- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 133
- 38
sabah duzgn kahvaltı yapılınca daha az acıkılıyor gun ıcınde degılmı. ozellıujkle yumurta yendıgınde. benım eksıgım bu. sabah yumurta bende yok. ısyerıne 930 da varıyorum. kahvaltı edıcek zaman yok. hep sımıt sandvıc.Az gelmiyor çünkü iyi kahvaltı ediyorum. Neredeyse ara öğünü acıkmadan yapıyorum
Kesinlikle ilk öğün önemli çalışanlar için pratik kahvaltı tarifleri diye arat bak neler çıkacaksabah duzgn kahvaltı yapılınca daha az acıkılıyor gun ıcınde degılmı. ozellıujkle yumurta yendıgınde. benım eksıgım bu. sabah yumurta bende yok. ısyerıne 930 da varıyorum. kahvaltı edıcek zaman yok. hep sımıt sandvıc.
Çırırım ekürim gelmiş hoş gelmiş,nasılsın tatil nasıl geçtigüzelmiydiMerhaba Defnecim.
Tatile giderken 64' lü bir seydim.Hem internet hem yoğunluk üç hafta kadar buradan uzak kaldım.
Tabi ki düşeceksin sayfadan ayrılma gerisi gelecek kuzum.
tamam bakıyorum.aslında benım ıcın daha onemlı bı konu var. her gun ısyerınde sabah namazını kaza yapacagıma. 5 e kurdugum alarmı kapatmadan kalksam. gunes vatınde de yatmasam.o arada hem detoksumu ıcer 30 dk bekler hem de evde saglıklı kahvaltımı edebılırım. daha mantıklı. erken yatıp 5te uyanmak. gune baslamak.Kesinlikle ilk öğün önemli çalışanlar için pratik kahvaltı tarifleri diye arat bak neler çıkacak
Hayırlı uğurlu olsun şimdidenanammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
Çok teşekkür ederim.Hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Lena ıle masaterfıtanammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
hayırlı olsun bitanemmanammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
Çok teşekkür ederim canımhayırlı olsun bitanemm
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim.
çok güzel bir karartamam bakıyorum.aslında benım ıcın daha onemlı bı konu var. her gun ısyerınde sabah namazını kaza yapacagıma. 5 e kurdugum alarmı kapatmadan kalksam. gunes vatınde de yatmasam.o arada hem detoksumu ıcer 30 dk bekler hem de evde saglıklı kahvaltımı edebılırım. daha mantıklı. erken yatıp 5te uyanmak. gune baslamak.
hayırlı olsunn :)anammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
Teşekkür ederim canımhayırlı olsunn :)
Hoş buldum bitanecimÇırırım ekürim gelmiş hoş gelmiş,nasılsın tatil nasıl geçtigüzelmiydi
anammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
İdare eder bitanemcanımmmm canımmmmm
parçalı bulutlu diyeyim
sen nasılsın bitanem, nasıl geçti tatilin
İnşallah sağlıkla kaptaniçem
Canım benim, güzel kaptanim hayırlı olsun. Sağlıklı, keyifli kilo vermelerimiz çok olsun.
Yok kız ipe başlamadım daha dikişimden korktumNe yaptın kizzzzz sıcaktan mi ediyorsun yoksa ip mi atlıyorsun
Sağol ınsalh kaptanım
Kaşıdım totomuuuNe erimesi totişi kaşı ...kedidir kedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?