Canım güzel bi tempo tutturmuştun bence kendin de devam ettirebilirsin sana inanıyoruz. Zaten sen diyetisyene başlayalı 3 ay olmuştur 3 aylık liste vardır elinde. Sebzeleri meyveleri güncellensin sadece mevsimden dolayı yine uygularsın.Keyfim çok kaçık fizik tedavi ve klinik pilatese yoğunlaşmak zorunda olduğum için (bütçe meselesi) 3 aylığına Gizem e ara vermek zorunda kalıyorumArtık bana verdiği listeleri döndüreceğim bir süre ne yapayım
Çok az yemişsin canım hasta mısın yine yoksa
O zaman olurbilerek az yedim
Kaptanım
Hedef minimum -2Mavi Takım
@Asya89
_ASTRAL_
tomrs
@s i d e l y a
@medine66
@Keira-
@Lonely single girl
Mthn83
Elhan
sibel_84
unutmabenicicegi
Başlıyoruz güzellikler.
Öncelikle haftalık hedeflerinizi yazın. Sonra o hedefi tutturmak için çalışma başlasın.
Yarışmak için önceliğimiz kendimiz olsun.
Güveniyorum size
Afiyet olsun canım güzel menüİyiaksamlar misafirim var yazıp kaçayım
Sabah 12
Yeşil smoothie
1 haşlanmış yumurta
Öğle
1erik 1 kayısı
Akşam 18.30
4 adet mercimek köftesi
2 bardak ayran
Şu 3.litre
Spor 12.bin adım yürüyüş
Elhan M Minicikfzt LenaG
Sagol canim aksam da fettucine yaptim kremasi agir gerci ama bir tabak koydum yiyemedim midem kuculmus. Yarim tabak yiyebildim ama gene dedisarda yapilan yaglardan daha saglikliAfiyet olsun canım bak bugün ne güzel sağlıklı öğün hazırlamışsın tebrik ediyorum ellerine sağlık.
Aserola tozu tamamen istahimi kapatiyor. Hapi da var ama ise yaramadi toz gibi. Sabah bi ixiyorum uce dorde kadar tikaliyim canim bisey istwmiyor. Aksam antidepresan carpi iki ictigim icin biraz istahim acik oluyor sekizden sonraNe tozu ? Neye başladın
Harika ballamenü
sabah: yok
ogle : yok
aksam: firinda 2 tane kofte
2 dilim patates
2 kasik makarna
ayran
M Minicikfzt
Ananas aldim oylecene dolapta duruyor ya. Salatasi filan ezme seklinde guzel oluyo diyolarPirinc patlagi yiyordum daha önce ama karabugday uzun süre tok tutuyor
Canim bimde vs cok pahali
Yakininda metro market varsa oradan almani tavsiye ederim
Yaban mersini büyük kutuda 140 tl falan.. başka marketlerde minicik ambalaj 90 tl
Bir de ben ananas alıp küp küp doğrayıp dondurucuya atiyorum
Cilegide aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?