- 6 Temmuz 2022
- 2.069
- 5.034
- 88
- 30
Sağol canım inşallahKaptanlarin Bildirimleri
LenaG
Cumartesi 107.25
Salı 106.45
Fark : 0.8
Eki Görüntüle 3410439
Ece Didem
Cumartesi 107.10
Salı 107.10
Fark : 0
Eki Görüntüle 3410441
Salı transfer hakkınıLenaG kazanmıştır. Tebrikler kaptanım.
Ece Didem kaptanım bir an önce sağlığına kavusmani dileriz.
Ohh masallah bı patlıcanın geldıgı hale bak ya tarıfın varsa alırım hıc yapmadımAfiyet olsun papatyacım.Harika bir menü
Bu fasulya yedi buçuk liraaaa
Geçen hafta kilosunu 140 TL den yarım kilo aldım.
Kendimi ve belimi cok zorlamadan bişiler yapmaya çalışıyorum bakalım bayramdan önce son çıkışHarika beslenmişsin canım
Afiyet olsun
Sporda mükemmel
Gelsin eksiler
Hoşçakalın
Çok güzel yaparımCanım ne istiyor biliyor musun, çiğ yaprak sarması
Hatta şimdi kalkıp hazırlayıp yarın için sarma sarasım var o derece yani
Oy oy5.5 oldu:) ama çok sık gitmiyorum wcye emzirdiğim için mi bilmiyorum :)
Allah şifa versin canımYatıyoruz ailece, hasta oldukben olmıyaydım iyiydi
Kusura bakma kaptanım
Ben yaptığımda ne kadar yedim sayamadım, ertesi gün + 2 civarı çıktım, yaprak da biraz tuzlu oluyor yaNeden öyle ki. Bana hiç cıss gelmiyor. Ben içine pirinç ve bulguru eşit koyuyorum. Gerisi de yeşillik ve soğan. Dışı zaten yaprak, 15 yesek içi ne kadar olabilir ki. Bulgur pilavı yiyoruz nasılsa, 15 sarmanın içi kaç kaşık pilav yapar mesela. Nolur yaa cısss olmasın
Bende ikisini karıştırıp yaparımEvet pirinç pilavından kilo verme döneminde uzak durmak gerekiyor genel olarak. Ama bu haliyle bana daha masum görünüyor, her zaman yapılan bir şey de değil zaten. Sadece tartı öncesi yememek iyi olur. siz pirinçle birlikte ne koyuyorsunuz mesela içine.
MaşaAllahBenim canım
Tatlışım senin taze fasulyenden ilham aldım. Kurutulmuş patlıcan tarifinde siralama şöyle.Ohh masallah bı patlıcanın geldıgı hale bak ya tarıfın varsa alırım hıc yapmadım
Gecen yaz hamıleyken oglumun okul pikniğinde bir arkadas soğan ve kuru patlıcan yapmıs soğan dolmasına bayıldım bayıldım resmen
Bana sen zayiflayamazsin deyince meydan okudum birazcık.MaşaAllahmuhteşemsin
Darısı bizlere olsun inşaAllah
Ben diğer arkadaş zannettim
Kaptan ben unuttum ama hiç aklımdan çıkmış ayyy
Kaptan ben unuttum ama neden bilmiyorum@Kinoalihatun @Tesnim1903 @60kiloyum @ada81 @kumsal68 @ffestinalente @Jasminium84 @pastelfittomrs @HuzuRRR
Bildirimlerinizi bekliyoruz
Kızlar oruç tutan çalışan olabilir sadece hatırlatmak amacıyla yazıyorum
Beni takip etmiyorsun şekerimKaptan ben unuttum ama hiç aklımdan çıkmış ayyy65,2 geldim
Kaptan çok özür yani aklımdan çıkmış halbuki ara ara girdim öğleden evvel ama gelmedi takip ediyorum aslındaBeni takip etmiyorsun şekerimSahurda duyuru yaptım. Salı günü tartısı cumartesi için bize yol gösteriyor. 65,2 mi 64.'lüydün sen sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?