Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen hafta: 86,7
Bu hafta: 85,7
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,15 Elhan@Asenr snmz
Çok daha iyisini yapmak istiyordum şu 2 hafta ama kendime ayıracak zaman, plan yapacak akıl, bunlara uyacak irade bulamadım kendimde. Ben bayram tatilini son güne kadar kullanacağım. En erken 24 haziran pazartesi evime ulaşıp tartılabilirim . O gün gelince katıl derseniz katılırım, olmazsa diğer cumartesiyi beklerim
Bildirimimi yapayım
Sonra kaçacağım bugün çok işim var, evi derleyip toparlamam çamaşırları yıkayıp ütüleri yapmam sonra da valizleri hazırlamam gerekiyor bi de o arada alışverişe gitmem gerekecek gün bana yetecek mi bakalım bugün
Geçen hafta: 63,05
Bu hafta: 61,85
Fark: -1,2
Yüzde: 1,90
Günaydın Arefemiz mübarek olsun. Biz birkaç gündür bağ evindeyiz. Tartı o nedenle farklı
Kilo bildirimi
Gecen hafta:77.9
Bugün:77
Fark:0.9
Yüzde:1.16 @Asenr snmzElhanMthn83 Eki Görüntüle 3441181
Elhan abla
Son zamanlarda motivasyonun düştü. Hiçbirşey yapmak istemedim. Ama şimdi iyiyim şükürler olsun. her yaz 3 4 kilo alan biri olarak bu yaz tatilinde kilo vermek niyet ediyorum.
Hala hazırlık listesinde isem hazırlıkta kalmaya devam etmek istiyorum. Çünkü yaz tatilinde evde olmadığım çok oluyor. Annem, eşimin memleket, kardeşler hep şehirdışında. Ama evde de olduğum oluyor. O zaman tartılır paylaşırım kabul ederseniz. Listede adımı görmek beni motive ediyor.Eki Görüntüle 3441202
Geçen hafta: 86,7
Bu hafta: 85,7
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,15 Elhan@Asenr snmz
Çok daha iyisini yapmak istiyordum şu 2 hafta ama kendime ayıracak zaman, plan yapacak akıl, bunlara uyacak irade bulamadım kendimde. Ben bayram tatilini son güne kadar kullanacağım. En erken 24 haziran pazartesi evime ulaşıp tartılabilirim . O gün gelince katıl derseniz katılırım, olmazsa diğer cumartesiyi beklerim
Bildirimimi yapayım
Sonra kaçacağım bugün çok işim var, evi derleyip toparlamam çamaşırları yıkayıp ütüleri yapmam sonra da valizleri hazırlamam gerekiyor bi de o arada alışverişe gitmem gerekecek gün bana yetecek mi bakalım bugün
Geçen hafta: 63,05
Bu hafta: 61,85
Fark: -1,2
Yüzde: 1,90
Canım bayram hedefim 200 gram kalmış tam hedefe ulaşmasamda sonuçta çok yakınına geldim bana hedef tutturduğum için ödül ver bana ödül var neeeeee oluuuuuuur