- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 133
- 38
Nasılsın daha iyi misinGünaydın kızlar kıpırdamadan yattığım yatağımdan bildiriyorum sabah kalkarken belim tutuldu gece tavan vantilatörü son hız dönüyordu çarptı sanırım.
Mutfakta bişi yapma imkanım yok yok eşim kahvemi yanıma bırakıp işe gitmek durumunda kaldı
Afiyet olsun canım menü çok güzel aşureyi öğlene bırakman iyi olmuş akşamına da salata güzel hafifçe kapatırsın günü birazcık da belki bi 15 dk leslie veya bi yarım saat yürüyüş yapsan ne güzel olur canım benim29 TEMMUZ
1 fincan karahindiba kahve
1 haşlanmış yumurta
Tarım salatalık domates
1 ince dilim ekmek tahin pekmez
ARA
yarım kase aşure
ÖĞLE
1 kase kuru fasulye
1 kase yoğurt
AKŞAM
belki salata
2-3 lt su
yosunlupapatya LenaG
Ohoo çok bar rahat verirsin15 ağustosta kayıt dicez
aa malum olmuş demek sağol canımÇok geçmiş olsun kaptaniçem şifalar diliyorum. Ben de bugün rüyamda seni gördüm. Senin evindeymişim seni arıyorum her yere bakıyorum bulamıyorum ama en son yatak odasında iki büklüm yatarken buluyorum lena iyi misin falan diye soruyorum böyle belini tutuyosn kalkmaya çalışıyosun falan. İçime doğmuş demekki..
Afiyet olsun gayet güzel menüler çok sevindim kuponun tutmasınaKaptanım kaptan oldugunuz ıcın cok mutluyum tek etıket yapıyorum :=))))LenaG
28 temmuz pazar menum
Sabah yok
Öğlen küçük bir etli ekmek yani kıymalı (avuç kadar incecik)
Akşamüstü 1 kucuk lahmacunun yarısı
Akşam 1830 bir tane salçalı köfte
2130 altı kare karpuz. 1 çay bardağı kabak ç.ekirdeği
2 top dondurma kakolu kulahsız. 10.000 adım. 2,5lt su.
29 temmuz pazartesi
sabah tam tahıllı ekmege kasarlı chery dınates ve kapya bıber sandvıcı + americano
öğlen 1 kase yogurt 1 kase mevsım salata ve havuc 1 dolu kase corba 1 kepek ekmegı dılımı
ara züber nohutos 55 gr cıps , 1 meyveli soda
akşam 1900 1 tabak nohut yemeği (yedı cornba kasıgı) uc yk makarna domatesli, tahıllı ekmek tercih etmicem
2130 altı kare karpuz. 1 çay bardağı kabak çekirdeği
10.000 adım atılacak. 2,5 su olacak. yarın tartı var hedef 73.8 (sabah bu rakam cıktı dıyetısyenımın haftada 1 kg hedefını tutturdum)
ancak reglıyım tartı fazla cıkar mı kızlar. sabah 73.8 idi:
İyiyim canım tay tay adımlarla diyetisyen için tartıldım hemen yattım sonra şimdi hafiften evde azıcık gezinebiliyorumNasılsın daha iyi misinLenaG kaptanım
Afiyet olsun canım akşam salatanı yon balıklı beya ızgara tavuklu yap bence29 TEMMUZ
1 fincan karahindiba kahve
1 haşlanmış yumurta
Tarım salatalık domates
1 ince dilim ekmek tahin pekmez
ARA
yarım kase aşure
ÖĞLE
1 kase kuru fasulye
1 kase yoğurt
AKŞAM
belki salata
2-3 lt su
yosunlupapatya LenaG
Olsun gidiyor olması iyi birşeyBugün 81.65 çıktım gram gram gidiyor ve tekrar alıyorum son 3 aydır aynı döngü
83 81 arasında gidip geliyor
Yorucu olmaya başladi artık
Pes etme canim ben daha yakin tarihte 79-80 dim ama bir anda baktım 85 olmusum simdi tekrar 79 olacam diye cabaliyorum. Ama asil kirilma 79 dan sonra baslayacak kucuk kucuk hedeflerle devam efecz sen de bu moda girme canimBugün 81.65 çıktım gram gram gidiyor ve tekrar alıyorum son 3 aydır aynı döngü
İşte 80 ni bir görsem gerisi gelir biliyorum çünkü bunu daha önce başardım ama yaş faktörü ilaçlar ağrılar eskisi kadar kolay değil kilo vermek zorlaştı artık ama vermem lazım ağrılar hiç olmazsa az da olsa azalır en azından ağrılar hafiflesn diye vermek zorundayimPes etme canim ben daha yakin tarihte 79-80 dim ama bir anda baktım 85 olmusum simdi tekrar 79 olacam diye cabaliyorum. Ama asil kirilma 79 dan sonra baslayacak kucuk kucuk hedeflerle devam efecz sen de bu moda girme canim
TESEKKURLERRRRRRROhoo çok bar rahat verirsin
