İlk iftarla birlikte hurma yiyoruz ya onun yerine canım. Yada hurma ile zeytinyağı nasıl olur bilmem. Elma ile iyi gidiyor demişti. 1 tk zeytinyağı ve ılık su içip tarçınlı meyve ye sıralama sana kalmış. Ama aç olacaksinCanım oruç olunca sistem error veriyor. İftar açmadan mı tarçınlı meyve yenilenecek?
Arke istiyordu buralarda mi kiHm anladım canım doğru söylüyorsun. Geçen haftadan haberim yoktu. O zaman yeni isim mi söyleyeyimElhan ablam napiyim?
Yarın öyle yapayım kuzum. Bir kaşık zeytinyağı içer sonra tarçınlı bir elma yerim. Hurma yemeyeceğim artık. Liflliler de yaramıyor.İlk iftarla birlikte hurma yiyoruz ya onun yerine canım. Yada hurma ile zeytinyağı nasıl olur bilmem. Elma ile iyi gidiyor demişti. 1 tk zeytinyağı ve ılık su içip tarçınlı meyve ye sıralama sana kalmış. Ama aç olacaksin
Ablam nergis TE izin istemişti ev tadilatı filan diyordu
Bakalım kimi bulacaksınHm anladım canım doğru söylüyorsun. Geçen haftadan haberim yoktu. O zaman yeni isim mi söyleyeyimElhan ablam napiyim?
Listeyi tekrar güncelleyeyim o zamanAblam nergis TE izin istemişti ev tadilatı filan diyordu
Gezegende
Deli dombilide
Sordum kuzum sana listeye girmek istersen alabiliriz.
Bı daha kontrol et istersen belki ben yanlisimdirListeyi tekrar güncelleyeyim o zaman
Arke gecen hafta niye olmadi onun ismi soylenmisti sankiEn son akşama doğru girmiş odaarke olabilir bence
Eşi ayağını incittiArke gecen hafta niye olmadi onun ismi soylenmisti sanki
Galiba eşi ayağını mi burkmustu ne cevap verememişti l araArke gecen hafta niye olmadi onun ismi soylenmisti sanki
Hmm evetEşi ayağını incitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?