Çok geçmiş olsun canım benim Allah korumuş yine de büyük bi şey atlasmissiniz şimdi nasılsınKızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Daha iyiyim saol canim annemde kalıyorum şuan ama o yüzden listem takım arkadaşlarım hepsi ezberim de değil telefonda çok bakamıyorum baş dönmesi var biraz yarında daha toparlamis olacağım inşallahÇok geçmiş olsun canım benim Allah korumuş yine de büyük bi şey atlasmissiniz şimdi nasılsın
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Dinlen canım sağlığını düşün gerisini düşünmeDaha iyiyim saol canim annemde kalıyorum şuan ama o yüzden listem takım arkadaşlarım hepsi ezberim de değil telefonda çok bakamıyorum baş dönmesi var biraz yarında daha toparlamis olacağım inşallah
Çok geçmiş olsun canım sen iyisin ya önemli olan o Allah beterinden korumuşKızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canm Allah korumuşKızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Geldim geldimtatil bitmedi mi halahadi bekliyorum gel
Afiyet olsun çiçeğime kara kurumada bolca süt olsunyosunlupapatya kaptanımm kahvaltımm 12 oldu anca yiyorumm
Bol sebzeli omlet
Eki Görüntüle 3467710
Efenin_Annesi
Günaydinnn ablacimgec oldu cevaben amaGünaydın
Teşekkür ediyorum elcom desteğin ile durmadan tüm motivasyonumla elerliyorum inşallahÇok guzel gidiyorsun bebeğimm
Yok sanırım ama sağlık li mi ki sadece şu mide bulantısı yapar benceKızlar bu grupta daha önce su diyeti yapaniniz oldu mu ?
Yok sadece su değilmis. Ben de öyle sanıyordum. Biraz araştırdım sıvı besinler var listede. Mesela ben yoğurt ayran da ekledim bugün deneme yapıyorum. Eğer iyi giderse c.tesiye kadar denemek istiyorum. Bol su içiyorum bakalım.Yok sanırım ama sağlık li mi ki sadece şu mide bulantısı yapar bence
Geçmiş olsun canım. Hemencecik toparlarsin inşallah.Kızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Afiyet olsun canım güzel olmuş ama bulgur az yeşillik bol inşallah
İlk günün günahı olmaz afiyet olsunSelamlar
Dünkü menüm(ilk gün pazara denk gelince ben)
Sabah 10.50
1 soğan halkası
3 4 adet çubuk patates
1 köz biber
3 lokma ekmek
2 kaşık kadar sucuklu yumurta
1 KK peynir
3 zeytin
Ara 13.45 kefir ve meyve
Eki Görüntüle 3467737
Akşam 16.30
3 dolma
Kuru cacık
Roka
Saat 23.00 gibi çok acıktım maalesef dolapta 3 küçük dolma kalmıştı yedim ama akşam yemeğini erken yediğim için oldu bugünden sonra dikkat edeceğim
Su 2 lt anca
400 ml bitki çayı
LenaG
hoşgeldin canımKızlarrrr… ben geldimmm…dün gece evime ulaştım. Aslında 2 hafta önce gelmem lazımdı ama bir hafta sonu düğün için, diğerinde cenaze için şehir dışına çıktım. Bu hafta uzaktan izleyip, ödemlerimi atıp biraz toparlanacağım. c.tesi itibariyle de ara vermeksizin burdayım inşallah
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunKızlar bugün hastanedeydim yarın tek tek bakacağım hepinizin mesajlarina inşallah bugün bir kaza yaptık araba kazası burnum kırılmis hastadeydik daha iyiyim ama beni bir günlük mazur görün yarın hep birlikte devam inşallah ben bu arada burnum sargida ve çok az bı su içebildim sabahda yarım açma ve çay içtim akşama yiyebilir miyim bilmiyorum
Canım bu tip diyetlerde hem çok halsizlik oluyor hem de bilemiyorum giden yağdan değil benceYok sadece su değilmis. Ben de öyle sanıyordum. Biraz araştırdım sıvı besinler var listede. Mesela ben yoğurt ayran da ekledim bugün deneme yapıyorum. Eğer iyi giderse c.tesiye kadar denemek istiyorum. Bol su içiyorum bakalım.
Afiyet olsun canım ama çok az olmuş sırf sıvı tüketmişsin. 1.5 yk yulaf ne kadar tutar ki bilemedim bu kadar kısmasan mı sonra yeme atağı yapmasınİyi Akşamlar Kızlar
19.08.2024 Pazartesi
12:00 1litre su, 600 ml. dukan birası
Ara, 500 ml. mısır püskülü, zencefil, kiraz sapı çayı
300ml. yağsız sütle şekersiz filtre kahve
16:30 Akşam yemeği bitti.
1buçuk kase acı kabak çorbası, 6yk. yy. Yoğurdun içine 2çk.chia tohumu, yarım muz, minik parça ananas, 1buçuk yk. Yulaf ezmesi, 1tk.ceviz
3 litre su, spor yok.
Akşam 300ml.yağsız sütle şekersiz filtre kahve içerim.
LenaG D Deltavealfa Mthn83
Kaptaniçem yarının tartısına hazırlık birazda geç kalktım bugünlük böyle olduAfiyet olsun canım ama çok az olmuş sırf sıvı tüketmişsin. 1.5 yk yulaf ne kadar tutar ki bilemedim bu kadar kısmasan mı sonra yeme atağı yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?