- 23 Haziran 2019
- 9.247
- 41.866
- 548
Çok geçmiş olsunBebeğim iyi şükür ben pek iyi değilim acile gittik bebekte birşey çıkmadı enfeksiyon vs bende çıktı zehirlenme olabilir dediler ama neyden de zehirlendim bir fikrim yok dışardan vs yemedim hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunBebeğim iyi şükür ben pek iyi değilim acile gittik bebekte birşey çıkmadı enfeksiyon vs bende çıktı zehirlenme olabilir dediler ama neyden de zehirlendim bir fikrim yok dışardan vs yemedim hiç
İlk ciddi diyete başladığında ödem gider güzel bir kilo verilir sonraki haftalar bu kadar olmaz. Yarışa devam et bana lazımsınHahahahh bak ne güzel işe yaradı işte ama hiç mi yemedin el insaf, bu nasıl bir kilo vermektir böyle
Gidip ameliyat olup fazlalıklarımı kestirmem lazım ancak
Hepsi benim inadıma canım, iyi ki seni geçecem dedim
Elhanım ben menü yazmaya doğru dürüst gelemiyorum. Nasıl olacak kaptanlık bitanemKinoalihatun kaptanım yarışmacı listemiz şekillendi gibi. Gelip Maviş kaptanını seçersen çok seviniriz.
Geldim geldimKinoalihatun insallah gelir
Sayende teşekkür ederimKinoalihatun canım hem aramızdaki kapışmayı kazandığın hem de en çok kilo veren olup kırmızı takım kaptanlığını kazandığın için çok tebrik ederim. (Sırrını bize de açıkla olur mu )
Teşekkürler kaptanımKırmızı takımdaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Harikaydınız
Mavi takım kaptanımızı zeyneppk , Mavi takımı, yeni kırmızı kaptanımızı Kinoalihatun çok tebrik ediyorum
Güzel bir haftaydı kızlar. Yarın daha da güzelinin başlangıcı olsun inşallah 🕊
Ben bildirimimi yaptım bakarsan canım
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim inşallah çabuk atlatır çaktırmıyorum da ateşi de baya yükseldi endişe etmeye başladım
Kolay gelsin canim amann esinde sana sormadan misafir davet etmesin.
ben iftardan iftara suyu hesapliyorum benim hesabima gore dunun
Çok geçmiş olsun canım kilo gittikçe eminim ilaca ihtiyaç kalmayacakMerhabalar arkadaşlar nasılsınız umarım keyfiniz yerindedir. Bugün hepinizin tartısı sizleri mutlu etsin yüzlerinizi güldürsün
Pek gelemedim biraz bahsetmiştim hatırlayanlarınız varsa, bu ara 2024 sağlık bakımlarımı yaptırıyorum
Maalesef dünden beri artık nur topu gibi raporlu bir tansiyon ilacım var artık.
Geçtiğimiz hafta içinde tansiyonumda bayağı dalgalanma oldu. şu andada yüksek hatta biraz önce yanlışlıkla spor sayfasına bildirim yaptım
Kesinlikle yapabilirsinSağol canım bitanemsin
Önümüzdeki hafta kesinlikle bugünkü rakamı aşağı çekmem lazım
Bir süredir var bı sıkıntısı aslında kendimiz gibi muayene ettirmek gerekiyorSana sormadan çağırmasın
Hem hafta sonu insan çocukları
Evi ile zaman geçirmek ister.
Sağlık olsunda bozulan makina
Olsun diyelim çok arıza çıkarmaz inşallah
Çok geçmiş olsun canım sende dikkat etYaklaşık 9 aylık canım birden oldu niye oldu anlamadım bu sabah bende de var kusma belki de sütten geçti benim hastalığım ama dün biseyim yoktu da stresten oldu galiba benimki
İşte bu yüzden hergun tartilmamak gerek modumuz düşüyorHepinize Günaydın Arkadaşlar
Hepinize güzel sonuçlar
08:00/20:00 Nöbetteyim
Elhan uranus35
Geçen Cumartesi:109.3
Bugün:109
Aradaki fark:-300
Perşembe tartıldım:107.8 çıktı
Cuma tartıldım 109.3 çıktı
Bu sabah tartıldım gene :109 şaşkınım.
Akşam sekiz buçukta evde olucağım için
Unutabilirim gidince tartılmayı
Bütün gün işteyim bugün
Sabah saat 07:30 da tartıldım
Hepinize sağlıklı bol eksiler
Yedilere veda ediyoruz inşallahGeçen cumartesi: 72.65
Bugün: 71.55
Fark= -1.100 Gr
(Relg oldum yoksa daha fazla gitmişti) Ayrıca bu hafta baya spor yaptım . Yürüyüş değil kardio.