aa malum olmuş demek sağol canım
Afiyet olsun gayet güzel menüler çok sevindim kuponun tutmasınaregl olduğunu belirt mutlaka ona uygun birşeyler yapar ödem için falan
İyiyim canım tay tay adımlarla diyetisyen için tartıldım hemen yattım sonra şimdi hafiften evde azıcık gezinebiliyorumen çok bugün pilatesim vardı iptal oldu ona gıcık oldum
Afiyet olsun canım akşam salatanı yon balıklı beya ızgara tavuklu yap bence
Olsun gidiyor olması iyi birşeyCanım evet çok yorucu ama yılmayacaksın biliyorsun en önemlisi sağlığın için uğraşıyorsun
Evet canım ağrılarım için dolapta bekleyen kıyafetlerim için ve kendim için bunu istiyorumOhoo çok bar rahat verirsin
aa malum olmuş demek sağol canım
Afiyet olsun gayet güzel menüler çok sevindim kuponun tutmasınaregl olduğunu belirt mutlaka ona uygun birşeyler yapar ödem için falan
İyiyim canım tay tay adımlarla diyetisyen için tartıldım hemen yattım sonra şimdi hafiften evde azıcık gezinebiliyorumen çok bugün pilatesim vardı iptal oldu ona gıcık oldum
Afiyet olsun canım akşam salatanı yon balıklı beya ızgara tavuklu yap bence
Olsun gidiyor olması iyi birşeyCanım evet çok yorucu ama yılmayacaksın biliyorsun en önemlisi sağlığın için uğraşıyorsun
Beslenmeyi.sporu tekrar planlayalim bir mentali yüksek tut canım.hersey zihinde bitiyor zor olan bu bunu halletmeyi kafaya koyarsak daha iyi oluyor.Bugün 81.65 çıktım gram gram gidiyor ve tekrar alıyorum son 3 aydır aynı döngü
2 hafta burdayım, gelirsen görüşelimEşimin yeğeni evlenecek bakalım düğün ne zaman olacak ona geleceğiz nasipse
Valla bende memnun deyilimAna diyeceksin yaaaavvvvv heee heeee sen hep iyisini bilirsin yaparsınhiç hazetmedigim tip ayyyy
Her konuda buluyor bişeylerCanım yıllardır sekmeyen bir degerlendirmem var kendimce, bir insan hangi konuda kendini ovuyorsa o konuda eksik, gerçekten kim kendini ovuyorsa eksiktir,kendini kanıtlamaya çalışıyordur, normalde ihtiyacı olmamalı kendini övmeye, ben tahammül edemiyorum böylelerine
Ya iş yerinde kaçırıyorum maçları, çok heyecanlı oluyor
Babası Almanya’ya gidince 2 oğlunu Türkiye’ye getirip bırakmış, eşimi köye, abisini şehre.Afiyet olsun akşam 2 tabak yemek fazla olmuş canım keşke biraz da salata olsaydı
Günaydın çiçek güzeli
Afiyet olsun tarhana çok mu seviyorsun kız cips gibi olanlar var ondan mı ? Akşam yok umarım acıkmamışsındır
Günaydın canım
Günaydııınnn
Günaydın canım
Günaydııınnn
Afiyet olsun ara öğün olmasa güzel aslında spor ve su çok iyi
Allah mesut etsin
Günaydın canım
İşte buuu
Maşallah
Günaydın canım
Yenilmişiz
İlgi çekme pohpohlanma isteği…
eksikse demek görmemişse oluyor genelde
Günaydın geçmiş olsun canım tamamen reglden kaynaklanıyordur geçer 1-2 güne
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerimGünaydın kızlar kıpırdamadan yattığım yatağımdan bildiriyorum sabah kalkarken belim tutuldu gece tavan vantilatörü son hız dönüyordu çarptı sanırım.
Mutfakta bişi yapma imkanım yok yok eşim kahvemi yanıma bırakıp işe gitmek durumunda kaldı
Sen ilk yazınca kadın diye düşündümYok tersine kendini pek değerli buluyor, tabi ailede daha baskın karakterler var, bazen diğerlerinin egosu çok daha yüksek oluyor, gücünün yettiğine yükleniyor.
Ailesi için dediğin çok doğru ama şey eşi ben oluyorum, yeteri kadar onore ediyorum, ben üstüne düştükçe o daha yükseldi, az önce dediğim gibi beni küçük görüp ezmeye çalıştı, el, ar demedi küçük düşürdü.
Artık yapamıyor çünkü ben biraz kendi haline bıraktım, o üstüme düşmeye başladı
Oğullarıma yapıyor, birgün kıyameti koparacağım, sabrediyorum, bu duruma gelmemesi için çare arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?