Afiyet olsun gayet güzel tabi vişne suyunun şekerli olduğunu varsayarsak bir tek o olmasaymış iyiymişTamam yarında menümü yazıp 22 sine kadar yazmıyorum teşekkür ederim
Birde menüm çokmu fazla olmuş
45. günde ilk kez birdaha olmaz teşekkür ederimHer
Afiyet olsun gayet güzel tabi vişne suyunun şekerli olduğunu varsayarsak bir tek o olmasaymış iyiymiş
Yok canım olur ama hani tatlı yemişsin ya ondan dedim45. günde ilk kez birdaha olmaz teşekkür ederim
Teşekkür ederim havalar ısındı ödem tutuyorum tartı günü yüzüm gülsün geçen hafta verememiştm bakalım yarın nasipTarti oncesi cok guzel menu canm afiyet olsun
Kızının geçmiş doğum günü kutlu olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah..Yapmasam daha iyi dün Kızımın doğum günü vardı çook yedik içtik :/
ben uzun izin istemem zaten bayramdan sonra herkes gibi devam etmek istiyorum. 5 kilo vermişken bozmayayım hiç
Ben kazaya kurban gittimbizde sicaklara hasret kaldik
bi turlu isinmadi hava
ceketle geziyoruz
Insallah benn
Tabi daha istedigim kiloya cok var ama en azindan eksideyim :)
IYi gelmiyo demekki sana carpintimi yapiyor
Amin insallah canim
Bende bakiyorum ona:)Sevgili yarışmam başladı artık her akşam birşeyleri canım çeker
BendeBende bakiyorum ona:)
Neler yedinki cnmBugün hiç menülük değilim
Kilolu olmanın bedeliDeliricem duş alıp yatıyorum hiç esmedi. Kizlar sıcaktan bacaklarımda afedersnz pişik oldu. Pantolon giydim iki gün ustuste. Dün acidan eve yuruyemedim. Pudra bepanten filan sürdüm cok aciyo bacaklaar kilolu bide((
Günaydın
Hayırlı cumalar
Tartı için son 24 saat
Kimler bayrama daha fit giriyor
Evet canım 9 a girecek ler 2 torunum var TeşekkürlerMaşallah canım torunun mu varDoğum günü kutlu olsun RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin mecbur torun hatırına yersin biraz ama dikkat yarın tartı var
Teşekkürler canımnice güzel yaşları olsun kaptanımm
Geçen cumartesi yi baz alacaksın canımHanımlar Elhan ablaya özelden yazdım ama müsait değil herhalde görmedi daha
Sizede danışmak istedim
Şimdi hepimiz az çok biliyoruz benim tartıda sorun olduğunu
Bu gün iyice baktık tartı değil ayaklarından biri tam yere gelmediği için her defasında ayrı kilo çıkarmış. (Sipariş ettiğimizde sorun çıktı gelmiyor maalesef) onun için bu elimdekini iyice kontrol ettim sorunu bulduk
Maalesef benim Salı günkü ilk bildirim doğruymuş
87 birşeydim unuttum tam sayıyı
Şimdi ben hangi rakamı yarın baz alacağım
Sonraki tartı 85 çıkmıştı
Teşekkürler canım benimGeçmiş olsun
Torununun doğum günü kutlu olsun kaptanım nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim
Doğru olanı baz alacağız ama salı tartısını kontrol amaçlı bakıyoruz zaten. Yani c.tesi den c.tesiye olana bakarız.
Teşekkür ediyorum canımnice senelere ıkızler burcları :))
Sağol canım sevinirizişyerınde oldukca bılgısayarda tek tek dogum saatlerınızı bılıosanz gunes donus harıtalarınızı kısa kısa yorumlauabılırım. hem zaman gecwr
Vayyy nasıl ciktiPazartesi günü Allah kısmet ederse Almanyaya gidiyoruz
ve evet şu sıra eşimin tarafıyla azıcık sıkıntılarımız var vay anasını
kızlar kactmbılgısayarı kapatıyorum. persembe devam ederım ıns eve donunce. tlfndan yorumlayamam cnku bılg yk ama dıyet kınularını takıp eder yzarım. herkese ıyı bayramlar smdıden buhaftayı da kapadık sukur
Sıcaktan mi canımElim ayagim titriyor gozlerim karariyor basim donuyor . Carpinti da cabasi
Lahmacun 1 olsaydı süper olurdu ama.yine güzel afiyet olsun
Harika menü canım afiyet olsun
AynennnSevgili yarışmam başladı artık her akşam birşeyleri canım çeker
Vücut kitledi sanırım stres yapincada artı çıkıyor yoksa menülerin guzelHayırlı akşamlar hanımlar
Çok ilginç ya dünki menümü yorumladınız, yorumlayanlar güzel menü yazmışlardı. Bu Sabah tartıldım +1 kilo yaa ağlicam yemin ediyorum. Tamam katı diyet yapmıyorum ama neden ya, az az gidiyor ve böyle + çıkıyor.
Arefe yani yarın oruç Tutucam inşallah.
10.30
2 dilim ekmek arası 1 yk labne
Salatalık
17.00
Bir bayram şekeri
1cay b süt
18.30
3 parça fırında tavuk
1 dilim ekmek
Salata
Dolmalık acur 2 tane
2 lt su
Elhan
Nergis 35
Allah kabul etsin canımBir avuç Antep fıstığı, cayla sahur yapıcam. yarın +2 olur
Aslına bakarsan sabah öğle akşam sadece çikolata yedim başka hiçbir lokma yemedimNeler yedinki cnm
Ya ben anlamıyorum inan gece uyurken aclıktan mideme kramp giriyor. Anlamadım gitti neyse vardır bunda da bir hikmet.Vücut kitledi sanırım stres yapincada artı çıkıyor yoksa menülerin guzel
Allah kabul etsin canım
Yarın belli olacakGünaydın
Hayırlı cumalar
Tartı için son 24 saat
Kimler bayrama daha fit giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?