Masterfit 129.Etap | 17.08 | 20.08 | Fark |
KIRMIZI TAKIM | |||
| |||
Oran | |||
@Sitare55 | |||
@Bravequeen | |||
@Nergis 35 | |||
@Diyet Salata | |||
| |||
| |||
@Mina45 | |||
| |||
@bilgeyogii | |||
@Beyaz leylak | |||
@Boncuklarhajsl | |||
@Jasminium84 | |||
MAVİ TAKIM | |||
@Deltavealfa Mavi takım kaptanı | |||
Oran | |||
A Asya89 | |||
@Lotus1234 | |||
@Cakinin Gelini | |||
@trueliving_ | |||
| |||
@60kiloyum | |||
@tomrs | |||
@bluegreeneyes | |||
@Tutku44 | |||
| |||
@Makaron23 | |||
@serap911 | |||
HAZIRLIK | |||
@gezegenfeza | |||
@malahit | |||
@Tesnim1903 | |||
@irmaknehirgol | |||
| |||
@leyl76 |
Ben takımlara 1 haftam dolunca girebiliyor muyum?Sevgili Masterfit ailesi çıtır kızlar yarın tartı bildirimlerimizi 14:00 e kadar kaptanları ve beni etiketleyerek yapmayı unutmayalım. Kaptanlar fotoğraflı tartı bildirimlerini bana özelden tarihli ve nickli olarak göndereceklerdir. Bakalım transfer hakkını hangi kaptan kazanacak
Hepimize bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziii
Masterfit 129.Etap 17.08 20.08 Fark KIRMIZI TAKIM yosunlupapatya Kırmızı takım kaptanı Oran @Sitare55 @Bravequeen @Nergis 35 @Diyet Salata Efenin_Annesi Jou @Mina45 LenaG @bilgeyogii @Beyaz leylak @Boncuklarhajsl @Jasminium84 MAVİ TAKIM @Deltavealfa Mavi takım kaptanı Oran A Asya89 @Lotus1234 @Cakinin Gelini @trueliving_ Mthn83 @60kiloyum @tomrs @bluegreeneyes @Tutku44 Ellssa @Makaron23 @serap911 HAZIRLIK @gezegenfeza @malahit @Tesnim1903 @irmaknehirgol nurovic (başlangıç 17.08) @leyl76
Cumartesi girersin canımBen takımlara 1 haftam dolunca girebiliyor muyum?
Kız zaten bel kayma var. Ben nasıl 13 kilo ağırlığında bebeyi taşıyıp ev toplayayım. İstesem bile o durmaz kucağımdaTahmin ediyorum hahahahah ama 1 saat uyusaydın ya bebenle bebeyle beraber yap kucagına anakucağı gibi tasi topla ben kızımda oyle ettim yoksa öbür turlü dinlenemezsin
Yarın benid3 bilgilendirir misin cnm 1 gununnasil geçtiYok sadece su değilmis. Ben de öyle sanıyordum. Biraz araştırdım sıvı besinler var listede. Mesela ben yoğurt ayran da ekledim bugün deneme yapıyorum. Eğer iyi giderse c.tesiye kadar denemek istiyorum. Bol su içiyorum bakalım.
1 bardak ayran içtim 16 da.Yarın benid3 bilgilendirir misin cnm 1 gununnasil geçti
Corba falan içsen 1 günde de 5 litre fazla değil mi1 bardak ayran içtim 16 da.
2.5 lt su içtim , ikinci 2.5 lt ye başladım.
Açlık hissetmiyorum, iyi hissediyorum suanlik.
Aynen fazlaymış, şimdi baktım Google dan.Corba falan içsen 1 gündeme 5 litre fazla değil mi
Yarın çorba yaparım aynen, tşk ler fikir için.Corba falan içsen 1 günde de 5 litre fazla değil mi
Bacım ne yaptın sen. Tartı var diye mi yaptınİyi Akşamlar Kızlar
19.08.2024 Pazartesi
12:00 1litre su, 600 ml. dukan birası
Ara, 500 ml. mısır püskülü, zencefil, kiraz sapı çayı
300ml. yağsız sütle şekersiz filtre kahve
16:30 Akşam yemeği bitti.
1buçuk kase acı kabak çorbası, 6yk. yy. Yoğurdun içine 2çk.chia tohumu, yarım muz, minik parça ananas, 1buçuk yk. Yulaf ezmesi, 1tk.ceviz
3 litre su, spor yok.
Akşam 300ml.yağsız sütle şekersiz filtre kahve içerim.
LenaG @Deltavealfa Mthn83
Bilmiyodum canım geçmiş olsunKız zaten bel kayma var. Ben nasıl 13 kilo ağırlığında bebeyi taşıyıp ev toplayayım. İstesem bile o durmaz kucağımda
OoyyyAfiyet olsun çiçeğime kara kurumada bolca süt olsun
Canım benimm ne mutlu banaGünaydinnn ablacimgec oldu cevaben ama
Teşekkür ediyorum elcom desteğin ile durmadan tüm motivasyonumla elerliyorum inşallah
Şahaanneee afiyetler olsssuunnnEki Görüntüle 3467890 ara öğün müsli yoğurt chia ve keten tohumuyaban mersini 1 küçük muz kakao eritilmiş yarım tatlı kaşığı bitter çikolata bu kadar tarifi. Saat 13.00 gibi Türk kahvesi içtim.sabah kahvaltımı 10.35 te yaptım.Bu beni baya tok tutarsa bisey yemem acikirsqmda tavuk çorbası yaptım ondan bir kase içerim içersem yazarım kaptanım.
yosunlupapatya
Elhan
Jou
LenaG
Mthn83
Kahvaltıni güzelliğiii
Ben 3 gün yapmıştım niyeti iyi alırsan güzel oluyor. Acıkma olmuyor ama korkumdan dışarı çıkmadım özel bı egzersiz yapmadım. Hergun maden suyu içtim. Buna rağmen biraz efor ile elim ayağım titredi bayilacagim sandım. Açlık olmadıYarın benid3 bilgilendirir misin cnm 1 gununnasil geçti
Ben sadece yaparsam bu hafta için düşünüyorum. Bugün hiç zorlanmadım. Birazdan çocukları parka götüreceğim, gelince durum bildiririmBen 3 gün yapmıştım niyeti iyi alırsan güzel oluyor. Acıkma olmuyor ama korkumdan dışarı çıkmadım özel bı egzersiz yapmadım. Hergun maden suyu içtim. Buna rağmen biraz efor ile elim ayağım titredi bayilacagim sandım. Açlık olmadı
Afiyet olsun canım menü çok güzel19 agustos pazartesi
Açkarna ; 1litre su turk kahve ananas surubu suyu
Kahvaltı : 12.00
2 yumurtalı sebzeli omlet
Salatalık
Domates
4zeytin
Rezene kimyon çayı
Eki Görüntüle 3467945
Akşam
18.00
Tonbalıklı yeşil karışık salata
Eki Görüntüle 3467946
2.5 litre su
Efenin_Annesi Elhan LenaG yosunlupapatya
Afiyet olsun canım19 agustos pazartesi
Açkarna ; 1litre su turk kahve ananas surubu suyu
Kahvaltı : 12.00
2 yumurtalı sebzeli omlet
Salatalık
Domates
4zeytin
Rezene kimyon çayı
Eki Görüntüle 3467945
Akşam
18.00
Tonbalıklı yeşil karışık salata
Eki Görüntüle 3467946
2.5 litre su
Efenin_Annesi Elhan LenaG yosunlupapatya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?