Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatil sonrasi boyle olmustu benim normal beslenme duzenine donunce 5 gunde gitti.. seninde oyledir normal beslenmeni yap canim
İnşallah öyle olur salı günü erken tartı istedi Gizem o zamana kadar gr şaşmamam lazım listeden

İnşallah öyle olur salı günü erken tartı istedi Gizem o zamana kadar gr şaşmamam lazım listeden
1.5 kiloya yakin gider merak etme sen ama listeden devam inana oyle daha kolay gidiyor kısınca degil.. gerek gorurse diyetisyenin bi aksiyon alir
Valla maşallah çok tebrik ediyorum. Ay ben de böyle olmak istiyorum yaaa
Olacaksin tabiki biliyorsun bende yüksek kilolardan geldim arada artıda olacak ama sen yoluna erken dönüp devam ettikce gidecek

Yinede iyi canim
Allah emeklerinin karşılığını versin canım ınsalhhh
Hamdolsun deyim nergisim, sen nasılsın
Çok sukur canım iyiyim benimde kızin taşınma telaşı var onunla birlikye ev topluyorum koşturuyorum Bugün dinlenme gunu

Tebrikler
Tebrikler canim benim

Hoşbuldum kuzum
Şeker senin kopeen olsun
Gelip sütlacımı yemedin, yarıdan çoğunu ben yedim

Başarılar dilerim
13 temmuzda Türkiye yolcusuyum muyum
İnşaAllah bir aksilik çıkmazsa
Gelince sütlaç yapacak mısın
Güzellik için değil sağlık için tüm adımlar biz zaten güzeliz
Buralarda gecirdigin zaman sana engel olmasın canım
Sıcak soğuk gece gündüz emek veriyorsun. Verdiğin emeklerin zayi olmasın
Bence hazırlıkta kal. Çünkü kosturman çok. Buraya vakit buldukça gelirsin
Hasarsız biri daha maşallah
Seni saymıyorum
Bence sıcaktan eriyorsun
Tebrik ederim canım

yok canım ben salı ve c.tsi günleri çalışma saatlerimi ona göre ayarladım. Evde tek başımayken tıkır tıkır işliyor programım şimdi misafirim var ama Allah tan eşim evde bugün tüm görevleri ona devrettim

İkihaftadan önce takıma girebiliyormuyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…