Off bende zorda hissediyorum kendimi gerçekten eve döndüğümde davetler harici sıkı bir beslenme planlamam lazım böyle herşey tepetakla gelıyor resmenMthn83
Ramazan da omad da olsa gitmiyor sanki.
Evdekiler tatlı istiyor hep bi tatlı olayımız var.
Bir de gün içinde suyu da az içiyoruz tabi o da etkilidir.Kahve mahve de içen yok fırsat kalmıyor zaten ona . .... Bilmiyorum....
Bilen var mı?
Ramazan'da nasıl vercez...
Şu an regliyim zaten
Kinoa cayini kullanmadim Ama chia kullanmistim tok tutuyordu baya bide matcha cayi var.tadi pek nguzek degildi Ama oda guzel Di kilo vermeye duzenliyolar kullanincaKız yapıyorum yapıyorum sonuç regl oldum üstüne bir ton ödem bu hafta hedefim 66 şuan 68 imha bu arada bu kinoa diye bir çay var hiç alanınız oldu mu zayıflama için
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Sağol kaptanım hayır ufaktıAfiyet olsun gayet güzel canım. İnşallah sarmalar çok iri değildir
Oo bu hafta gümbür gümbür geliyoruz iddialıyız demek ki.. liste yıkılıyor detokslar sebzeler
Çok güzel canım aynen devam
Ben onlarda öğütüyorum canım.O kadar emek veriyor faydası olsun demi
Bu tuz karabiber ogutuculerde ogutulurmu acaba. Çok faydalı olduğunu biliyorum çünkü
Andulasyona bende giriyorumpc başında kalabilsem 7/24 takılırdım ama ufaklık ve işler nefes aldırmıyor
diyetisyen öyle çokta umursadığım tipler değiller,
genc ve çömezler, neyi nasıl anlatacaklarını nasıl takip edeceklerini tam bilmiyorlar
neden gidiyorsun dersen,
oraya biorezonans ve adulasyon için gidiyorum
daha ilk seanstı, yrın ikinci seansım var ,
liste için instagramda bi kadına uyuyorum onun verdikleri iyi geliyor
eşimle uyduğumuz için kilom düştü
lakin regl olduğum için bugün bi bozdum , evlerden ırak
Canım Bromelian nedirAfiyet olsun kuzum. Bromelian icitiysen ödemi engellemiştir inşallah
Afiyet olsunSLM kizlar
Bugunki menum
9h30 kahve
Sabah 11:30 sogan kavurmasi bir dilim ekmek bir dilim peynir
15:30 kahve
Aksam 19:00 iki yemek kasigi pirinci plavi bir orta boy pirzola iki ymkasigi yesil fasulye biraz salata
Bir litre bile olmadi suCordelia
Suyum cok az biliyorum Ama bugun
Beendee senin gibi yeni keşfediyorumKinoa ince bulgur gibi bişey değil mi ? Çayı da mı varmış. Kinoa ve chia yı henüz hayatıma yerleştiremedim ya hiç kullanmıyorum
Keten tohumu kullanıyorum ama peynirin üstüne salataya yoğurda 1 kaşık döküyorum arada. Çok aşırı faydalı bir yağ grubu avokado gibi yani. Diyetisyenim çok yazardı listede ama ben ezilmemiş halini kullanıyordum öyle işe yaramıyomuymuşMthn83
Sagol canım teşekkür ederim bilgilerin içinKinoa cayini kullanmadim Ama chia kullanmistim tok tutuyordu baya bide matcha cayi var.tadi pek nguzek degildi Ama oda guzel Di kilo vermeye duzenliyolar kullaninca
Sagol canım senin bebişin nasıl olduSüper menüCanım
Afiyet şifa olsun
Ters derken gözümde başaşağı canlandıkoltukta ters oturdum da ondan oldu canım. şimdi daha iyi ama artarsa kızların tavsiyelerini uygulayacağım
Opera tarayicisindanw gir canimReklamlar kendını astı sayfanın yarısını kaplıyor artık resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?