Afiyet olsun canım gayet iyi1AĞUSTOS MENÜ
- Masterfit Menü Spor Takip
- Konu Sahibi
Mthn83 - Favorilere Ekle
SABAH
1 bardsk karahibdiba kahve
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates
10-15 ince kıl biber
Kk beyaz peynir
bitki çayı
ÖĞLE
16-17 gibi
2 parça Izgara tavuk
Bol salata
2-2,5 lt su
Aralarda karahindiba kahve
AKŞAM
YOK
yosunlupapatya yosunlupapatya
LenaG LenaG
3 haftada giden -300 oluyorRegl olduğun zamanı hiç sayma zaten o direk 2 falan farkedebiliyor. Diyetisyen bana da sağlıklı olur gibi geldi.
Sabah daha erken uyanabilsem aslında cok güzel olur. Yaşadığım şehrin havası çok kirli. Hatta Türkiye'nin en kirli sehriymis burası. Bugün eşime de dedim yatsam uyurum muhtemelen. Bir uyku hali var bayağıdır dedim. Bugun iş yerinde de bu konuşulmuş. Herkes bundan muzdarip dedi.Stres yapmayın herşey olacağına varır hayırlısı olur inşallah.
Tüm vücut pilates çok faydalı hatta sabah aç karna yapabilirseniz daha iyi olur.
Su konusundada yeşil elma olur maydanoz olur şeftali olur nane cubuk tarçın olur bir şekilde tatlandırmaya bakın degisiklik icmenizi sağlar.su çok onemli
Aynen bende öyleydim bir ara vedim yine aynı veremiyorum gitmiyor sadece düzenli olarak yürüyüş yaptım o süreçte güzel verdim yürüyüş bıraktım veremez oldum
Afiyet olsun canım yarın sabah tartını bekliyorum bu arada akşamda menünü yaz yine yolculuğuna çıkmadan :)1AĞUSTOS MENÜ
- Masterfit Menü Spor Takip
- Konu Sahibi
Mthn83 - Favorilere Ekle
SABAH
1 bardsk karahibdiba kahve
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates
10-15 ince kıl biber
Kk beyaz peynir
bitki çayı
ÖĞLE
16-17 gibi
2 parça Izgara tavuk
Bol salata
2-2,5 lt su
Aralarda karahindiba kahve
AKŞAM
YOK
yosunlupapatya yosunlupapatya
LenaG LenaG
Selamlar anladım canm sadece yürüyüş le ses olmuyorsa çok iyi , kemer dursun o zamn belki kullanırım evde kalsinGünaydın canım ❤
Bizde ara katta oturuyoruz çok ses olmuyor koşu bandım çok sesli değil astım dan dolayı zaten ben koşamıyorum sadece hızlı yürüyorum ses yapmıyor titreşim kemeri zararlı değil uzun yıllar önceki diyetimde baya kullandım birde ısıtıcı kemerim vardı komple belime sarıp bekliyodum açtığımda baya ıslanmış oluyodu ter işte onu bulamıyorum da titreşim kemerim olduğu gibi duruyor hiç atma kullan canım birde fazlalığa gelince bende inan çok bıktım benim evimde tıklım tıklım napcam nasıl etcem bilmiyorum
Hosbulduk abla iyiyim çok şükür çocuklarla pek fırsatım olmadı kaldığım yerden devam edeceğim insallah alhan abla yok nedenHoşgeldin canım nasılsın Bayadır yoksun
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım madem mantı yiyeceğiz mercimek çorbasını içmesek daha iyi olurmuş
Spor güzel ayaklarına sağlık
İyi akşamlar canım gazoz nerden çıktı ne güzel menü diyordum yahuu
Afiyet olsun
Afiyet olsun ara sayısı fazla geldi nedense akşam da azıcık geç olmuş yarım saat bile erkene çeksek çok güzel olur
Afiyet olsunsu spor
Afiyet olsun geç saatte acıktığında yoğurt tercih edebilirsin canım
Ayaklarına sağlık
Selaaammm tekrar hoşgeldinnnn
Afiyet olsun canım bugün daha iyi bence menü spor da güzel olmuş
Hahaha valla canım ben pek tatlıcı degilim tuzlucu karbonhidratciyimkızçem senin canınınz hiç aşure çekmiyor mu yaa annein yanına git bugün birazcık
Kaptanim rabbim sifa versin ins en yakin zamandaAcayip sıkıldım uzun oturmaktan hiç hareketim yok neredeyse pilatesim bugün de iptal oldunerden çıktı bu bel tutulması yaa
Yaa tatlı yenmezmii çikolatali yas pasta enn bı sevdiğimdebHahaha valla canım ben pek tatlıcı degilim tuzlucu karbonhidratciyimmesela asureye sutlaca vrya baska ttaliya dayanirim ama annem gözleme yaosa dayanamam
Kaptanim rabbim sifa versin ins en yakin zamanda
İyi yapmissin canım buralardan ayrılmaya gelmiyor elhan izinde canım misafirleri vardi simdi de memlekete gidecektiHosbulduk abla iyiyim çok şükür çocuklarla pek fırsatım olmadı kaldığım yerden devam edeceğim insallah alhan abla yok neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?