• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyiyim şükür tatlım bende yoğunum dünden beri o yüzden anca uğrayabildim ☺️sende yoğunsun benim gibi kolay gelsin kuzum 🫶
Kurumda olduğum günler yoğun da olsam buraya daha çok vakit ayırabiliyorum canım o bana iyi geliyor. Evdeyken hiç bakamıyorum resmen. Sen neden yoğunsun, neler yapıyorsun. Sana da kolay gelsin tatlım :KK68:

Kurumda olduğum günler yoğun da olsam buraya daha çok vakit ayırabiliyorum canım o bana iyi geliyor. Evdeyken hiç bakamıyorum resmen. Sen neden yoğunsun, neler yapıyorsun. Sana da kolay gelsin tatlım :KK68:
Sağol canım benim🙏Bende 15 gün evde 15 gün şirkette çalışıyorum canım şu an işyerindeyim yoğunluğum ondan :KK45:alışık değilim evde sakin geçiyor buraya gelince başım dönüyor resmen :rolleyes:buradaki sesler bile beni yoruyor ☺️

Sağol canım benim🙏Bende 15 gün evde 15 gün şirkette çalışıyorum canım şu an işyerindeyim yoğunluğum ondan :KK45:alışık değilim evde sakin geçiyor buraya gelince başım dönüyor resmen :rolleyes:buradaki sesler bile beni yoruyor ☺️
pandemiden sonra iyice insan sevmez, gürültü ses kaldırmaz olduk :KK70: :KK70:

Bugunku menumu yazacagim
AKsam salatalik, havuc, kefir bunlari yer icerim ve yazarim

Sabah
1 pankek
2 kuru incir

Oglen 1 tabak karnabahar kisiri

Aralarda
3 4 parca bitter
Kahve
1 kuruyemisli tahilli bar

Aksam adim sayimi da yazarim birde bugun zumba ve karin calismam var

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Mthn83 Mthn83

Kadayıf dolmasını azık yapıp yanımıza alıyoruz, cumartesi yiyoruz öyleyse :KK70:Şaka bir yana canım hepinize çok güveniyorum.
Cuma kadayıf iptal 😂 soğuk baklava yaptım aslında bu yohtuuu , kocam hemen bıtırsın dıyede küçük borcama yaptım bak 😂

Eklentiler

• 2499011E-47DD-4AAE-A022-501F77BD37B4.jpeg
    2499011E-47DD-4AAE-A022-501F77BD37B4.jpeg
    258,7 KB · Görüntüleme: 20
Back