Geçmiş olsunBugün diş takıldı ve bitti şükür sıcaktan ve açliktan kendimi toplayamadim daha
Torununun doğum günü kutlu olsun kaptanım nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerimBugün ne bu sıcak yaaaa arkadaşlar karne alan çocuklarımıza hayırlı tatiller diliyorum
Bugün hem karne hem
Torunumun yaş günu Hazırlık yapıyorum insalahh kacamaksiz bitiririm günü
Doğru olanı baz alacağız ama salı tartısını kontrol amaçlı bakıyoruz zaten. Yani c.tesi den c.tesiye olana bakarız.Hanımlar Elhan ablaya özelden yazdım ama müsait değil herhalde görmedi daha
Sizede danışmak istedim
Şimdi hepimiz az çok biliyoruz benim tartıda sorun olduğunu
Bu gün iyice baktık tartı değil ayaklarından biri tam yere gelmediği için her defasında ayrı kilo çıkarmış. (Sipariş ettiğimizde sorun çıktı gelmiyor maalesef) onun için bu elimdekini iyice kontrol ettim sorunu bulduk
Maalesef benim Salı günkü ilk bildirim doğruymuş
87 birşeydim unuttum tam sayıyı
Şimdi ben hangi rakamı yarın baz alacağım
Sonraki tartı 85 çıkmıştı
Dışarısı kapalı gibi görünüyor ama ev termometresi 30 derece bizimfırtına gelecekmıs beklıyoruz
nice senelere ıkızler burcları :))Bugün ne bu sıcak yaaaa arkadaşlar karne alan çocuklarımıza hayırlı tatiller diliyorum
Bugün hem karne hem
Torunumun yaş günu Hazırlık yapıyorum insalahh kacamaksiz bitiririm günü
klimam 18de ofis 27 derece bır turlu sogumuyorDışarısı kapalı gibi görünüyor ama ev termometresi 30 derece bizim
aaaa nasıl severim böyle şeyleriişyerınde oldukca bılgısayarda tek tek dogum saatlerınızı bılıosanz gunes donus harıtalarınızı kısa kısa yorumlauabılırım. hem zaman gecwr
senden baslayalm cnm bakalm yorumumu begencekmsn :)aaaa nasıl severim böyle şeyleri
heyecanlandımmmsenden baslayalm cnm bakalm yorumumu begencekmsn :)
işyerınde oldukca bılgısayarda tek tek dogum saatlerınızı bılıosanz gunes donus harıtalarınızı kısa kısa yorumlauabılırım. hem zaman gecwr
Doğum saatimi bilmiyorum malesef annem sabah ezanına doğru doğdun diyorheyecanlandımmm
doğum tarihim 02.05.1984
saat: 02.10
dogum yerı cnm?heyecanlandımmm
doğum tarihim 02.05.1984
İşi garantilemek için komşumdan istedim akşam alacağım yarın hem benim hemde komşumun ile tartılacağım bakalım arada fark oluyor muGeçmiş olsun
Torununun doğum günü kutlu olsun kaptanım nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim
Doğru olanı baz alacağız ama salı tartısını kontrol amaçlı bakıyoruz zaten. Yani c.tesi den c.tesiye olana bakarız.
trabzon canımdogum yerı cnm?
benım de oyleydı zeynep turana retrifikasyon yaptırmıstm 2014 yılında buldu saatımı.Doğum saatimi bilmiyorum malesef annem sabah ezanına doğru doğdun diyor
bakıyorumheyecanlandımmm
doğum tarihim 02.05.1984
Pazartesi günü Allah kısmet ederse Almanyaya gidiyoruzyurtdışı evi coşmuş bu ne boyle :))) yrtdısına mı gıtmeye calısacaksınız veya yuksek lısans yuksek ogrenım gıbı<? bekledıgınız bır mahkeme sonucu da olabılır. bol bol seyahet edecegınız belkı tıcaretle ugrasmayı dusunecegınız bır donem. hırslı olacaksınız herseyı aynı anda yapmaya calısacaksınız. ve esınızın akrabaları ıle evlıysenız ugrasmak zorunda kalırsınız ılk etapta gorduklerım.
harıka. bu arada esınız toprak grubuysa veya ozellıkle basaksa (yukselen de dahıl) ruh esınızı bulmussunuz dıyebılırım:)Pazartesi günü Allah kısmet ederse Almanyaya gidiyoruz
ve evet şu sıra eşimin tarafıyla azıcık sıkıntılarımız var vay anasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?