- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Beni anca açlık paklarBen uyanır uyanmaz soğuk ve tatlı bir şeyler istiyor bu ara canım dolaptakiler bitti neyse kibugün kendime fit toplar yapacağım
Öyleyse burda toparlanıyoruzınsallah canım sagolASIN. al benden de okadar valla şifa kendımızde sanırım.. baskasında aramak hataydı..
Evet umutsuzluk yok kilo veremedim yada almışım diye strese girmek yok vereceğiz er yada geçÖyleyse burda toparlanıyoruz
Ben de öyle düşünüp moralimi bozmuyorum çabucak vereceğiz inşallahGünaydın çıtır yolundaki güzeller bayram da bitti yedik içtik gezdik kaldığımız yerden devam bugün artılar havalarda uçacakgibi görünüyor ama biz hallederiz demiii citirlar tez gelen tez gider
Canım sen bi dışardan yememe paketli gıda yememe detoksu yapsana? Valla bak sonra bize dua edersin. Sürekli sağlıksız yedikten sonra kilo vermenin anlamı yokki. Kastan veriyosn sağlığını bozuyosn. Bu kadar tecrübeli bilgili insanı dinlemeyip kafana göre takıldıktan sonra bu grupta olmanın anlamı ne onu da bilmiyorum. Kendini zehirliyorsun yapma bu kadar sağlıksız beslenme. Sen öyle şeyler yedikçe ben rahatsız oldum. Bedenine yazık seni her gün böyle şeyler yerken gören çocuğuna yazık.Gunaydin kizlar
Gecen hafta:77.25
Bugun:75.2
Fark:-2 kg
Aserolaya devamm
Bu arada ben gene hamburger pizza aksam dondyrma yememe ragmen bu kilo gittiyse bi de iyice diyet yapsam daha cok verirdim
Gittim gittim de anca bu kadar oluyo yine iyi o kadar yememeVayy girişe bak sen benimde var dolapta bende yapayım
Sağlık olsun canım. Hayırlı haberler olsun
Benim ki alıştı demiyor artık. Beni olduğum gibi kabul ediyor
Ooo nefes verdin mi gider o
Ooo takimlardamisin canım mavi kaptan olabilirsin bu durumda
Kız WC ye gittin mibı dolan gel
Aaa 200 Gr fark var aramızda benim boyum uzun ya ondan sanırım
Vayy maşallah
Evet evet tamamen zemin kaynaklı
Kıyaslama şansı olmamıştır canım. Takımlarda devam edebilmek adına tartı atılsın yeter dedik.
Oo erimiş birileri
Günaydın canısı
Regl olduğun içindir canım çabuk gider hiç merak etme59 kiloyla gitmiştim 3 haftada 5 kilo gelmiş resmen. Regl olduğum için ödem de vardır diye düşünüyorum bu hafta 3-4 kg sini vermeyi hedefliyorum. Çabuk gelen çabuk gidecek inşallahElhan Mthn83 Cordelia
LenaG herkesi etiketledim
Eki Görüntüle 3442838
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar kızlar
Tartı farkı cidden olur canım dikkat edip toparlayacağız kendimizi bu haftaKızlar günaydınlar. Evime ve tartıma pazar gece ulaşacağım ama geçmiş konuşmalardan ‘emanet tartıyla bildirim yapabilirsiniz, paylaşımları evinize ulaşınca yaparsınız’ bilgisini aldım. Öhöömm, efenim kilo bildirimim;
Geçen hafta: 85,7 iken
Bu hafta : 89,5
Tartı farklı, zemin yamuk, ödem falan diyorum ve son günlerimin tadını çıkarmaya gidiyorum. Durumu benzer olanlar merak etmesin, çabuk gelen çabuk giderhepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 3442816
Elhan
Olsun canım haftaya fazlasıyla gidecek hiç merak etme sen bir haftada halledersin bunu
Geçti gittiGünaydın tebrik ederim
Günaydın canım
Gerçekten burada olmayınca ipin ucu kaçtı bende konsantrasyonum tamamen dağıldı
Ablam hoşgeldinHayırlı sabahlar kızlar
3 günde 5 kg diyeti yaparız bizde59 kiloyla gitmiştim 3 haftada 5 kilo gelmiş resmen. Regl olduğum için ödem de vardır diye düşünüyorum bu hafta 3-4 kg sini vermeyi hedefliyorum. Çabuk gelen çabuk gidecek inşallahElhan Mthn83 Cordelia
LenaG herkesi etiketledim
Eki Görüntüle 3442838
Kafanın gideceği tek yer burası
Hoşbulduk canım. Gruplar bugün belli olacak herhalde.Günaydın hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?