- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.399
- 348
- 30
Süpersiinn bebeğimmm
HerâldeeeSende beni bekledinnn
Anca beraber kanca berabeerrr
Brawaaaaaa cicegimeeeCumartesi ; 75.6 kg
Salı ; 75.3 kg
Fark ; -300 gram
yosunlupapatya Efenin_Annesi LenaG Mthn83 @Elhan
Teşekkür ederim cnm benimpeki canım nasıl rahat ediyorsan ben eskiyi pek bilemiyorum ama görseller şahane zaten
Kaptanim iki gundur rahatsiz gibiydim hic enerjim istahim yoktu o yuzden oyle oldu. Yoksa menukerimi bilirsin bende kismayi pek sevmemSitare55 mm canımm benim harikasın ama çok az yemşssin vücudu kısma bu kadar yemeye spor her zamanki gibi maşallah sana ve azmine
çok saol canım Allah razı olsun senden çok şimdi elimden geldiğince arkadaşarımın menülerine bakıyorum kaptanımda bakmadı bize demesinler dimiCanim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun insallah çabucak iyilesirsin.Kazanin şoku bile insani yorar dinlen iyice.
özledim kız seni ve enrjiniKaptanim iki gundur rahatsiz gibiydim hic enerjim istahim yoktu o yuzden oyle oldu. Yoksa menukerimi bilirsin bende kismayi pek sevmem
Bende seniiiözledim kız seni ve enrjini
maşallah sana da canım menü su spor çok iyi karşılığını alıcaksın inşallahAnca yazabiliyorum menümü.
Kahvaltı 12.00
2 dilim çavdar ekmeği + 2 salatalık + 1 kk kadar peynir + bir yemek kaşığı kadar ev salçası
Ara Öğün 15.00
1 armut
Ara Öğün 17.00
Taç kraker üç adet
Akşam yemeği 19.00
Bir kepçe patlıcan yemeği + 3 yk şehriyeli pilav +2 yk yoğurt + 2 küçük parça kavun(olmamıştı o da boşuna yedim)
2,5 lt su + 30 dk spor aleti eliptik bisiklet
LenaG yosunlupapatya D Deltavealfa
canım cumartesi pazar pazartesi menü listen yok yazarsan çokk sevinirim bugün tartını da at lütfen olur muHoşbuldum canım
Balıımmmm
Sağol kaptanımm
Hoşbuldum bitanemm
Amin amin amiiinnnnn
Geriye kaldı cumartesieveettt grubumdan tüm arkadaşlarımın menülerine baktımm şimdi gelelim tartı sonuçlarınaaa ya Allah Bismillah
Ya insnamiyorum bu sorumluluk duyguna kaza yapmissin yaralisin belki acin agrin var ve benim menümün yoklugunu farkettin helal olsun utandim vallaçok saol canım Allah razı olsun senden çok şimdi elimden geldiğince arkadaşarımın menülerine bakıyorum kaptanımda bakmadı bize demesinler dimidün menü listeni göremedim yazabilir misin
afiyet olsun kaptanım çok iyi maşallah sana tartını attın mı özel den lena kaptanımaİyi akşamlar hanımlar
Dışardaydım yoğun bir gündü aktif spor yapamadım ama hareketliydim dışarda
Sabah
Kahve
Öğle
1/2 kase paça çorbası
Akşam
1 kaşık pilav
2 kaşık fasülye
1 haşlanmış tavuk but
Domates salatalık
2,5 litre su aralarda yeşil çay
LenaG yosunlupapatya
Ay kendi tartımı mı atcamafiyet olsun kaptanım çok iyi maşallah sana tartını attın mı özel den lena kaptanıma
çok az bi fark olmuş cumartesi eksiye geçersin sen ben inanınyorum sana canım
İnancını kaybetme lütfen uykusuzluk çok etkiliyor benim çocuklar yeni uyumaya başladı ben yeni adapte olmaya başladım diyeteD DeltavealfaLenaG
Cumartesi 80.40
Bu gün 80.70
Fark +300
300 gram artıya geçmişim niye ya niye.
2 gecedir hiç uyuyamıyorum çocuklar sağolsunlar. Ödem mi oldu acaba, dün gece çocukların odasında sabaha kadar halının üzerinde yattım
Ben bu 70 lere inmeye olan inancımı kaybettim
özelden mesaj atcaktın ama kim kazandı ben şuan bildim açıkcası bana da sürpriz olacaktı nese lena kaptanım açıklar saat 2 de :)Ay kendi tartımı mı atcamben de bildirim yapan arkadaşlarımı atıyordum yanlış anlamışım
olsun canım fark çok az cumartesi halledersin senCumartesi :84.4
Sali :84.5
Fark : +100
Bekledigim sonuçtu henüz midemi kucultme asamasindayim Menulerim biraz daha kuculmeli spor yapmadim onun da etkisi var bir de bu tartidan once unuttugum icin su icmistim 2 bardak ne kadar etkisi olur bilemem.Alisacagim ksptanim bana biraz zaman taniyin lütfen
yosunlupapatya LenaG Mthn83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?