Cordelia Elhan uranus35
Eki Görüntüle 3405525
Maşallah canım Coook güzel bir bildirim
VavvvvvGeçen cumartesi 72.6
Bugün 70.15
Fark 2.45 (galiba)
Elhan minerva1988 zeyneppk
Masterfitte bu hafta yokum
Saygılar
Yinede eksiksinGeçen hafta 65.8
Bugün 65.7
Fark: - 100 gr
Salı günü iidim baya ama planlar tutmadu
Eki Görüntüle 3405545
uranus35 Cordelia Elhan fesang
Çok şükür
Tebrik ederim canım
Bu kiloda böyle bir eksi
Yürüyerek olmaz zaten. Otobüsle gelip gitmem gerekiyor yazıldım bakalım kısmetYürüyerek mi uzak arabayla mı uzak canım. Fiyat çok iyi. Aletli pilates hem sıkılaşma hem de omurga sağlığı için çok iyi. Ben olsam giderdim.
60' LAR LİGİ | KİLO | 70'LER LİGİ | KİLO |
uranus35 | 60.40 | fesang | 70.15 |
@deli bir dombili | 62.50 | sibel_84 | 70.20 |
Ceeeeeeeeeeee | 62.70 | serap911 | 71.55 |
Papatyamaviss | 63.50 | gezegenfeza | 72.60 |
TemelinSafinazi | 64.15 | trueliving_ | 74.45 |
tomrs | 64.60 | zeyneppk | 74.70 |
Beth18 | 65.00 | Cordelia | 75.70 |
minerva1988 | 65.70 | ada81 | 76.70 |
kumsal68 | 66.10 | yazarhanim35 | 78.80 |
pastelfit | 66.20 | ||
Elhan | 66.35 | ||
Lavinia_98 | 68.20 | ||
Tesnim1903 | 68.90 | ||
badem000 | 69.30 | ||
M Minicikfzt | 69.35 | ||
HuzuRRR | 69.60 | ||
Mthn83 | 69.70 |
80' LER LİGİ | KİLO | 90'LAR LİGİ | KİLO |
Kinoalihatun | 84.80 | Mutlu1anne | 92.81 |
arke | 87.10 | sara_28 | 98.20 |
60kiloyum | 88.50 |
ALTIN LİG | KİLO | ÇITIRLAR LİGİ | KİLO |
Ece Didem | 109.00 | freejourney | 54.50 |
74FRIDA | 110.00 | Keira- | 58.50 |
LenaG | 110.45 | Jasminium84 | 59.10 |
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Ne güzel anlatmışsın Bugün aslında dokunsalar ağlayacak durumdaydım senin mesajı görene kadar özellikle son iki haftadır kaçamak vs yapmadığım halde -200 -400 gr ileri gidemiyorum.Belki dediğin gibi önümüzdeki hafta bende direnci kırarım
Ben de Şubat ayı boyunca senin kilondaydım martta kırıldı o direnç hızlı bi şekilde 60 a geldim çok şükür. Şimdide nurtopu gibi bi 60 direncimiz olduDarısı başıma inşallah canım Bugün bi düşündüm çekilsem mi ne yapsam olmuyor diye ama sonra dedim ki saçmalama kendine gel 60 görmeden bırakamazsın geç olsun güç olmasın inşallah
Görmemişim canım kusura bakma yeni gördüm. Bugün çok mesaj atıldı bazıları gözümden kaçmışBen bildirimimi yaptım bakarsan canım
Kaptanım vakit ayırmakta zorluk çekerim diyorsan ikinci en yüksek yüzdeyi alan yarışmacıya kaptanlık vermemiz gerekiyor. Vakit geçmeden cevabını bekliyorum.İlk ciddi diyete başladığında ödem gider güzel bir kilo verilir sonraki haftalar bu kadar olmaz. Yarışa devam et bana lazımsın
Elhanım ben menü yazmaya doğru dürüst gelemiyorum. Nasıl olacak kaptanlık bitanem
Geldim geldim
Sayende teşekkür ederim
Teşekkürler kaptanım
Teşekkür ederim canım benim acaba diyetisyene mi gidim diye düşünüyorumGel sarılalım Aşacağız canım az az gitsin no problem stres panik yok ok
Bugün sinirden yedim Malesef bakalım inşallah gdck ama ocak ayından beri topu topu 6 kilo gitmiş yuh yani 3 ayda 6 kiloGidecek canım stres yapma, şimdi böyle az giden kilo bir anda büyük oranda düşecek. sen yeter ki yoldan çıkma.
İmkanın varsa iyi olur.Teşekkür ederim canım benim acaba diyetisyene mi gidim diye düşünüyorum
Verilen her kilo kardır bence 6 kiloda az değil maşallah ,Bugün sinirden yedim Malesef bakalım inşallah gdck ama ocak ayından beri topu topu 6 kilo gitmiş yuh yani 3 ayda 6 kilo
Kaptanım vakit ayırmakta zorluk çekerim diyorsan ikinci en yüksek yüzdeyi alan yarışmacıya kaptanlık vermemiz gerekiyor. Vakit geçmeden cevabını bekliyorum.
Uygundur elhanım
Niye bardağın hep boş tarafını görmekte ısrar ediyor toprağımBugün sinirden yedim Malesef bakalım inşallah gdck ama ocak ayından beri topu topu 6 kilo gitmiş yuh yani 3 ayda 6 kilo
Tebrikler bitanem