Afiyet olsunAçkarna ; 1 bardak ananas şurubu suyu ve 1litre su
Kahvaltı : 11.00
2 haşlanmış yumurta
5zeytin
1salatalık
1 çay kaşığı fındık ezmesi
14.00
1 dilim tarçınlı kek
Tarçınlı Turk kahvesi
Akşam
17.30
1 Kepçe Tazefasulye
2 Y.k sade bulgur pilavı
Kefir
Leslie 30 dk
3 litre su
@Efenin_Annesi @ElhanMthn83 A Asya89 LenaG
Daha önce katılmışmiydin bize tanıdık geliyor nickKATILIM FORMU
ADINIZ: Beyaz Leylak
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:84.6
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: işsiz
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZzellikle tatli bagimliligim genel neden ise zayif iradem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Alerjik astim
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Onceleri estetik görünüş açisindan istesem de artik sagligim icin istiyorum.Kilo ile birlikte diz ,bel ,sirt agrilari ve baska saglik problemleri oldu.En onemlisi bu kiloyla hic mutlu degilim
Herzamanki bebeğimmAfiyet olsunharikasın
Daha önce katılmışmiydin bize tanıdık geliyor nick
Afiyet olsun canımMenüm
LenaG Mthn83 A Asya89
Sabah 09.00 : turk kahvesi 1 hurma 2 kuru kayısı
Kahvalti 11.15 : kabak krep (2 yumurta kabak karabiber tuz)
Domates salatalik 5 zeytin
2 kasik yagsiz lor
Ara 16.00 : turk kahvesi 2 fit kurabiye
Aksam 18.15 :2 kepce corba
Sabahki kabak krepten kalmıştı uzerine 3 yemek kasigi kiymali domatesli sos
Su 3 litre
Spor 11.000 adim+ yine cikacam bitince yazarim
Sebze çorbası diyo ama negibi mesela aslınd abende yapabilirim yeşilsebze nasılsa gaz yapmazEki Görüntüle 3464757
Tam olarak buna uydum. Sabah ki ara öğünü yapmadım. 2 sade soda ve 1 bardak kahve içtim.
Akşamda altın yoğurt yapıp bitireceğim
Spor yapmadım henüz günlük koşturmaca olarak 4 bin adım
Adımda az oldu. Bugün yoğun bir ağrı yaşadım
Şimdi daha iyiyim
A Asya89LenaG
Altın yoğurt neymiş kaptanım bize de ver şu tarifi aa çekirgelerin seni takip ediyor sonuçta bu haftaEki Görüntüle 3464757
Tam olarak buna uydum. Sabah ki ara öğünü yapmadım. 2 sade soda ve 1 bardak kahve içtim.
Akşamda altın yoğurt yapıp bitireceğim
Spor yapmadım henüz günlük koşturmaca olarak 4 bin adım
Adımda az oldu. Bugün yoğun bir ağrı yaşadım
Şimdi daha iyiyim
A Asya89LenaG
Sebze çorbası diyo ama negibi mesela aslınd abende yapabilirim yeşilsebze nasılsa gaz yapmaz
AhahahahaBana dedi yosunlu papatya uzerine alinma "hedefe kitlenmis=sitare"yosunlupapatya
Hos geldiniz
Nolmus bende aksam yemegimi daha da hafif hale getirdim diye seviniyorum
Hahahahah zencefil zerdeçal tarçın limon çok yaptım ben hain metabolizma çalıştırıyorAltın yoğurt neymiş kaptanım bize de ver şu tarifi aa çekirgelerin seni takip ediyor sonuçta bu hafta
Baharatlar kötüymüş ya tüh yani zencefili mercimek çorbasını atarım da zerdeçal kalsın yaHahahahah zencefil zerdeçal tarçın limon çok yaptım ben hain metabolizma çalıştırıyor
Canım göbek eritmek için denir ya hep yoğurt pul biber zencefil zerdeçal tarçın çok az zeytinyağı. Ama yoğurt yağlı ise kullanmayin. Bağırsaklar için yağ takviyesiAltın yoğurt neymiş kaptanım bize de ver şu tarifi aa çekirgelerin seni takip ediyor sonuçta bu hafta
Ya ben şu şekilde yapıyorum yoğurt üzerine pul biber yedim yani acı olarak ama tarçın denemedim hiç deneyebilirim ve zencefilli zerdeçalı bir bilemedim açıkçasıCanım göbek eritmek için denir ya hep yoğurt pul biber zencefil zerdeçal tarçın çok az zeytinyağı. Ama yoğurt yağlı ise kullanmayin. Bağırsaklar için yağ takviyesi
Yani diyetisyen şeysi sorgulamadim ilaç niyetineYa ben şu şekilde yapıyorum yoğurt üzerine pul biber yedim yani acı olarak ama tarçın denemedim hiç deneyebilirim ve zencefilli zerdeçalı bir bilemedim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?