mi burasi?
Eyvah oklava çıktı meydaneBen zayifken de sevmezdim sporu oldum olasi hareketsizim en yavas kaplumbagalar 400 yil yasarken ordan oraya kosan en hizli çitalar 30 yil yaşiyor kaidesince az hareket prensibini sectim
Canim niye ekmek yemeyesin ki bir dilim hatta iki dilim bile yiyebilirisn ama tam bugday veya cavdar.Merhaba kizlar karniyarik yaptim aksama bol yagli kizatma cinsinden yani ben yiyemem karniyarin iç harcindan kendime ayirdim aksam yemegine protein olsun diye ama bu harci ekmeksiz yiyecegim bir forma donusturmeliyim sizce 1 kisilik aksam ogunu olarak kiymali harc nasil degerlendirilir (oyle kasik kasik yiyemem midem bulsnir ekmek de aksamlari yemek istemiyorum)
Sağol kaptanımAfiyet olsun
HahahaYarin beni gecmesine izin vermeyecem gerekirse kosacampostacı şaban gibi yürüyormuşum beni gecmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?