Bende öyle hissediyorumToparlarsın senhem regl de bitecek ödemler de gidecek harika bir eksi gelecek
Ayy ben hiç sevmiyorum şu anda montları çıkarmayı ne güzel saklanıyordum ben montumun içine
Bende bende seviyorumHarika canım tebrik ediyorum
Ooo
1.5 kg kalmış 95 e
Bu hafta biraz savsakladim. Ramazan kaynaklı ama şükür 69 u gördüm burada
Özlemişim seni iyi ki geldin
Harikasın
Not aldım. Bayram için de hedef koyabilirsin
Vay be
Canını sıkacak birşey yok canım hiç üzülme
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Harika canım
Bizde seni seviyoruz
Aaa sen beni geçtin miiii
Gidiyim iki ziplayim
Güzel eksi
Toparlanmaya sevindim. Konuşmak istersen buradayım özelden de yazabilirsin
Her zaman kilolarca gitmesine gerek yok. Düzenli gitsin o da önemli
Ooo papatyam harikasın canısı
Çok güzel canım maşallah
Biliyorumama her isim güzel gidiyor suan Allah'a bin kez şükür. Bu hafta daha iyi olacak
Yaa beklemeyeyimHuhuvvv bekle geliyomm
Canım geç olsun güç olmasın. Hem geçen yıla göre daha ince goruneceksin.Toparlarsın senhem regl de bitecek ödemler de gidecek harika bir eksi gelecek
Ayy ben hiç sevmiyorum şu anda montları çıkarmayı ne güzel saklanıyordum ben montumun içine
Çook az kalmisÇok güzel canım maşallah
Evet herşey daha güzel olacak
Yaa beklemeyeyim
64.9 u gördüğüm an biter bu iş
Canım geç olsun güç olmasın. Hem geçen yıla göre daha ince goruneceksin.
Buraya kaçla başladın ne kadar cabaladin aç gezdin. Şimdi meyvesini yiyorsun. Yilmadin bırakmadın. Hazirana 2 ay var. En az 5 kg gitse 10 kg ya veda edeceksin.
Aşağı yukarı 95 kg yapar. Sıkılaştırırsan vücudunu 80li kilolarda görünürsün
Ben sadece burada galiba 10kilodan fazla verdim onceside var tabi benim bireyselÇok güzel canım maşallah
Evet herşey daha güzel olacak
Yaa beklemeyeyim
64.9 u gördüğüm an biter bu iş
Canım geç olsun güç olmasın. Hem geçen yıla göre daha ince goruneceksin.
Buraya kaçla başladın ne kadar cabaladin aç gezdin. Şimdi meyvesini yiyorsun. Yilmadin bırakmadın. Hazirana 2 ay var. En az 5 kg gitse 10 kg ya veda edeceksin.
Aşağı yukarı 95 kg yapar. Sıkılaştırırsan vücudunu 80li kilolarda görünürsün
Yeni başlangıcın hayırlı olsun canım
İnşallah canımÇook az kalmis
Yaa çok sevindim. Aksın gitsin kilolar gelsin sağlık
Bende sanırım 85 civarı başlamıştım. 90 a doğru gidiyordu rakam yoksa.Ben sadece burada galiba 10kilodan fazla verdim onceside var tabi benim bireysel
Ay sonu 63 Tü hedefim 62.75 im bayram 10 nisan o zamana 61.9 diyorumAy sonu nerde
9 Nisan'da salı tartisi var onu baz alicam canımAy sonu 63 Tü hedefim 62.75 im bayram 10 nisan o zamana 61.9 diyorum
Günaydın
geçmiş olsun canım, bu dolgu düşmesi de ne acayip şey. Çok kişiden duyuyorum, normal mi yoksa işini iyi yapmayanlar yüzünden mi.İki günde verdiğim kilomun üzerine bir elli gram koyamıyorum.Merkur beni mi bekliyormuş kırk yılda bir şeytanın bacağını kiriyorum diye sevinmiştim.
Bugün en arka azı disimin dolgusu düştü dilim o mağarada dolaşırken Nisan hedefim ne olsun diye düşünce aldı.tatlim napayım
AA tamam balım , nisan hedefim 60.5 olsun9 Nisan'da salı tartisi var onu baz alicam canım
Nisan sonu hedefin nedir
Hadi gözün aydın
Günaydın kaptanımGünaydın arkadaşlar, günümüz güzel geçsin. Bugün tartı sonuçlarını hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Çözüm bulmana çok sevindim canım ama mesajın hiçbir yerinde kremin adını vermeyişine üzüldümBir yakinimizdan bir krem tavsiyesi aldım Kore kremi. Gece maskesi diye geçiyor yazabilirsem şayet dur gugildan yardım alayım hyaluronik asitli bir şey. Kuru cildime cok iyi geldi. Normalde kilo verdiğimde yüzüm incelirdi şimdi yanaklarım çökmeden gidiyorum harika bir şeymiş. Botokslu gibiyim. Bakalım kalıcı mı süreç gösterecek kuzum. Cildin neminin korunması için bunun ıslak cilde uygulanması gerekiyormuş onu da başka bir yerden öğrendim.
Evet canım kötüleşir, bizzat yaşadım, doktor iyileşene kadar gitmemen lazım dedi. Havuz kulağa basınç da yapıyor, o da zorluyor.Kızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Oğlumda orta kulak iltihabı var. Havuz gitmesinde bir sakınca var mı? İltahabı artar mı? Kötüleşir mi?
Tebrik ederim canım çok güzel eksiyle gelmişsin. İnşallah haftaya 8leri görmüş olacaksın.Günaydınn mutlu haftasonları diliyorum herkese
Dün çok yorgundum bebeyi uyuturken uyuya kalmışım menü bildirimini yapamadım.
29 mart menüm
10.30 kahvaltı
1 yk chia
1 bardak kefir
10 çiğ badem
10 çiğ fındık
1 muz
14.45 ara
2 tane karabuğday patlağı
1 yumurta
30 gr peynir
3 ceviz
Domates
Salatalık
18.00 akşam (dışarıdaydık)
1 kase mercimek çorba
Karışık ızgara ( gr bilemiyorum)
Salata
30 dk leslie+11.000 adım+ 4 lt su
Geçen cumartesi: 92.81 kg
Bugün : 91.00 kg
Fark : -1.81 kg
Elhan @Cordelia arke
Eki Görüntüle 3409026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?