- 26 Temmuz 2017
- 4.209
- 8.840
- 158
- 31
Ben fizyoterapistim canım dediğin tarz cihazları kullanıyorum yıllardır hastalara ama pek etkisi olacağını sanmıyorum evdeki tiplerin. Markası ne seninkinin marka da verebiliyo muyuz bilmiyorum ama glo ile mi başlıyor ya da chata ileKızlar geçenCakinin Gelini yazışmaları izi okudum da isteydim dönemedim bu titreşimli bir cihazdan bahsettiniz bende de tens cihazı var elimde Ems ve masaj programlarını kullanıyorum göbek için az da olsa bı ayva göbeği var orda gitmiyor güzellik merkezinden bir doktor önermişti kullan evinde varsa diye faydası olur mu bilmiyorum ama yapıyorum gendede
Yaa ne güzel fizyoterapist ile çalışmıştım bir dönem fibromiyalji rahatsızlığım için belki duymuşsundur sadece yurt dışında uygulanan ye i yeni Türkiye'de uygulamaya konulan bir terapi farkındalık terapisi almıştım sonrasinda da yine hocamın önerisi ile ozon da aldım.çoğu kullandığım ilacı da bıraktım elhamdülillah zayıflamanın etkisi de büyük tabii ağrıların hafifliginde bunu müşterim hediye etmişti bı medikalci aslında ben ağrılarım için almıştım ama güzellik merkezindeki doktor da kullan deyince ara ara yapıyordum aslında bu da çin den geliyor alltimes combo elektroterapi cihazıBen fizyoterapistim canım dediğin tarz cihazları kullanıyorum yıllardır hastalara ama pek etkisi olacağını sanmıyorum evdeki tiplerin. Markası ne seninkinin marka da verebiliyo muyuz bilmiyorum ama glo ile mi başlıyor ya da chata ile
Evet canım bugün öğlen aceleye geldi o yüzden, sarmayi ben yapmadımAfiyet olsun canım ya yiyorsun baya ya da tadına bakıyorsun gibi
Sabah güzel öğle yarım kek,yarım katmer yiyip akşam da 3 yk bulgur pilavı ve 4-5 yk taze fasulye hatta yanına yoğurt gibi yiyebilirdin.
Çok kısınca da olmuyor bence gönülden geçen kadar yiyince de olmuyor. Mevzu denge mevzusu
Afiyet olsun çok güzel menü canım su ve spor da çok iyi ayaklarına sağlık
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve ayaklarına sağlık
Afiyet olsun canım menün beslenme olarak çok değil ama dengeli değil sabah protein yok mesela 2 dilim börek fazla 1 olsa ve yanına işte peyniri,zeytini,domatesi,yeşilliği gibi olsa dengeli olurdu.
Not:Sarmayı çok mu yapton ne zaman bitiyor
Afiyet olsun akşam yemeği bana dengesiz geldi köftenin yanına söğüş domates salatalık bile olsa sebze aradım yoğurt veya ayran aradım gibi
Ayaklarına sağlık
Canım gayet uygun 2 tane fazla değil
Yok kaptanım benimki öyle profesyonel değil bildiğin bele takılan basit titreşim kemeri sanırım sizdeki cihaz akupunktur da karnıma akupunktur iğnelerinin ucuna bisürü kablolarla taktıkları cihazmı aceba bilemedimKızlar geçenCakinin Gelini yazışmaları izi okudum da isteydim dönemedim bu titreşimli bir cihazdan bahsettiniz bende de tens cihazı var elimde Ems ve masaj programlarını kullanıyorum göbek için az da olsa bı ayva göbeği var orda gitmiyor güzellik merkezinden bir doktor önermişti kullan evinde varsa diye faydası olur mu bilmiyorum ama yapıyorum gendede
Ay canım iyi ki doğmuş nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim.Canım çikolata çekiyor kaptanım ama 4 Ağustos oğlumun doğum günü bir dilim pasta yiyeyim o zaman. Pastayı ben yapacağım da@LenaG
Çok teşekkür ederim kaptanım, güzel yaptığımı söylerler ama bakalım güzel bir şeyler yapmayı deneyeceğim.Ay canım iyi ki doğmuş nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim.
Afiyet olsun oğluşun pastası ve ellerine sağlık eminim çok güzel yapacaksın
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım ya yiyorsun baya ya da tadına bakıyorsun gibi
Sabah güzel öğle yarım kek,yarım katmer yiyip akşam da 3 yk bulgur pilavı ve 4-5 yk taze fasulye hatta yanına yoğurt gibi yiyebilirdin.
Çok kısınca da olmuyor bence gönülden geçen kadar yiyince de olmuyor. Mevzu denge mevzusu
Afiyet olsun çok güzel menü canım su ve spor da çok iyi ayaklarına sağlık
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve ayaklarına sağlık
Afiyet olsun canım menün beslenme olarak çok değil ama dengeli değil sabah protein yok mesela 2 dilim börek fazla 1 olsa ve yanına işte peyniri,zeytini,domatesi,yeşilliği gibi olsa dengeli olurdu.
Not:Sarmayı çok mu yapton ne zaman bitiyor
Afiyet olsun akşam yemeği bana dengesiz geldi köftenin yanına söğüş domates salatalık bile olsa sebze aradım yoğurt veya ayran aradım gibi
Ayaklarına sağlık
Canım gayet uygun 2 tane fazla değil
İyi ki dogmusCanım çikolata çekiyor kaptanım ama 4 Ağustos oğlumun doğum günü bir dilim pasta yiyeyim o zaman. Pastayı ben yapacağım da@LenaG
Kullanıyorum arada ama faydası olur mu bilemedim işte hatta adını da yazdım M Minicikfzt sanaYok kaptanım benimki öyle profesyonel değil bildiğin bele takılan basit titreşim kemeri sanırım sizdeki cihaz akupunktur da karnıma akupunktur iğnelerinin ucuna bisürü kablolarla taktıkları cihazmı aceba bilemedim
Nasıl olurda o muhteşem cihazı kullanmassın kaptanım olmadı hiç❤
iyi ki doğmuş oğlunCanım çikolata çekiyor kaptanım ama 4 Ağustos oğlumun doğum günü bir dilim pasta yiyeyim o zaman. Pastayı ben yapacağım da@LenaG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?