Çok özür dilerim 4 tanesi 1 dilim ekmeğe eş değermiş. 2 tane olan biber dolmasıymışŞaka yapıyorsun dimi, nolur şaka de. Nasıl böyle olabilir yaa, içine koyduğumuz harç ne ki, 1 dilim ekmek etsin
Ben de kalkıp yapıp yemeyeceğim şeyi aklamak için bin dereden su getirdim resmen
Seni canı gönülden tebrik ediyorum
Çok şükür iyiyim tat ve koku duyum geri geldi ve ben hemen dondurmama koştumCanım listen suyun sporun mükemmel
Hepsi çok güzel gelsin eksiler
Afiyet olsun
Sen nasıl oldun
Teşekkür ederim kaptanım ben telefondan giriyorum bir deneyeyimTatlım sana kısa yolu anlatayım.
1- Bütün kırmızı takımın olduğu sayfayı alintila.
2. Alıntıları göster de .
3- Alintilarin üzerine imlecini getir tıkla , sonra imoci eklediğimiz üç noktanin üzerini tıkla.
İmocinin saginda iki virgül var onu tıkla. Alintidan çıkacaktır. Üzerinde mesajlar varsa onlari sil yazmak istediklerini yaz. Bu kadar. Yapamazsan resimli anlatırım.
Harika beslenmişsin canım
Canım benim afiyet olsunÇok şükür iyiyim tat ve koku duyum geri geldi ve ben hemen dondurmama koştumSenin de iyi olmana sevindim
Evet canımTahmin ettiğim gibi canım, kendi hayatındaki sıkıntıların zaten seni yoruyordu. Geçen gün yaşanan olay da midene vurmuştur birden. İlaçlarını düzenli kullanmayı ihmal etme.
Bavulum da hazırdı zatenDiğer arkadaşlar bildirim yapmayacaklar sanırım onları beklemek istedim ama geç saate kalabilir. O yüzden @zeyneppk üzülerek uğurluyor mavişlere vegezegenfeza takımımıza davet ediyorum
Telefona göre anlattım tatlım.Teşekkür ederim kaptanım ben telefondan giriyorum bir deneyeyim
Ben bahçede kendim yetiştiriyorum, bana yetecek kadar çıkıyor, yarım kg paketleyip dondurucuya atıyorumAfiyet olsun papatyacım.Harika bir menü
Bu fasulya yedi buçuk liraaaa
Geçen hafta kilosunu 140 TL den yarım kilo aldım.
Afiyet olsun arkecim.
Mevsiminde fiyatlar düşüyor tabi ki. Canım afiyetle yiyin. Ne güzel insanın kendi üretmesi . Ellerine sağlık.Ben bahçede kendim yetiştiriyorum, bana yetecek kadar çıkıyor, yarım kg paketleyip dondurucuya atıyorum
Tatlı yememek için ne mücadele ediyorsun amaÇok artı değilsin canım, hemen verirsin bunu da.
Tebrik ederim fezacım, güzel eksi. Bak burda olman hemen nasıl yaradı.
Tebrik ederim kaptanım.
Tebrikler canım, güzel eksi görmüşsün.
Sabit olman da güzel canım.
Artı olmamak iyidir canım.
Şişkinlik gibi bir durum var galiba canım.
Bak işte vücudun değişikliğe ihtiyacı varmış, çok sevindim canım tebrikler.
Kızlar ikinizi de tebrik ederim,LenaG canım güzel eksi görmüşsün yine. Ece Didem artı gelmemen de iyi olmuş canım. Zaten rahatsızsın bu halde bu sonuç gayet iyi.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Tebrikler canım.
Regl yüzündendir canım, kısa sürede gider.
Resimdeki senmisinTeşekkür ederim bitanemÜst taraf tamam da alttan biraz daha rende istiyor.
Benim canımResimdeki senmisin
Sağol canımGeçmiş olsun kaptanım
Ay çok özür diliyorum okul bugün başlayınca ben pazartesi sanıyorum@Kinoalihatun @Tesnim1903 @60kiloyum @ada81 @kumsal68 @ffestinalente @Jasminium84 @pastelfit @tomrsHuzuRRR
Bildirimlerinizi bekliyoruz
Kızlar oruç tutan çalışan olabilir sadece hatırlatmak amacıyla yazıyorum
Canım Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?