- 5 Haziran 2021
- 4.597
- 19.919
- 158
Hayır ciddiye almıyor Malesef sen yeme o zaman diyor ama görüncede canımız istiyor ne bilim insanızYaptığın diyeti ciddiye almıyor olabilir mi ? Neden böyle bir şey yapıyor acaba ? Ya da diyet yapmanı istemiyor olabilir mi ? Abartıyor dediğin için sordum. Bu konuda konuştunuz mu hiç ? Ben en son aldım karşıma konuştum ondan sonra daha dikkatli davranıyor halen ceplerinden çikolata paketleri çıkıyor ama en azından bana getirmiyor artık.
Yok o ne yese kilo almıyor sıfır göbek bu kadar tatlıya ekmegeBen ciddi başladığımda eşim dışarda yerdi yiyeceğini. Hatta ben diyetisyene başladığımda o da gobeklendim dedi ucundan başladı dikkat etmeye. Erkek bünyesi tabi benle bir olmaz
Diyete girmesi senin için çok iyi olmuşAh bu eslerbenimki diyete girdi Allahtan ama bugun ariyor soguk birseyler aliyimmi diyo soguk birsey dedigide cola gazoz yok ben icmiyorum dedim
Düşmanım içerde evetŞuna bak yaaa düşmana gerek yok.
Benimde iş yerine böyle getiriyorlar
Tatlılar pastalar
Evdede koca kutu pasta vardı
Abimin yaş günüydü
Rabbim bize sağlikla zayıflamayı nasip
etsin.
Erkekler çok çabuk kilo veriyor benim eşim sadece 2 gün tatlı yemesin hemen süzülüyorBenimki 1 haftada 3 kilo verdi bende gram veriyorum
O zaman diyetime 72.5 ile başlamıştım... evet sen geldiğinde 6lı rakamlardaydım sanırım... sonra 57 ile diyeti bırakmıştım ahhh ahhh ne günlerdi... giydiğim herşey nasıl güzel oluyordu...herkes çok şaşırmıştıııı beni görenler nasıl yaptın diye soruyordu....Seni tanidigimda 50-60 kilolardaydin demi olsun onumuze bakacagiz hedefimiz yaz .
Yanina salata corba miss .
Ahahah yani böyle düşünürsek mutlu oluruz:))Gerçekten mi
Yahu el insaf bari sütlü tatlı alsınHayır ciddiye almıyor Malesef sen yeme o zaman diyor ama görüncede canımız istiyor ne bilim insanız
Aynısını söyledim sütlü baklava aldım ddiyoorYahu el insaf bari sütlü tatlı alsın
Aslında kilo kontrolü yapılırsa yine aynı kiloya gelinmez mesela ben hedefim den sonra dikkat etmeye çalışcm ben kilo kontrolü ve dikkat ederek 62 63 de kiloda kaldım 2 yılO zaman diyetime 72.5 ile başlamıştım... evet sen geldiğinde 6lı rakamlardaydım sanırım... sonra 57 ile diyeti bırakmıştım ahhh ahhh ne günlerdi... giydiğim herşey nasıl güzel oluyordu...herkes çok şaşırmıştıııı beni görenler nasıl yaptın diye soruyordu....
Şimdi yeniden hikaye yazmaya geldim bu sefer hedefffff 55
O kadar canım çekti ki anlatamamBen diyetteyken bana yaptığı şeye bakın eşimin daha dün bir tepsi fıstıklı baklava bitirdilerçok üzgünüm gerçekten bende daha kaabaak detox düşünüyorum bugün ben. Diyetteyken fazla abartıyor
Soguk baklavanın ucundan yedim o bakın
Benim eşim de ciddiye almiyor her seferinde zorla ağzıma bir lokma sokmaya çalışıyor en sevdiğim şeyleri yanımda hapur hupur yiyoHayır ciddiye almıyor Malesef sen yeme o zaman diyor ama görüncede canımız istiyor ne bilim insanız
Maalesef dikkat etmedim ama hemen de almadım kilo verdikten 2 yıl sonra 70lere ulaştım ....şuan tam 5 yıl geçti 77.5 oldum... Eylül ekim gibi 72lerdeydim ne olduysa ondan sonra hızlı bir şekilde aldım.... bu sefer kilo verirsem 1 yılda koruma için özel proğram uygulayacam.Aslında kilo kontrolü yapılırsa yine aynı kiloya gelinmez mesela ben hedefim den sonra dikkat etmeye çalışcm ben kilo kontrolü ve dikkat ederek 62 63 de kiloda kaldım 2 yıl
Afiyet olsun canımMerak edenlere özel:))
Sabah pirinc patlak arasi fistik ezmesi ve latte10:30
Oglen avokado peynir zeytin yesillik yumurta tb ekmek yumurta ve yesilcay13:30
Eki Görüntüle 3404081 Eki Görüntüle 3404082
Harıka bir plan canım bende öyle düşünüyorumMaalesef dikkat etmedim ama hemen de almadım kilo verdikten 2 yıl sonra 70lere ulaştım ....şuan tam 5 yıl geçti 77.5 oldum... Eylül ekim gibi 72lerdeydim ne olduysa ondan sonra hızlı bir şekilde aldım.... bu sefer kilo verirsem 1 yılda koruma için özel proğram uygulayacam.
Hızlı alınan kilo hızlı gidiyo canım verirsin ama korumak için yaşamı değiştirmek gerekiyo eskiye dönersek elbette alırız inşallah hiçbirimiz bir daha diyet yapmak zorunda kalmayızMaalesef dikkat etmedim ama hemen de almadım kilo verdikten 2 yıl sonra 70lere ulaştım ....şuan tam 5 yıl geçti 77.5 oldum... Eylül ekim gibi 72lerdeydim ne olduysa ondan sonra hızlı bir şekilde aldım.... bu sefer kilo verirsem 1 yılda koruma için özel proğram uygulayacam.
Afiyet olsun canım menü çok iyiMerak edenlere özel:))
Sabah pirinc patlak arasi fistik ezmesi ve latte10:30
Oglen avokado peynir zeytin yesillik yumurta tb ekmek yumurta ve yesilcay13:30
Eki Görüntüle 3404081 Eki Görüntüle 3404082
Benim oğlan da Nisan doğumlu 27 olacakAynıymış canım benim ki de nisanda 11 olacak.... Bende eşime benzetiyorumeşim daha az inat kızım daha inatçı... böyle sakin olup koç burcu birini görünce geçecek ada sabır diyorum ... üzüntüsü çok sesli mutluluğu çok sesli yani çok gürültülü bir çocuk evde en çok kullandığımız kelime 'sakin '....
İnşallah canım hepberaber dengelemeyi öğrenip her daim fit oluruzHızlı alınan kilo hızlı gidiyo canım verirsin ama korumak için yaşamı değiştirmek gerekiyo eskiye dönersek elbette alırız inşallah hiçbirimiz bir daha diyet yapmak zorunda kalmayız
Alerji ilacı ben de içtim yok ya öyle bir şey yaptığı yokAlerji ilacı yapiyoo bana da yapiyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?