Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turşu yedin mi?Uzun zamandır olmuyorsun kaptan evet. Genelde 2 haftada bir olurdun![]()
Ben kırmızı kaptanlık yarışından çekiliyorum kordişim beni bırak sen devam etBayramda mı kaptan olmak istiyorsun![]()
No. Pasta yedimTurşu yedin mi?
benim bildiğim akşamdan sabaha artı çıkaran tek şey ödemCtesi: 60.90
Ptesi: 60.40
Salı: 61.30
Akşamdan sabaha 900 gram nasıl aldım onu düşünüyorum![]()
![]()
Sadece pasta bu kadar fark yapmaz karbonhidrat direk ödem olarak yapışmışNo. Pasta yedim![]()
Canım bu iki gün yoğundum, dün hem işe geldim hem de koştur koştur eve gittim. Oğlumun okulu tatildi, eşim de şehir dışındaydı. Oğlum evde yalnız kaldı, ben de işimi bitirip hemen eve gittim. Sonrasında da giremedim bir türlü. Çok şükür iyiyim bir sıkıntı yok. sen nasılsın canım. Bugün inşallah yine güzel bir tartı görmüşsündür.
İyi olmana sevindim ben de iyiyim tat duyum geri geldi çok şükürCanım bu iki gün yoğundum, dün hem işe geldim hem de koştur koştur eve gittim. Oğlumun okulu tatildi, eşim de şehir dışındaydı. Oğlum evde yalnız kaldı, ben de işimi bitirip hemen eve gittim. Sonrasında da giremedim bir türlü. Çok şükür iyiyim bir sıkıntı yok. sen nasılsın canım. Bugün inşallah yine güzel bir tartı görmüşsündür.
Ölçemedim canım, belki daha fazla olmuştur emin değilim. Sanki böyle çok yoğunmuşum da hiçbir şeye yetişemiyormuşum gibi bir his geldi bana bugünlerde.Afiyet olsun canım harika menüsu biraz eksik kalmış ama sen toparlarsın
![]()
haahha ozlemisimUzun zamandır olmuyorsun kaptan evet. Genelde 2 haftada bir olurdun![]()
aa eevet bayram geldiyorBayramda mı kaptan olmak istiyorsun![]()
Toparlanmana sevindim canım. Perşembe senin için asıl önemli olan tartı.İyi olmana sevindim ben de iyiyim tat duyum geri geldi çok şükür
Tartım fena değil diyeyim![]()
Ayyy hastaliktan mi bu yaaa dün tansiyon düşüklüğü mide bulantisi yaşadım hep ben deAy canım bu salgın mide bulantısı yapiyogecen hafta ben de öyleydim
Tebrik ederim canım güzel eksi.Günaydınlar
Salı günü kilo bildirimi
30.03.2024. 74.9
02 04.2024. 74.5
Eksi: 400 gram
Elhan
Cordelia @Ece Didem
Tebrikler canım, güzel eksi.başlangıç :84,9
Cımartesi :78,5
Bugün :78
Fark :-500
Tebrik ederim canım, çok güzel eksi.
Maşallah canım, güzel eksi görmüşsün.
Eksi olmak iyidir üzme kendini.
Bu kadar artı ancak ödem yüzünden olabilir canım.
Geçmiş olsun, rahatsızlığa rağmen sabit olman süper.Ben takımlarda yokum ama kendi kendime yazayım . 2 -3 haftadır rahatsızım özellikle geçen hafta çok kötü beslendim . Şükür korktuğum gibi gelmedi sabitim 65.4 geldim .Elhan bebegimmm senin nasıl bakım sonucun
Üzme kendini canım, kısa sürede eksiye geçersin.
Gözlerime inanamıyorum, ne kadar güzel bir eksi görmüşsün. Umarım cumartesi daha da iyisi gelir. 6lar göz kırpmış sana.
Tebrik ederim canım, bu kilolar için çok güzel eksi.
Maşallah sana, nasıl güzel bir eksi böyle.
Çok artı değilsin canım, kısa sürede geri gider.
Almamışsın, şişmişsin canım. Cumartesi günü gerçek rakamı görürsün zaten.
Tebrik ederim canım harika bir eksiyle gelmişsin.
Hayrolsun bu mide bulantısı şaşırtıcı ya. Dün ben de bulantı yüzünden oruç tutmadım resmen. Herkesi bir anda etkileyen şey ne olabilir acaba.Ayyy hastaliktan mi bu yaaa dün tansiyon düşüklüğü mide bulantisi yaşadım hep ben de![]()
Oleeeyyy harika bir eksi yanlışlıkla üzgün emojiye bastım afedersin
Bu elbise bana neden olmadı niye istediğim gibi olmadı düşüncesi diyet için en iyi motivasyondur tebrikler
Dün geç saatte o kerebici yemesem kesin elsideymişim.. Sabah davul gibi şiş uyandım. 70 küsür çıkarım dedim bu şişlikle.Tebrik ederim canım güzel eksi.
Tebrikler canım, güzel eksi.
Tebrik ederim canım, çok güzel eksi.
Maşallah canım, güzel eksi görmüşsün.
Eksi olmak iyidir üzme kendini.
Bu kadar artı ancak ödem yüzünden olabilir canım.
Geçmiş olsun, rahatsızlığa rağmen sabit olman süper.
Üzme kendini canım, kısa sürede eksiye geçersin.
Gözlerime inanamıyorum, ne kadar güzel bir eksi görmüşsün. Umarım cumartesi daha da iyisi gelir. 6lar göz kırpmış sana.
Tebrik ederim canım, bu kilolar için çok güzel eksi.
Maşallah sana, nasıl güzel bir eksi böyle.
Çok artı değilsin canım, kısa sürede geri gider.
Almamışsın, şişmişsin canım. Cumartesi günü gerçek rakamı görürsün zaten.
Tebrik ederim canım harika bir eksiyle gelmişsin.
Olmaz ben kaptanlık yarışında rakiplerimi bırakmam pastayı kenara koy yürü azcıkBen kırmızı kaptanlık yarışından çekiliyorum kordişim beni bırak sen devam et
Karnım şişti davul gibi oldu galiba regl olcam çok yanlış bi haftadaym![]()