Evet malesef çok zorlanıyorumBu tablo bizde de sürekli var. bence gözün önündeyken direnmeye çalış. Benim icin daha iyi oluyor yemiyorumu kabullendim. Ama esinde abartmasin konuş çok zararlı hepsi.
Tatlı Patetes ve sarma tatlım hepsi agır olmuş sankiMenüm
Sabah dünkü gibi yerim içerim akşama yemem diyordum eşim nöbetçi diye
Eşim yarın nöbetçi olunca hiç iyi olmadı...
Bahaneye gerek yok bugün beceremedim.Yarına güzel olacak inşallah.
Sabah öğle 1dolma 3 sarma 1/2 porsiyon tatlı
Akşama fırın tavuk yanında patates ve sebze , 3 kepçe mercimek çorbası, 10 sarma yarım porsiyon tatlı
Su1.5 lt Spor 1.saat yürüyüş
Elhan
zeyneppk
tarifi hemen altında paylaşmıştım canım.Afiyet şifa olsun Kaptanım
Canım rica etsem hurma toplarının
Tarifini alabilirmiyim
Dönüşümüz muhteşem olmuş adımlar süper bamyayı da çok severim sağlık deposu19 Mart menüElhan Cordelia uranus35
Sahur yok
İftar
3 patatesli tavuk köfte
Bir tabak bamya
Salata
2 Bağdat hurma 2 ceviz 6 fıstık
Bir portakal
Akşam yürüyüşü 10 bin adım 1000 puanEki Görüntüle 3403887
Çok güzel menü afiyet olsun canım ama tarih yanlış olmuş
Welcome to Koç Burcu worldbenim kızım da koç burcu ve nisanda 11 olacak, ön ergenlik midir nedir canımıza okuyor
her gün ama istinasız her gün bir mevzumuz var
tepkileri çok aşırı ve çok ani gerçi bu huyu babasına benziyor zaten huylarının neredeyse tamamı babasına benziyor
Sırf liste kalabalık görünsün diye akşam yemeğini betimlemişsin Serap farketmedim sanma
Ay ama bu nedir böyle ya diyetteki insanın bulunduğu ortama tatlı getiren eş arkadaş komşu kapatılsınBen diyetteyken bana yaptığı şeye bakın eşimin daha dün bir tepsi fıstıklı baklava bitirdilerçok üzgünüm gerçekten bende daha kaabaak detox düşünüyorum bugün ben. Diyetteyken fazla abartıyor
Soguk baklavanın ucundan yedim o bakın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun gayet güzel olmuş menü
İşte budurBugun iftara davetlidlydim kadayıflı muhallebi vardı. Yemedim kaptaniçempilav bonfile yemedim.
Menü güzel adım mükemmel ama çay bardak altı büyüklüğü nasıl bir ölçüdür20 Mart menüm ,sahursuzElhan Cordelia uranus35
4 sarma
Marul ve havuç
Bir tabak Kuru fasulye
Ç.bardk altı buyklugnde pizza kızım yapti yemeliydim
2 Bağdat hurma 1 ceviz 6 badem
Bir portakal bir dilim elma
20 bin adım 2000 puan Eki Görüntüle 3404352
Afiyet olsun güzel menü sen hiç gelmiyor sun sık sık çalışıyor musun canım
Menü süper spor mükemmel su desen var daha ne olsun
Bazen herkesten kaçmak istiyorumtarifi hemen altında paylaşmıştım canım.
Dönüşümüz muhteşem olmuş adımlar süper bamyayı da çok severim sağlık deposu
Welcome to Koç Burcu worldben 30 yaşındayım benim de her gün ama her gün bi mevzum var böyleyiz malesef
Sırf liste kalabalık görünsün diye akşam yemeğini betimlemişsin Serap farketmedim sanmayine ölmeyecek kadar yediğin bir gün olmuş afiyet olsun
Ay ama bu nedir böyle ya diyetteki insanın bulunduğu ortama tatlı getiren eş arkadaş komşu kapatılsın
Afiyet olsun canımGüzel menü
İşte budurİradeli kadınlara bayılıyorum
Menü güzel adım mükemmel ama çay bardak altı büyüklüğü nasıl bir ölçüdür
Ben de survivora katılmak istiyorum çünkü orda yemek yok tatlı getiren birileri yok ıssız bir adada yemek olmadan yaşamak tam bize göreBazen herkesten kaçmak istiyorum
Bence emme olmasa bu kadar donmez benım gozum gibi, of bakalım almasam yeter moduna gırdım ama bıyandan da ay sonu hedefımı ıstıyorummmmCok sukur alışıyorum cidden zaten diyette olan bünyeyi oruç ile test etmek zormuş. Allah yardımcımız olsun.
Kollarım sakat ama fitneste açmaya çalıştım kaptanım. İştahım baya kapandı çok şükürMenü süper spor mükemmel su desen var daha ne olsun
Ay harıka tam bizim yerimiz yicek bişey pek yok mecbur zayıflayczBen de survivora katılmak istiyorum çünkü orda yemek yok tatlı getiren birileri yok ıssız bir adada yemek olmadan yaşamak tam bize göre
tarifi hemen altında paylaşmıştım canım.
Welcome to Koç Burcu worldben 30 yaşındayım benim de her gün ama her gün bi mevzum var böyleyiz malesef
Sırf liste kalabalık görünsün diye akşam yemeğini betimlemişsin Serap farketmedim sanmayine ölmeyecek kadar yediğin bir gün olmuş afiyet olsun
Ay ama bu nedir böyle ya diyetteki insanın bulunduğu ortama tatlı getiren eş arkadaş komşu kapatılsın
Hey gidi günler hey yıl 2022 ve ben 61 kilo vay be vay be efkarlandımKaptanım yiyerek verdigim kilo oruç tutmadım zaten
63.600
61.50
-2.1
Çok şaşırdım
Canım şekerli içecek iç en kötü ama yeme bencebu saatte ki tatlı krizine 3 hurma ile iadare ettim ama pes edecek gibiyim((
Teşekkür ederim kaptan imtarifi hemen altında paylaşmıştım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?