- 9 Temmuz 2024
- 1.367
- 8.731
- 73
- 24
Günaydın kızlar kıpırdamadan yattığım yatağımdan bildiriyorum sabah kalkarken belim tutuldu gece tavan vantilatörü son hız dönüyordu çarptı sanırım.
Mutfakta bişi yapma imkanım yok yok eşim kahvemi yanıma bırakıp işe gitmek durumunda kaldı
Bakamadım maça yaa 2-1 gördüm sadece aslan kızlar beeeeYenilmedik şükür geriden geldik kazandık
Eyy çok geçmiş olsun kaptaniçem tüh üzüldümGünaydın kızlar kıpırdamadan yattığım yatağımdan bildiriyorum sabah kalkarken belim tutuldu gece tavan vantilatörü son hız dönüyordu çarptı sanırım.
Mutfakta bişi yapma imkanım yok yok eşim kahvemi yanıma bırakıp işe gitmek durumunda kaldı
Bayılıyorum tuttuklarını koparmalarına,vazgeçmemelerine canım güçlü Türk kadınları beeeeYenilmedik şükür geriden geldik kazandık
Çok geçmiş ycanim ağrı kesici veya kas gevşetici içmem lazım inşallah düzelir peşine yoksa iğneler ilaçlar Allah korusunGünaydın kızlar kıpırdamadan yattığım yatağımdan bildiriyorum sabah kalkarken belim tutuldu gece tavan vantilatörü son hız dönüyordu çarptı sanırım.
Sağolasın canım evetGeçmiş olsun canım havalar da dengemizi bozdu
Düğününüz hayırlı olsunOyy dün sivastaydim düğün yaptık geldik.
Gelirken katmer çörek ve içli kete getirdim. İş yerindekilere diyorum sizin için Sivas'a gittim taa diye
İlgi ve taktir görmek istiyor bence sadece ablam. Ellerine sağlık deyip geçilmek değilde sagolsun hep böyle yardımcı olur tarzı
Yok tersine kendini pek değerli buluyor, tabi ailede daha baskın karakterler var, bazen diğerlerinin egosu çok daha yüksek oluyor, gücünün yettiğine yükleniyor.Kendini ispatlamaya gerek duyuyor çünkü kendini yeterince işe yarar değerli bulmuyor bulmak kendine mal etmek ona tatmin veriyor emin ol bir eksiklik vardır ya ailesi vermemiştir gerek ilgiyi yada eşi onu yeterince onore etmemiştir velhasıl kelam onu daha ilgiye muhtaç gördüm ben...
Ne kadar var başlamanaİşe başlamadan en azından 4 kilo verebilmeyi umuyorum ama hayal gibi geliyo
Çok geçmiş Allah şifa versin krem iğne ağrı kesici kas gevşetici ilaç varsa iyi gelir birde hava akıma maruz bırakmaGünaydın kızlar kıpırdamadan yattığım yatağımdan bildiriyorum sabah kalkarken belim tutuldu gece tavan vantilatörü son hız dönüyordu çarptı sanırım.
Hayal değil verirsinİşe başlamadan en azından 4 kilo verebilmeyi umuyorum ama hayal gibi geliyo
Ben o kısmı. Kaçırmışım yani esinizden bahsettiğinizi anlamadım bir tanıdık kadın olarak düşünmüştümYok tersine kendini pek değerli buluyor, tabi ailede daha baskın karakterler var, bazen diğerlerinin egosu çok daha yüksek oluyor, gücünün yettiğine yükleniyor.
Ailesi için dediğin çok doğru ama şey eşi ben oluyorum, yeteri kadar onore ediyorum, ben üstüne düştükçe o daha yükseldi, az önce dediğim gibi beni küçük görüp ezmeye çalıştı, el, ar demedi küçük düşürdü.
Artık yapamıyor çünkü ben biraz kendi haline bıraktım, o üstüme düşmeye başladı
Oğullarıma yapıyor, birgün kıyameti koparacağım, sabrediyorum, bu duruma gelmemesi için çare arıyorum
UmarımHayal değil verirsin
15 ağustosta kayıt dicezNe kadar var başlamana
Kalp krizine ramak kalmıştı bende, ağladım sonunda bi hoş oldum, her maçta böyle oluyorum yaaBakamadım maça yaa 2-1 gördüm sadece aslan kızlar beeee
Aaaa esin degilde yabancıdan bahsediyorsun zannetmiştim Yeni evlendiğimde eşim de aynıydı annesi demez yabancı demez beni hep aşağılardi kimseye belli etmez gizli gizli ağlardım yaş 40 lara gelince aaaaa dedim ve bende aynı hareketleri kendisine uyguladım sen beni asagalidigin sürece ben sana fazlasını yapacağım dedim ve yaptimda adam oldu süt dökmüş kedi şimdiYok tersine kendini pek değerli buluyor, tabi ailede daha baskın karakterler var, bazen diğerlerinin egosu çok daha yüksek oluyor, gücünün yettiğine yükleniyor.
Ailesi için dediğin çok doğru ama şey eşi ben oluyorum, yeteri kadar onore ediyorum, ben üstüne düştükçe o daha yükseldi, az önce dediğim gibi beni küçük görüp ezmeye çalıştı, el, ar demedi küçük düşürdü.
Artık yapamıyor çünkü ben biraz kendi haline bıraktım, o üstüme düşmeye başladı
Oğullarıma yapıyor, birgün kıyameti koparacağım, sabrediyorum, bu duruma gelmemesi için çare arıyorum
Çok geçmiş olsun kaptaniçem şifalar diliyorum. Ben de bugün rüyamda seni gördüm. Senin evindeymişim seni arıyorum her yere bakıyorum bulamıyorum ama en son yatak odasında iki büklüm yatarken buluyorum lena iyi misin falan diye soruyorum böyle belini tutuyosn kalkmaya çalışıyosun falan. İçime doğmuş demekki..Günaydın kızlar kıpırdamadan yattığım yatağımdan bildiriyorum sabah kalkarken belim tutuldu gece tavan vantilatörü son hız dönüyordu çarptı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?