Afiyet olsun canım mantı akşam saati olmamış ama yarın dengelersin18 Ağustos Menü
12.30: 2 kuru kayısı
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
20.40: 1,5 porsiyon mantı (mantı açmakla uğraştığım ve bizimkiler eve geç geldiği için akşam yemeği biraz sarktı)
yosunlupapatya LenaG
Eki Görüntüle 3467495
Ben izliyorum :)Masterchef izleyen var mı
Sabah baya az yemişsin canım iki patates dışında bişi yok menü su ve spor harika afiyet olsun10.30: 2 çatal airfryer ile kızarmış patates
11.00: türk kahvesi + 2 kare bitter
13.00: ice latte
14.00: 1 tabak kabak sote + 2 yk yoğurt
17.30: 4 yk taze fasülye + 2 yk yoğurt
1000 ip
2.5 lt su
Kızmadım canım niye kizayim afiyet şifa olsun süt olsun ama yarın ve diğer günler artık hem daha lifli hem de proteinli beslenirsin olur mu18 agustos pazar
Açkarna ; 1litre su ananas şurubu suyu
Kahvaltı : 10.00
2 yumurta tereyağında
1 Salatalık
3 dilim Domates
5 zeytin
2 dilim buğday ekmek
Rezene kimyon çayı
Akşam
19.00
Sucuk ekmek yaptım mangalda
Kefir
Kaptanımm kızma bagaaa hayatımda 6 sene sonucunda ilkkez beyaz ekmek yedimzaten bütün günüm hep hareketli geçiyorr yarından itibaren daha sıkı diyete giriyorumm yosunlupapatya
2.5 litre su
Efenin_Annesi Elhan LenaG yosunlupapatya
Menü çok güzelde öğlen bir de yediğin ekmek sayısı nedir canim sayı bir iki ise okİyi akşamlar
18.08.2024 Pazar
Sabah 1 bardak sütlü çay
Kahvaltı yok sadece sütle kahve içtim (hiç benlik bişi yoktu)
Ara sütlü kahve
Bütün gün dışardaydım etraf sakıncalı yiyecek kokularıyla doluydu aldım elime bür kocaman kahve tüm günü geçirdim.
Akşam 18:00 1 bostan patlıcandan (2 ye böldüm) imambayıldı,1 dilim tbe,1 bardak ayran,1 küçük kase çoban salata
Su 2 lt olmadı
15500 adım
yosunlupapatya Mthn83 Mthn83 yosunlupapatya
Canım menü güzel beğendim sadece akşam makarna bir kaşık eksik olsa daha iyi olurmus sporun ve su miktarinda iyi bı tık daha iç ama yatana kadarMenümü de yazayım
Kahvaltı 13.00
Bir dilim köy ekmeği salçaya bandım+1 salatalık + 1 kk peynir +birkaç kızarmış patates (4-5 adet)
Ara Öğün 15.00
Yulaf bar
Akşam yemeği 19.00
1 kepçe yayla çorbası + 4 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
Evime gitmek istiyorum artık salatalarımı, meyve yemeyi özledim. Eliptik bisikletimi özledim.
2lt su + 30 dk spor aleti eliptik bisiklet yapabildim + 2000 adım günlük aktivite dışında. Evime son 2 gün.
LenaG yosunlupapatya D Deltavealfa
Sabah baya az yemişsin canım iki patates dışında bişi yok menü su ve spor harika afiyet olsun
Kızmadım canım niye kizayim afiyet şifa olsun süt olsun ama yarın ve diğer günler artık hem daha lifli hem de proteinli beslenirsin olur muazıcık da spor eklersen müthiş olur
Menü çok güzelde öğlen bir de yediğin ekmek sayısı nedir canim sayı bir iki ise okspor ve su da güzel maşallah sana
Canım menü güzel beğendim sadece akşam makarna bir kaşık eksik olsa daha iyi olurmus sporun ve su miktarinda iyi bı tık daha iç ama yatana kadar
aslında o tadımlıktı kahvaltıyı biraz daha geç yapayım derken hiçe düştüSabah baya az yemişsin canım iki patates dışında bişi yok menü su ve spor harika afiyet olsun
Kızmadım canım niye kizayim afiyet şifa olsun süt olsun ama yarın ve diğer günler artık hem daha lifli hem de proteinli beslenirsin olur muazıcık da spor eklersen müthiş olur
Menü çok güzelde öğlen bir de yediğin ekmek sayısı nedir canim sayı bir iki ise okspor ve su da güzel maşallah sana
Canım menü güzel beğendim sadece akşam makarna bir kaşık eksik olsa daha iyi olurmus sporun ve su miktarinda iyi bı tık daha iç ama yatana kadar
Ee iyi madem bizde izler öğreniriz artıkınAyy yok gerçekten veremem tatlıyı yediğime bende pişman oldum ama son pişmanlık fayda etmiyo
Neyi izleyeceğizÇok gezdim geldim çok yoğun işe başladım yeni sezon bomba gibi izleyin lütfennn
Kaptancım üstüne 500-750 ml kadar daha içtimSabah baya az yemişsin canım iki patates dışında bişi yok menü su ve spor harika afiyet olsun
Afiyet bal bol süt olsun bitanem18 agustos pazar
Açkarna ; 1litre su ananas şurubu suyu
Kahvaltı : 10.00
2 yumurta tereyağında
1 Salatalık
3 dilim Domates
5 zeytin
2 dilim buğday ekmek
Rezene kimyon çayı
Akşam
19.00
Sucuk ekmek yaptım mangalda
Kefir
Kaptanımm kızma bagaaa hayatımda 6 sene sonucunda ilkkez beyaz ekmek yedimzaten bütün günüm hep hareketli geçiyorr yarından itibaren daha sıkı diyete giriyorumm yosunlupapatya
2.5 litre su
Efenin_Annesi Elhan LenaG yosunlupapatya
Kirli sepetiNeyi izleyeceğiz
Aa ben görmedimLenaG kaptanım sen ve diyet salata arkadaşımın menülerini alt alta yapışık alintilamisim yorumları en altta ikinizinkininde telefondan zor oluyor yarın PC de daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?