- 5 Haziran 2021
- 4.597
- 19.919
- 158
Evet bende şuan sabırsızlıkla bu diyet bitsin istiyorum çünkü çok sıkıldım inanki ben çabuk sıkılan biriyimEvet birde mantigimiz yanlis ben tamam verdim istedigim kiloya geldim bu is bitti gozuyle baktim aslinda surekli o duzeni korumak gerekiyor
Evet o sicrayis icin geldim :)Sen bizim biricik bethimizsin küser miyim hiç
Dibe vurup iyi bir sıçrayış yapmanı bekliyorum.Havuç dışında salatalık, limonlanmış marul göbeği de seni oyalar.
Aaa tamam paylasalim biz gjn icindeBence burada paylaşabilirsiniz gün içinde elimizde telefon varsa milyon görsel çıkıyor karşımıza. Dağ başinda miyiz kendimizi her şeyden soyutlayalim rahat olunAma merak ediyorum ne yediniz diye bana ne
Ay aşko 2 fincan kahve ictim ama foto cekemedim. Sadece yemekleri cektim. Bileydim senin icin cekerdim :Akşam fincan fotosu istiyorumbayram dan sonrada falına bakarız
Oo bizden gizli kiskanayim bari
Yaa çok geçmiş olsun
Bence netten incele canım bana önemsiz gelen sana önemli olabilir
Çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin
Başlamak bitirmenin yarısı
Hadi bakalım bizimle tartıyı paylaş yeter
Nette kampanya var ihtiyacı olan varsa 3 al 2 öde tarzı
Size de geçmiş olsun canım, ne yapıp toparlayacağız biz bu çocukları. İyileşse bile iki gün sonra okuldan yine kapıp gelecekler.Gecmis olsun bizim evde kirilip g ciyor.. oğlum ödev teslimi olmasa okula gidemeyecekti... Genel salgın birseyde faydq etmiyor mandalina kabugu bile
Duyduğum bir üründü ama öksürük için işe yaradığını bilmiyordum canım, yarın bakıp almaya çalışayım. Her şeyden medet umuyorum şu an, çünkü asla kesilmiyor, çocuk mahvoldu. Okula gitme hastaneye götüreyim dedim ona da ikna olmadı.Geçmiş olsun canım bu sıralar herkeste bi geçmeyen öksürük var annem e çok öksürüyordu abim Zühre ana zencefilli macunu almış ona .kesti o kuru öksürüğü şimdi kızım oksuruyordu ona verdim bakalım o da kullanacak bi araştir istersen canım
Teşekkür ederim canım.günaydın cnım chromeda da aynı
günaydın canım geçmiş olsun.
Canım çok geçmiş olsun, hiç tvye bakmadım bugün şimdi haberim oldu mesajını görünce. Çok mu kötüydü, iyi misiniz?Günaydın canlar deprem le uyandik
Emzirmeyi bırakınca ben deliksiz uyumaya başlamıştım canım, en yakın zaman o zaman benim bildiğim. İnsan şikayet ettiği günleri bile özlüyor büyüdüklerinde. Şimdi benimki boyumu geçti maşallah, ahh diyorum o koynuma sığdığı günler nasıl da hızlı geçmiş.Hepsi üst üste geliyo gerçekten ne , zaman sabaha kadar deliksiz uyuyacağız çok merak ediyorum
Hem temizleyici hem nemlendirici düşünüyorum canım, belki faydası olur ikisinin de.Geçmiş olsunOdasına mümkünse hava temizleyici alabilirseniz onun da faydası olacaktır.
Kendine bisküvi yerine şahsına münhasır bir isim bulsaydı öyleyseAltınbaşak üzülmesin biz ona öyle sesleniyoruz napalim yüreğimize mi insin bisküvi denince anlık geriliyoruz
Bütün gece deliksiz uyuyan bebek zor canım, Kadir gecesi falan doğmuş olman lazım öylesi için.Ne zaman uyudunuz peki gerçekten ya internete bakıyorum bebeğin tüm gece deliksiz uyuması lazım diyo benimki asla uyumuyo babası gibi uyku sevmeyen bebek hep öyle mi gider diye korkuyorum birazcıkben eskiden 10 saat uyuyunca anca uykumu alırdım şimdi 3 4 saat ya uyuyorum ya uyuyamıyorum
Süper canım yaa, ne güzel her detayı sorup öğrenmiş. Ben çok büyük fayda göreceğini düşünüyorum. Sanırım listene sevdiklerini eklemiş. İnşallah çok güzel sonuçlar görürüz burada.Kızlaarr konuştuk bugün diyetisyenimle 1 saat bana ıncık cıncık ne varsa sordu aklıma gelen beni rahatsız eden sevdiğim sevmediğim ne yemek varsa neleri seviyorsam alışkanlıklarım neyse hepsini hastalıklarım vs her şeyden konuştuk. Gelen listeye gözlerimden kalpler falan çıktı benim hayat ve vücut yapıma uygun olduğu için paylaşmamı istemedi ama zaten ben her gün yediklerimi yazıyorum size.
Şimdi adım atmaya gidiyorum söz verdim haftada 4 kez 8000 adım atacağım inşallahbugün ağrı beni dürtmemişken yapayım elimden geleni
Süpersin canım kaptanımDiyetisyenden ciktim 75.0 geldim 15 gunde 1 kilo yagdan vermisim 700 grda odem gitmis naptin dedi alkisladi beni
Anladım ki kızlar daha fena, benim oğlan daha mülayim çıktı sizinkilere oranlaAh ah bide çocuk haklarını öğrenmişler yaaa haklarını sıralıyor... babası da başlatma haklarını diyor o kitaplarda ayyyyyy evi siz düşünün...arada dertleşelim yalnız olmadığımı bilmek beni mutlu etti
Ben bu konuda şanslıydım, kızım akşamdan yatar sabah kalkardı büyük insan gibiBütün gece deliksiz uyuyan bebek zor canım, Kadir gecesi falan doğmuş olman lazım öylesi için.
Gerçekten şanslıymışsın canım, benimki ilk aylar kolikti, sonra da sık sık uyanırdı. bir dönem belki bir kez kalkardı belki hiç kalkmazdı ama 1.5 yaşına doğru işler rayından çıktı. Bütün gece memede uyuyordu ve sürekli uyanıyordu. Ben de 20 aylık civarı memeden kestim, o da ben de rahatladık. Seninki ne güzel kendi kendine uyuyormuş. Benimki hala uykuyu sevmez mesela.Ben bu konuda şanslıydım, kızım akşamdan yatar sabah kalkardı büyük insan gibisallanmayı da sevmezdi sallayınca oyun sanıyor uyumuyordu.... koyardım yatağa bir yastığı vardı onu koklaya koklaya uyurdu.... büyüyünce cadı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?