Canım bunuda alıntı yaparak spor at. Birlestirmekte sorun yaşıyorum sanırım.LenaG Mthn83
10 Ağustos menüm
10:30
2 kahve (içip çocuklara birer bardak süt verdim parka indik. Komşum bir kupa şekersiz çay getirdi onu içtim. 2 saat çocukların peşinden koştum bahçemi suladım
Yukarı çıkıp yemek hazırlayana kadar anca
13:30
1.5 haşlanmış yumurta
4/5 peynir
1 dilim kızartılmış patates
İnce bir dilim sucuk
15:30
2 küçük ev yapımı kurabiye
1 avuç ceviz
Akşam yemeği 17:00 bitti
1 tabak patlıcan domates yemeği
Yanına turp
Roka
Su 3 litre olur
Spor akşam yazarım. çünkü çocukları parka götüreceğim
Sitare senin takımda değil miydiCakinin Gelini
@Nergis 35
Lotus1234
@bilgeyogii
@defneefe17
trueliving_
LenaG
Sevgili kırmızı takım
Bu hafta elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz hem kendimiz için hem takımımız için
Her iki takımada başarılar diliyorum
Ay çok güzelKızlaar sizle de paylaşmak istedim bu güzel kızın adı Maya kız kardeşimin kızı vee iki gün önce bebekleri oldu 6 tane ama 2si doğumda biride dün gece.....işte öyle
Üçü çok sağlıklı bakarmısınııız
Çok geçmiş olsun kaptanicem rabbim şifasını verir inşallahCanım ritim bozukluğu varmış bir de anlık kalbim atmayı bırakıp ysonra yeniden atmaya başlıyormuş ve bu çok sık olmuş 1 günde bile zaman zaman kalbim bıçak saplanır gibi acır ondan kaynaklanıyormuş.
Güldürdün kaptanım sende gülesin yorumunu kaybettim alintilayamadim anlatmak istersem yazarım mutlaka burdaki kızlar sizler iyiki varsınız iyi ki varız ya moral oluyoruz birbirimize ne güzel keşke herşey su hayatta pürüzsüz olsa ne kadar çok isterdim ama imtihan dünyası ya işte bazen eser gelir o sıkıntı içine bazen eser gider içinden herşey gönlümüzce olsa keşke Rabbim imtihanlarimizi kolay etsin hafifletsin feraha çıkarsın kalplerimiziKabullenememis
Kiz totom yer görmuyor yaaa 2ciden sonra cidden iş bitmiyo
Teşekkür ederim kaptanicem bugünu ödül sayayım kendime ,çokda eksilmisim gibi ödül istiyorumÇok tebrik ederim canım
Çok tebrik ederim canım çok güzel eksi
Hoşgeldin canım
Cumartesi olur bişiler
Canım ellerine sağlık
Güzel eksi canım çok tebrik ederim
Tama canım iyi tatiller
Canım tebrik ederim regle rağmen eksi gelmek büyük iş
Tebrikler canım ama seni daha sık görmek isteriz
Amin canım Allah razı olsun senden deRabbim derdini sevince sıkıntıni mutluluğa zorunu kolaya çevirsin canım
Canım spor sayfasına etiketle orayada atayımCanım bunuda alıntı yaparak spor at. Birlestirmekte sorun yaşıyorum sanırım.
Gönlünce geçirdiğin bir gün olmuş, bundan sonra tam gaz devamHayırlı akşamlar arkadaşlar bugün dikkat etmedim yarın ve diğer günler daha özenli olacağım açıkçası bayadir sıkıyordum kendimi bugüne yansıdı sanırım ve kismadim kendimi afedersiniz kaptanlarimMthn83 LenaG
Sabah 11// Züber çikolata
Öğlen// menemen bir avuç cecil peyniri azıcık patates kavurması bir iki recele bandım salaatalik iki buçuk dilim tam buğday ekmeği
Ara kahve Eti cin küçük olanlardan
İkinci ara dondurma
Akşam/ tavuk dünyası menüsü yedim tavuk makarna salata yanında az karadut suyu kalanı çocuğum içti
3lt su
Disaridayim saat 2 den beri hep yürüyorum
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
10.08.2024 Cumartesi
10:30 40gr.lor peyniri, 7zeytin, 150gr.biberli yumurta, 1yk.kadar şarküteri ürünü, 1çatal yağlı peynir, 80gr.mercimek ekmeği, salatalık, şekersiz çay
Ara, 1kupa şekersiz sade filtre kahve,
2 sb. nane saplı, zencefilli kiraz sapı çayı
18:30 Akşam yemeği
1kase patatesli taze fasulye yemeği, 1kase salata, 1dolu yk. lor peyniri, 1şeftali
3 litre su
Spor yok sadece ev işi
LenaG Mthn83
A Asya89 Kaptanım hayırlı olsunnn ❤
Çok güzel canım afiyet olsun
Saolasin canım aynen kaldığımız yerden devamGönlünce geçirdiğin bir gün olmuş, bundan sonra tam gaz devam
Afiyet olsun canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Amin canımGüldürdün kaptanım sende gülesin yorumunu kaybettim alintilayamadim anlatmak istersem yazarım mutlaka burdaki kızlar sizler iyiki varsınız iyi ki varız ya moral oluyoruz birbirimize ne güzel keşke herşey su hayatta pürüzsüz olsa ne kadar çok isterdim ama imtihan dünyası ya işte bazen eser gelir o sıkıntı içine bazen eser gider içinden herşey gönlümüzce olsa keşke Rabbim imtihanlarimizi kolay etsin hafifletsin feraha çıkarsın kalplerimizi
Oyy boncuklarKiz totom yer görmuyor yaaa 2ciden sonra cidden iş bitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?