Sağol canımhahaaa işte azmin zaferi tebrik ederim canım
Canım şöyle mesela salı tartı günü saat 14:00 e kadar bildirim yapıyoruz ya sonra tablolarda kaptanlar sonuçlara bakıyorlar ve kazanan kaptan en az kilo vereni karşı takıma gönderip karşı takımdan en çok kilo vereni kendi takımına alıyor. Senin sonuç tabloda görünmediği için (sonradan eklendi) belirsizlik olduğundan sanırım kaptanın seni karşı takıma gönderdi aahh ahhh tabloda görse göndermezdiiiii.
Çok tebrik ediyorum canım
Hayırlı başlangıçların olsun şifa olsun inşallah
Sebep bulamadılar canım, sonuç olumlu ilerliyor, değerlerde artma varGünaydın canım gidecek bu artı dengeli ,sağlıklı güzel besleniyoruz bu hafta çatır çatır yakıyoruz yağlarıııı
Günaydın canım
Çok tebrik ediyorum canım süper
Aa neden memnun değilsin harika bir eksi
Tebrik ederim canım yolculuğa rağmen çok iyi
Günaydın canım ooo sen ne yaptın öyleeeee
Günaydın canım tebrik ederim
Hayırlı sabahlar ablacım nasıl vaziyetler bir gelişme,sonuç valla baya merak ediyorum sonuçları bulsunlar artık
Maşallah en kısa sürede düzelecek inşallahSebep bulamadılar canım, sonuç olumlu ilerliyor, değerlerde artma var
Yedin biraktin devamini getirmedin Ödem yapiyor tabi ki... Yani yaomayadabilir... Ama bugun yedin aaa artı cikmadim bugunde yiyim yarinda yiyim dersen farketmeden bir iki kilo hooop geliyorÖdül niyetime çikolata yedim diyelim odemmi yapıyor o çikolata bize yoksa kilo mu?Leyl35
Tebriks kaptanHerkese günaydınlar
Geçen cumartesi 95.50
Bugün 94.30
Fark - 1.200
(Salı gelen artıyı vermişim üstüne de daha vermişim çok mutlu oldum) ama regl ağrılarım başladı bu hafta şişerim şimdi yine hazırlıktan devam)
Mthn83
Sıkı asılıyoruz gelen artıyı veriyoruz+200'le selamünaleyküm
SağolasınTebriks kaptan
Tebrik ederim canımGeçen hafta: 62,45
Bugün: 61,95
Fark: -500 gr
Yüzde: 0,80
LenaG unutmabenicicegi
Eki Görüntüle 3451806
Canım moral bozmadan azimle asılıyoruz yapürüz bu işiiii pes etmek yokHayırlı günler
Gecen ctesi: 65.3
Bugun 65.9
Fark+600
Kusuruma bakmayın arkadaşlar
LenaG unutmabenicicegi
Tebrikler canımHerkese günaydınlar
Geçen cumartesi 95.50
Bugün 94.30
Fark - 1.200
(Salı gelen artıyı vermişim üstüne de daha vermişim çok mutlu oldum) ama regl ağrılarım başladı bu hafta şişerim şimdi yine hazırlıktan devam)
Mthn83
Maşallah maşallah canım. Daha da güzel olacak inşallah.Sebep bulamadılar canım, sonuç olumlu ilerliyor, değerlerde artma var
Tabii ki canım ama takımda olmak daha asılmasını sağlıyor insanınKaptanım ben bu hafta hazırlıkta kalabilirmiyimLenaG
İşteeee buu harikasın canım tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?