Tebrik ederim canımBende bildirimimi yapayım. Geçen hafta 74.25 idim yanlış hatırlamıyorsam.
Bugün :73.65
Ama ben daha çok gittiğine inanıyorum. Hem uykusuzluk hem yolculuk ödem yaptı. Ama en azından eksiyim diye teselli ediyorum kendimi.
Fark -600 gram.
Ah ahh sen nasıl gittin Mavi takımlaraGünaydın canlar
5. Temmuz 101.8 ile başladım
Bugün 98.6
Fark 3.2kg
Salı günü tartılmamıştı sanırımAh ahh sen nasıl gittin Mavi takımlara
Tebrik ediyorum canım
Sağol canım esasında sandviclerimin içinde hep yesillikte özellikle marul yanında salatalikta oluyorAfiyt olsun sandviç ağırlıklı bir menü olmuş suyu ne kadar içtin bilemedim ama bağırsak sağlığımız için yeşilyapraklı salata ve sulu yemek önemli canım
Afiyet olsun az ama biraz dengesiz olmuş besleyicilik açısından
Günaydın canım gitti mi misafirler
Günaydın canım hazırlık ok
Günaydın canım azimle devam devam hepsi gidecek bu kiloların
Günaydın canım hayırlı sabahlar
dikkate alayım mııı almayayım mııı
Günaydın çok yoğun bir haftasonu geçireceğim kolaylıklar bizimle olsun
Günaydın çiçek kadın
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir başlangıç
Günaydın canım tebrik ederim iyi tatiller olsun
Günaydın canım başlangıcın hayırlı olsun bol eksiler
Günaydın tebrik ederim iyi tatiller
Günaydın canım tebrik ederim her türlü eksi hep güzel
Günaydın canım haydi bakalım sıkı tutalım bu işi gitsin yağlaarrrrr
Maşallah güzel olmuş canım tebrik ediyorumEki Görüntüle 3451789
Geçen Cumartesi 72,4 tü galiba
Bugün 71,8
Fark 0,6
LenaG Cakinin Gelini
Sabah uyanır uyanmaz tartıldım. Yürüyüşten sonra tekrar tartılırım diyordum olmadı eve geçmedim. Sonuca razı oluyorum mecburen.
Yine artı olmamış çok şükür
Geç attı tartıyı ondan görülmedi işte zamanına bildirimin önemiSalı günü tartılmamıştı sanırım
Kizlar takım sistemini çok anlamadım ama bundan sonra düzenli sizleyim inşallahGeç attı tartıyı ondan görülmedi işte zamanına bildirimin önemi
Tşk ederim etiket yapmayı bende unutmuşumAh ahh sen nasıl gittin Mavi takımlara
Tebrik ediyorum canım
Günaydın canım gidecek bu artı dengeli ,sağlıklı güzel besleniyoruz bu hafta çatır çatır yakıyoruz yağlarıııı
Günaydın canımGünaydınn kızlar
Çok tebrik ediyorum canım süper
Aa neden memnun değilsin harika bir eksiGeçen cumartesi - 94.0
Bugün - 92.8
Fark - 1.200
Memnun değilim
Tebrik ederim canım yolculuğa rağmen çok iyiBende bildirimimi yapayım. Geçen hafta 74.25 idim yanlış hatırlamıyorsam.
Bugün :73.65
Ama ben daha çok gittiğine inanıyorum. Hem uykusuzluk hem yolculuk ödem yaptı. Ama en azından eksiyim diye teselli ediyorum kendimi.
Fark -600 gram.
Etiketlemeyi unutmuşum
Elhan LenaG Cakinin Gelini Mthn83
Günaydın canım ooo sen ne yaptın öyleeeeeGünaydın canlar
5. Temmuz 101.8 ile başladım
Bugün 98.6
Fark -3.2kg
Günaydın canım tebrik ederimEki Görüntüle 3451789
Geçen Cumartesi 72,4 tü galiba
Bugün 71,8
Fark 0,6
LenaG Cakinin Gelini
Sabah uyanır uyanmaz tartıldım. Yürüyüşten sonra tekrar tartılırım diyordum olmadı eve geçmedim. Sonuca razı oluyorum mecburen.
Yine artı olmamış çok şükür
Hayırlı sabahlar ablacım nasıl vaziyetler bir gelişme,sonuç valla baya merak ediyorum sonuçları bulsunlar artıkHayırlı sabahlar kızlar
Bir tık daha fazla olabilirdi teşekkür ederim kaptanımGünaydın canım gidecek bu artı dengeli ,sağlıklı güzel besleniyoruz bu hafta çatır çatır yakıyoruz yağlarıııı
Günaydın canım
Çok tebrik ediyorum canım süper
Aa neden memnun değilsin harika bir eksi
Tebrik ederim canım yolculuğa rağmen çok iyi
Günaydın canım ooo sen ne yaptın öyleeeee
Günaydın canım tebrik ederim
Hayırlı sabahlar ablacım nasıl vaziyetler bir gelişme,sonuç valla baya merak ediyorum sonuçları bulsunlar artık
hahaaa işte azmin zaferi tebrik ederim canım
Canım şöyle mesela salı tartı günü saat 14:00 e kadar bildirim yapıyoruz ya sonra tablolarda kaptanlar sonuçlara bakıyorlar ve kazanan kaptan en az kilo vereni karşı takıma gönderip karşı takımdan en çok kilo vereni kendi takımına alıyor. Senin sonuç tabloda görünmediği için (sonradan eklendi) belirsizlik olduğundan sanırım kaptanın seni karşı takıma gönderdi aahh ahhh tabloda görse göndermezdiiiii.Kizlar takım sistemini çok anlamadım ama bundan sonra düzenli sizleyim inşallah
Çok tebrik ediyorum canım06.07.2024 cts: 64.4kg
09.07.2024 salı:64.1 kg
13.07.2024 cts:63.7 kg
Fark: -700gr
LenaG
Elhan Eki Görüntüle 3451793
Hayırlı başlangıçların olsun şifa olsun inşallahGeçen hafta 77.700
Bugün 79,500
Fark +1,700
Dün sabah ödem hapı içtim ama akşama yaptığım yumurtalı kabak tuzlu olmuştu, o yüzden akşam şişliği malesef
Dün akşam Apa nın konuşması vardı, meğer ben ne kadar özlemişim apayrı yaşamı, bir güç ve istek geldi
Onlar 8. Seviyeye niyet ederken ben 4. Seviyeye niyet ettim, bugün itibari ile 4 yada 5. Seviye olarak ilerleyeceğim, Tr ye gidene kadar
Orda nasıl yaparım bilemiyorum
Normalde bugün Türkiye’ye gidiyor olacaktım, bileti erteleyelim dediydik, dün belli olacaktı tarih, bakalım ne zaman gidebileceğiz
Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler
Oğlumun değerlerinde kıpırdanmalar var hamdolsun
Sizler nasılsınız?
Bundan sonra daha sık burada olacağım inşaAllah
Eki Görüntüle 3451794
LenaG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?