Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hiçbirinizinkini görmüyordum, dediğim gibi bunun varlığından bile haberdar değildim. Dün biri alıntılarda gösterip sorunca farkettim, onların bahsettiği gibi ayarları açınca da herkesinki görünmeye başladı canım.
Hepiniz haklisiniz katiliyorum Ama calisyorum ve bugun nobetciydim erken gidip gec ciktim Evde olsam aksama kadar her seyi en sagliklisini yaparim Ve ikizlerim var bos kalinca da dinleniyorum gunlerim boyle geciyor.
16.00 tek öğün 2 parça ızgara tavuk pirzola (büyük değillerdi), 1er kaşık ezme ve haydari, biraz salata, 1 balon ekmek. Banka işlerinden sonra eve dönmeyi bekleyemedim dışarda yedim.
Su 2 lt olacak Spor 6000 adım 600 puan Yüzme 1 saat 300 puan Toplam 900 puan
Hepinize İyi Günler Buraya pek bakamıyorum Ama girmeye çalışıyorum Moralim sıfır İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor Ben çabaladıkça sanki hiçbir şey olmuyor Bugün Andulasyon günümdü gitmedim Gidemedim 20.03.2024 ÇARŞAMBA Beslenme Listem Elhan@uranus35
SAHUR 04:50 Yeşillik 2 dl.peynir 5 yeşil zeytin 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 2 kepekli galeta 1 kupa yeşil çay
İFTAR 19:23 2 bardak su Köfte patates yemeği (Kızartmadan) 3 köfte 2 dl.patates Roka salatası Avuç içinden küçük pide 1 tatlı kaşığı tulum peyniri
16.00 tek öğün 2 parça ızgara tavuk pirzola (büyük değillerdi), 1er kaşık ezme ve haydari, biraz salata, 1 balon ekmek. Banka işlerinden sonra eve dönmeyi bekleyemedim dışarda yedim.
Su 2 lt olacak Spor 6000 adım 600 puan Yüzme 1 saat 300 puan Toplam 900 puan
Canım ya ne demek olmuyor, her hafta güzel sonuçlarla gelen sen değilsen kim acaba. Elimizde mucizeler yaratacak bir değnek yok maalesef, şıp diye bütün kilolardan kurtulmak imkansız. Sağlıklı bir şekilde vermeye çalışıyoruz ki tekrar kolay kolay almayalım. Lütfen böyle olumsuz düşünme, inan bana bu tartıya bile olumsuz yansır, o da seni daha çok üzer.
Menün yine her zamanki gibi çok güzel olmuş, afiyet olsun.
Sağol canım benim Ben özel sebeblerden dolayı moralim Çok bozuk bu aralar. Kilom çok şükür iyi gidiyor Dursada vericem yavaş yavaş. Zaten hedefim az az ama kalıcı inşallah olucak.
Sağol canım benim Ben özel sebeblerden dolayı moralim Çok bozuk bu aralar. Kilom çok şükür iyi gidiyor Dursada vericem yavaş yavaş. Zaten hedefim az az ama kalıcı inşallah olucak.
Ben hiçbirinizinkini görmüyordum, dediğim gibi bunun varlığından bile haberdar değildim. Dün biri alıntılarda gösterip sorunca farkettim, onların bahsettiği gibi ayarları açınca da herkesinki görünmeye başladı canım.