Canim ben zeytinyagli tencere yemegimi yapip porsiyonlayip buzluga kaldiriyorum ve sabah cikmadan dolaba indiriyorum buzu hafif cozulmus oluyor ısıtıp yiyorumÖnerileriniz varmı pazar gununden yapıp perşembeye kdr falan bozulmayacak zeytinyağlı taze fasulye filan gibi mi yapabolirim zaten köfte tavuk tarzı yapamam veya et sote hemen bozulurben de et seviyorum malesef keşke eve altıda gelsem kasaptan alıp kizartilacak tarz yerdim hen protein bı gün tavuk göğüs kizartirdim bı gün et kizartirdim.sinitzel bunlar kolay. Ama altıda cikiyorum işyeri uzak. 1945 variyorum
Benim icin tatil evdirGünaydın kızlar. Bayram tatilinde şehir dışında olacağız. Gitme günü yaklaştıkça hayatım tam bir curcunaya döndü
evde yapılan mesela superfresg ya da pınar hamburger ekmegını al fırından ketcapsız ye ıcıne yesıllıkle oyle saglıklı. ama mac donalds burger hkıng hangı yaglarla yapıor bellı dııl.Ama kısa hedeflerde,molalarda.. kendine çokta eziyet etmehamburger tek başına haftada bir gün öğün de olabilir yancılari olmadan 350 -400 kcal falan ama patates kizartmasi sos şekerli icecek falan derken artiyor sagliksizlasiyor
Burger falan bilemem ben farkli yerl r tercih ediyorumYa kizlar bu yaşta kan yağları kolestrol neden yüksek olsun neden hemen tansiyon çıksın yediklerimizden..ben rast food.a paketli gıdaya çok aranan biriyim.diswri ciksamtavuk sis yemem.gider pizza nugget hamburger yedygim için haftasonu çocukla.parkta paket gıda Magnum yersem
evde yapılan mesela superfresg ya da pınar hamburger ekmegını al fırından ketcapsız ye ıcıne yesıllıkle oyle saglıklı. ama mac donalds burger hkıng hangı yaglarla yapıor bellı dııl.
umarımVitaminlerinizi düzenli alın umarım herşey çok güzel olur sizin için
bu mevsımde zeytınyaglı neler yapıyorsunuz. bende bır yemeklık buzluga koyıyım her gun farklı cesıt olsun bana. aksam da yerımCanim ben zeytinyagli tencere yemegimi yapip porsiyonlayip buzluga kaldiriyorum ve sabah cikmadan dolaba indiriyorum buzu hafif cozulmus oluyor ısıtıp yiyorum
meyveyle hıc aram yok aslnda ama arkadaslar ara ogunlerıne yazmıs kıraz kayısı karpuz bı dılım gıbı. bana mantıklı geldı evdeyken en azından karpuz. ıosteyken kıraz erık kaysı olur. duzenlı kuruyemıs alıtyorum zaten.Burger falan bilemem ben farkli yerl r tercih ediyorumzaten senede iki dwfa yiyorumdur o da en iyisi olsun
Streste kolestrolu etkiler... Meyveye çok duskunsen o da etkiler
Tavuklu havuclu bezelyebu mevsımde zeytınyaglı neler yapıyorsunuz. bende bır yemeklık buzluga koyıyım her gun farklı cesıt olsun bana. aksam da yerım
Planlı olmak zorundasın kuzum. Kendini hayatın akışında savunmasız bırakırsan ne kadar ciss varsa seni ele geçirir. Özen göster olur mu bunlar hep deneyim. Bu yolculuğun bir de dönüşü var.İyi Akşamlar
Bugün uzun bir yolculuğumuz olduğu için düzenli menü olmadı
Öğlen 4 yudum börek ( toplam yarım dilim gibi)
Gün boyu 2 büyük bardak kefir
1 adet mini browni
1 adet mini kek
1adet lokum
1 adet mini mercimek ekmeği
2 türk kahvesi şekersiz
Az önce duble nescafe şekersiz sade
Takviye ve gün boyu yolda 3.5 litre su
Elhan
ne guzel pratık seyler yazmıssınız tesekkur ederım. benıum yıllardır bır duzenım yok bı ayrı bı barısık hala evler ayrı bızde. yanı ev hanımlıgı tecrubem de olmadı genelde annemlerle yasadım. ne pısırırse yıodum.semızotu ıcıne haslanmıs nohut bunu yapıcam. bezelye sevmıyorum ama soganlı dereotlu kabak kavurmasını da yapacam.Tavuklu havuclu bezelye
Soganli dereotlu kabak
Kabak havuc patlican karisik salcali yemek
Pratik salatalar tercih edebilirsin
Semizotunu dogra yogurtla dolapta 3-4 gun gayet guzel kaliyor
İcine haslanmis nohut ve salatalik turşusu ekle oh mis yaninada bi parca tavuk et
bugun kacamak yok aksam avmdeyım dedıgınız gıbı cop sıs tarzı yıcem. hamburgerden uzak durucam.Afiyet olsun canım
Çok güzel olmuş Afiyet olsun
Dikkat et kendine canım geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
2 kilo Fark oluyor
Hamburger menü ? Neyse bunu kaçamak günü sayalım bugüne bakalım
Tok karnına tartilip moralini bozma
En güzeli bi kaç günlük yap koy dolaba kurtarıcı oluyor ben salata yesilligimi bile yapar hava geçirmez kaplara koyardım
Afiyet olsun kaptan
Afiyet olsun canım iyiki şu sodalar var bu sıcakta
Park partisi sıkıntılı olmuş 8 sıkım kofte afiyet olsun canım
En güzeli mezura ölçüsü
Günaydın
Günaydın
Az su içmekte yorgunluk sebebi imiş küçük pet şişe bulundurun yanınızda bulundurun bittikçe doldurup için ben böyle çözüm buldumumarım
valla maşallah kızlar boyle menulerı gorunce sasırıyorum. sabah kahvaltı zaten yok. oglen normal aksam azıcık sadece meyve mısır. ben olsam gece aclıktan uyuyamam.
bır lıtreydı dun. 250 lık bardsaktan ısyerınde dolduruyorum uc tane zor ıcıyorum. zar zor. hadı bır bardak da evde aksam yemeınden snra yatsıya kadar susasam ıcsem. nasıl 3 lıtre ıcıyolar. 2 lıtre bıle cok bana. nasıl ıcıcem.Az su içmekte yorgunluk sebebi imiş küçük pet şişe bulundurun yanınızda bulundurun bittikçe doldurup için ben böyle çözüm buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?