Dost dediğin yeri geldiğinde doğruyu söyler üzse bile sonra çok teşekkür ettirir. Canım böyle eleştireceğiz elbette birbirimizi çok iyi kalpli bir insansın sen onun iyiliğini düşünmüşsün eminim o da anlamıştır.Çok özür dilerim ama yerken yiyorsun da yazarken hiç mi çekinmiyorsun.
Şurada emzirdigi halde dikkat eden insanlar var. Kusura bakma ama olmuyor böyle. Sen kelime olarak istiyorsun ama zihnen bunu destklemiyorsun. Bizim zorla toparladiklarimizi sen darmadağın ediyorsun
Ben 1 dlm kek yazacağım diye kendimi yiyorum sen gece vakti pişi diyorsun yatarken susamlı pastane bilmem nesi diyorsun. Burada maksat motivasyon ama sen bunu sağlamıyorsun üzgünüm
Afiyet olsun canım. Kız sen kaptan diye kimi etiketlemişsinHayırlı akşamlar kızlar
Öğlen 12// az patates kızartması
Birbkase salata
Ara yeşilçay
Akşam 18.30-19.00//
Bir buçuk kepçe kuru fasulye
İki dilim tam buğday ekmeği çavdarlı
Bir kâse tarator
Bir zeytin büyüklüğünde tuzlu kurabiye (kardeşim cokk aşırı ısrar etti abla küserim taa cumartesiyimi bekleyeceksin su zeytin kadar şey için deyince ağzıma attım)
Spor//
3lt su
Yürüyüşteyim şuan
Sabah yirmi dk ise yürüdüm
LenaG @mthnaht
Yaa dile düştük heee yolda oluyorum hep etiket yaparkeneAfiyet olsun canım. Kız sen kaptan diye kimi etiketlemişsin
Yaa dile düştük heee yolda oluyorum hep etiket yaparkene
Yaa sendende 75bekliyore ozamanaBana malzeme veriyorsun ben napimyarin 52 yi gorecek misin onu de sen hele
Ohh ohhh ne güzel olmuş park bahane koşmak sahane benide kız la torun çağırdı dışarı cikiyorlarmis takıldım bende peslerine 6.bin adım daha eklendiOy oyyy sabah 11.000 adim + aksam 9500 adim
Nergis 35 benim bugunum hafif abartili oldu
Cocuklar parkta oynarken 9500 adim attim. arada oglum geldi anne yarisalim dedi altinda bisiklet var tamam oglum dedimbir iki turda koştum su an ben pert
17.bin oldu benimde Geçemedim senıTotal yürüyüşüm 20000 adim. Gun icindeki hareketlerimle 25 bin olmus
Afiyet olsun canım güzel olmuş (bende de şöyle birşey oluyor eğer sarımsaklı bişi yersem üstüne direk tatlı yemek istiyorum)Selamlar 12 Ağustos menüm
Sabah
1 yumurtalı omlet 5 zeytin bol salatalık biber 1 dilim tbe 1 burgu peynir 5 zeytin
Ara
2 hurma 1 kefir
Akşam
1 kase yoğurt
4 kaşık kabak patlıcan yemeği
Ara
Kahvemi içerken 3 çatal kek yedimburda yorum almak istiyorum
1- salçalı yemek direkt tatlı isteği yapıyor salçalı yemesem mi bu süreçte
2- çok keskin diyette değilim kilom çok yok ya diyorum bazen ama aslında var yağ oranım da çok yüksek
3- bence artık 1-2 çatal bile olsa 15-20 gün kek filan hiçbir şey bozmamam gerekiyor kendime not
Su 3 litre yapacağım yatana kadar biraz toplarım belki sabaha
Spor da 40 dk bisiklet yaptım ama 30 dk da leslie hedefim
Mthn83 LenaG
Tamam canım öyle yaparız nasıl rahat edeceksenHoşbulduk teşekkür ederim .Yarin sabah tarti fotosu atarim lakin ben yurtdisindayim ve aramizda 8 saatlik bir zaman dilimi var.Siz 8 saat daha ileridesiniz.Yani ben sabah foto attigimda sabah 9 da atsam siz de aksam 5 olur.Biz bu problemi soyle asmaya calismistik ben 1 gün oncesinde sabah tartiliyor ve o gunun gecesinde takima gonderiyordum zaten o saatte sizde sabah oldugu icin benim tarti fotom tam gununde gelmis oluyordu
Buna çok şaşırdım regl olunca iştah aşırı olur bendeYa aslında regl olmamla iştahım gidiyor sancı ağrı derken 3. günden sonra başlıyor iştah açılmalı bol çikolata aşermeleri
Afiyet olsunHayırlı akşamlar kızlar
Öğlen 12// az patates kızartması
Birbkase salata
Ara yeşilçay
Akşam 18.30-19.00//
Bir buçuk kepçe kuru fasulye
İki dilim tam buğday ekmeği çavdarlı
Bir kâse tarator
Bir zeytin büyüklüğünde tuzlu kurabiye (kardeşim cokk aşırı ısrar etti abla küserim taa cumartesiyimi bekleyeceksin su zeytin kadar şey için deyince ağzıma attım)
Spor//
3lt su
Yürüyüşteyim şuan
Sabah yirmi dk ise yürüdüm
LenaG @mthnaht
Vay kaptanım naptın ya maşallah
Dinlendin geldin değil mi?
Sibelimmm
75 benim ay sonu hedefim bi kerem hem 3.7 kiloyu nasil vereyim sapsik ödem de yok oyleYaa sendende 75bekliyore ozamanabelki sabit olurum belki gram vermisimdir bilememkii
Valla ben gecmis sayıyorum seni süpersinOhh ohhh ne güzel olmuş park bahane koşmak sahane benide kız la torun çağırdı dışarı cikiyorlarmis takıldım bende peslerine 6.bin adım daha eklendi
17.bin oldu benimde Geçemedim senı
Olsunn. Ablaamm gör diye ettimmAfiyet olsun bitanemDengeli bir menü. Ben kaptan değilim sayfanın bir üyesiyim. Etiket yapan parmaklarına kıyamam .
Tişikkirlerr bebeğimmAfiyet olsunkahvaltıda domates salatalık da ekleyelim canım akşam salata fikri güzel
Afiyet olsun severim
Merhaba canım hoşgeldin
Afiyet olsun çok iyi
Hadi bakalım başlayalımyarın sabah bir tartı fotosu atabilir misin tarihli ve nickli
Afiyet olsun ideal bir menü
Afiyet olsunçok güzel olmuş
Afiyet olsun az olmuş sanki belki bir ara öğün gelse iyi olurdu
Afiyet olsun
Canım biliyorum bunu etmistim çokk ama emziren anne için baharat iyi değil gaz yapar oğlana ölür gazdan maydanozda sütü keser buyüzden onsuz yapacağimm ben farklı sebzeler sandım aynıymış detoxtanLezzetli aslında son limonla servis ediliyor
Yok kiz aksine zerdeçal lezzetli yapıyor az birsey dene beğenirsen yaparsın Beğenmezsen onsuzda olabilir olmadı pulbiber nane limon edersinBaharatlar kötüymüş ya tüh yani zencefili mercimek çorbasını atarım da zerdeçal kalsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?