- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 133
- 38
kadınlar guclu dıyorlar. ama bu nefs varken cok gucsuz hussedıyor ınsan kendını. o yuzden mucızevı bısey arıyoır yanı ıstahım kapansın canım ıstemesın yemeyeyım.. gıbı. ama oyle bır cozum yok. ogluma dun nutellalı bıskuvı uzatıyorum gece anne ıstemıyorum dıyor. cok sukur kı cocuk ıstahsız ve abur cuburla pek arası yok. acıkınca ben o an saat 11-12 oldugu ıcın pısırmeye ısıtmaya usendıgım ıcın uykusuzluktan evde paket gıda verıyorum. cıps cok doyurucu. ama bır okdr saglıksız.. ddıgın gıbı alıstıkca abur cubur yok mu dıyıcek. ama markette saglıklı yonlendırdıgımde evet anne haklısın paket gıde almayalm kuruytenıs saglıklı bılıncını bılen buır cocuk. cocuklar yonlendırmemıze baglı yetısıyor... ben yatsıları kılarkjen bı baktıum gece uyumadan abdes almaya basladı. bana kıldırırmısın dıyor. gunde bı rekat :) benden gordugu ıcın alıstı. kendı dıyor. bız ne yaparsak onu yapıor. benım namazla rahatladıgımı gordu. huzurlu hıssettıgımı. o da korkularını endıselerını gece yasadıgı ıcın karanlıktan korktugu ıcın uyumadan dua okuyoruz ve o namazı kılıyor.çok güzel bir karar
ve inan vücut ssatin bi süre sonra o düzene o kadar alışıyor ki
ben de en geç 5te kalkarım; saat 8'e kadar bir sürü işimi hallederim öyle evden çıkarım
ben kahvaltı yapmadığım için yemiyorum ama kızlar ve eşim için hazırlıyorum, yiyor olsam kahvaltım da hazır yani :)
senin kendini düzene sokman ileride çocuğun için de çok öenmli canım; çocuklar dediklerimizden çok yaptıklarımıza odaklanıyorlar
geçen gün kızım işyerime geldi, bütün masaları gezdi anne dedi en düzensiz senin masan bir de bana laf söylüyorsun odan dağınık diye sen de dağınıksın baksana dedi
sen düzensiz ve sağlıksız beslendikçe oğlun da bunu doğru kabul edecek ve vazgeçmesi çok zor olacak
yediğimiz sebze meyve bile katkılıyken o ıvır zıvırlar nasıl zarar veriyor çocuklara
bak zamanında eşim, kola içerken büyük kızım canı isteyince yaa nefsi ölsün birazcık içsin birşey olmaz dedi ve şimdi kızımı o kadar zor vazgeçiriyorum ki koladan; eve artık asla sokmuyorum ama dışarıda görünce canı istiyor ne kadar zararlı ama diye anlatsam da anlatamıyorum
istersen yaparsın, istersek çoookkkk şey başarırız, kadınlar olarak gerçekten çok güçlü varlıklarız yeterki bunun bilincinde olalım
Aaa hayırlı olsun canım benim boll eksileimiz olsun insalhhhanammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
Ödem ve doğum şişliği indi demekki ama çok iyi 18 kilo masalahhYok kız ipe başlamadım daha dikişimden korktum
Gun içerisinde salata detoxu içiyorum 2 ile 3 litre arası
SEbze tüketiyorum malum gazlı şeyler yemiyorum oğlum için bide emzirince gidiyor şuana kadar şuana kadar 13hazirandan buyana 18 kilo verdim çoğu kesin ödemden kaynaklı
gerçekten doğru düzgün yediğim yoktu normal yediğim şeylerdi bianda almamla ben bile şaşirıyordum neseki kurtuluyorum çok şükur çokta korkmustum.veremicem diyeAaa hayırlı olsun canım benim boll eksileimiz olsun insalhhh
Ödem ve doğum şişliği indi demekki ama çok iyi 18 kilo masalahh
Çok teşekkür ederimAaa hayırlı olsun canım benim boll eksileimiz olsun insalhhh
Ödem ve doğum şişliği indi demekki ama çok iyi 18 kilo masalahh
Hayirli olsunanammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
Hoşgeldin canim ElhanimFistikim leyli baharım
Dün geldim seni göremedim...
Olacağım inşallah kafaya koydum fit olmayıHayirli olsunbizlere de destek olurken çıtır olacaksın inşallah hep birlikte fitlesip koruyacagiz
Akraba ziyareti desene,Hoş buldum bitanecimTatil eş tarafına doğru gerçekleştigi için formaliteden öte gitmedi benim için. 28 - 29 Temmuz' da Antep taraflarına gideceğiz bak işte o çok mühim İyiyim çok şükür sen nasılsın
Bebiş nasıl iyiymi annesi güle güle büyüt sağlıcaklaYok kız ipe başlamadım daha dikişimden korktum
Gun içerisinde salata detoxu içiyorum 2 ile 3 litre arası
SEbze tüketiyorum malum gazlı şeyler yemiyorum oğlum için bide emzirince gidiyor şuana kadar şuana kadar 13hazirandan buyana 18 kilo verdim çoğu kesin ödemden kaynaklı
Iyi ablamm çok şukurr sarilik olmuştu ama tecrubemle alakalı cabuk toparladı hemenBebiş nasıl iyiymi annesi güle güle büyüt sağlıcakla
Hayırlı olsun canımanammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
Sağol canımHayırlı olsun canım
Ayyy şimdik gördüm sayfa ismini tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsuuun kaptanımanammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
Sağol canım benim. Başvuruyu yaptık bakalım şimdi beklemedeyiz. Kabul edilecek miyiz diye?
Çok iyi yapmışsın yaşın ne ki insalahhh gönlündeki olur canım
Amannn amannn kimler gelmiş sayfanın gülü çiçeğihosgeldin sefa geldin kankişim aldığın kilon da gezdiklerinin gördüklerinin sefası olsun
Sağolsun hep yanımızda idi
Hosgeldiniz
Günaydın canım
Günaydın canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar
Erzuruma hocam. Güneye Ağustos başı inşallah bir aksilik çıkmaz ise. Bir hafta falan kalacağız. Geri dönüşte de ameliyat isim var. Sonra okullar açılacak.Afiyet olsun canımYolculuk güneye mi
Hayırlı olsun canım. Senin yazını görünce ben de farkettim.anammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
Ayyyy hocam bir heyecanladim. 30 u gibi de biz çıkacağız Maraşa doğru.Hoş buldum bitanecimTatil eş tarafına doğru gerçekleştigi için formaliteden öte gitmedi benim için. 28 - 29 Temmuz' da Antep taraflarına gideceğiz bak işte o çok mühim İyiyim çok şükür sen nasılsın
Geçmiş olsun sarılık çoğu bebekte oluyor zaten,neyseki hemencecik atlatmışIyi ablamm çok şukurr sarilik olmuştu ama tecrubemle alakalı cabuk toparladı hemen
Çok teşekkür ederim canım hep beraber inşallah bu sayfa çok mezun vereceğizAyyy şimdik gördüm sayfa ismini tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsuuun kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?