Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ö.den sonra 15:30 gibi 2 dilim el ortası kadar olabildiğince az yağlı peynirli börek (sadece sosuna 2 yk z.yağ koydum peynir yağsız kulladım soda falan da ekledim sosa ama çok kuru oldu haliyle ),yarım domates,yarım salatalık,çay
Arada 2 kupa yağsız sütle filtre kahve 1 kupa adaçayı
Akşam 19:30 ağrım tutunca yemek yapamadım eşim kalan börekten 1 dilim daha getirdi ondan yedim.
Cumadan beri evde 4 cesit tatli vardi baktim bitmiyor evdekilere bu aksamlik biraktim kalanini buzluga attim bende sadece hurma toplarimi yedim saliya kadar dikkat ediyim yavas gidiyor zaten
Sahur 1 yumurta içine 2 dilim kaşar çeçil peynir 2,3 adet zeytin çeyrek simit 2 çatalda kıymalı yumurta
İftar 1 kase mercimek çorbası avcı kebabı vardı onun havuç ve bezelyesinden 1 kaşık kadar 5,6 adette yuvarlak küçük köftesinden 2 yk erşte 2 dilim avuç içi kadar pide
Beni seçip etiketledigin için çok teşekkür ederim ama kaptanın değilim kaptanım kim onuda bilmiyorum. Etiketlemisken bakayım menüye sahur güzel hafif yapmışsın ağır birşey yok. Ama aksammmm o fıstıklı sarmalar varuaaa ye 100km koş burdan öyle enerji uzun pideler nasıl pideler onlar ne kadar uzun bilmem lazım Afiyet olsun Allah kabul etsin
SAHUR 04:50 Yeşillik 2 dl.peynir 5 çiğ fındık 1 tatlı kaşığı keten tohumu 3 yeşil 2 siyah zeytin 2 kepekli galeta 1 kupa yeşil çay 1.5 litre su içildi
İFTAR 19:20 2 bardak su (Oruç açma) Yarım kase mercimek çorbası 10 dakika ara verildi 1 ince dilim et (yağsız) 1 yemek kaşığı yeşil salata 1 yemek kaşığı patlıcan salatası 1 incecik pastırma tattım(kaçamak) 1 bardak Ayran
22:30 gibi Ara: 1 kupa kayısı form çay 1 kuru kayısı 5 çiğ badem
Düzene girer elhanım üzülme. Yarım bardak suya 1tk chia tohumunu karıştır. İçe biliyorsan böyle iç. Biraz zor. Yoğurda karıştır ye bağırsakları çalıştırıyor. Bir de soğuk sıkım çörek otu yağı. 1 tk iftarda 1 tk sahurdan önce iç. İyi geliyor
serap911Elhan Bugun benım ılk orucum gecen senede tutmamıştım hamıle oldugum ıcın biraz dengem şaştı aynı zamanda emzırdıgım ıcın olsa gerek Sahur 1 dlm ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 kepçe çorba Domates salatalık peynir İftar 2 yk pılav 2 yk nohut Uzun pideler oluyor ya onun yarısına yakın kıymalı pide 2 fıstıklı sarma Kahve
Teravihten geldim şimdi. Oruçlarınız kabul olsun inşallah. 1 hafta oldu bugün Ramazan.
Menüm Sahur 1 portakal Bikaç tane cennet meyvesi kurusu 3 incir 1 hurma 1 fincan kahve Su
İftar 1 kase pirnç nohut çorbası. Kemik suyuna 3 kerebiç 1 porsiyon sarımsaklı köfte Elim içi kadar pide Biraz sucuklu yumurta
Spor 5 dk karın hareketi 100 puan 5 sk basen hareketi 100 puan 5 dk kol hareketi 100 puan 5 dk bacak hareketi 100 puan 5 dk tüm vücut hareketi 100 pıan 30+30+25=85 sn plank 85 puan 200 ip atlama 1000 puan 15 dk eliptik 105 puan 100 dk yürüyüş 1000 puan Toplam 2690 puan. ElhanzeyneppkCordelia
Teravihten geldim şimdi. Oruçlarınız kabul olsun inşallah. 1 hafta oldu bugün Ramazan.
Menüm Sahur 1 portakal Bikaç tane cennet meyvesi kurusu 3 incir 1 hurma 1 fincan kahve Su
İftar 1 kase pirnç nohut çorbası. Kemik suyuna 3 kerebiç 1 porsiyon sarımsaklı köfte Elim içi kadar pide Biraz sucuklu yumurta
Spor 5 dk karın hareketi 100 puan 5 sk basen hareketi 100 puan 5 dk kol hareketi 100 puan 5 dk bacak hareketi 100 puan 5 dk tüm vücut hareketi 100 pıan 30+30+25=85 sn plank 85 puan 200 ip atlama 1000 puan 15 dk eliptik 105 puan