Ben sonucunu beğendim kaptanım tebrikler.Bende -350 şok geçirdim gerçi karnım agiriyor hasta olcam
Evet kuzum, pes etmeden yola devam, sadece önümüzdeki engelleri bulup temizlemeliyizBen de çok üzgünüm takımın yüzdesini kötü yönde değiştirdim bu hafta ben de izne ayrılacağım.
Yine de umudumu kaybetmedim toparlayacağıma inanıyorum.
Ne kadar haklısınız. Benimde olmayan yepyeni kıyafetlerim var. Giymek çok isterim. İnşallah başarıcazRamazan’da kilo vermek zormuş gerçekten. Ben bitek ödem verdim sanırım. Ama artık bu haftadan itibaren şöyle düşünelim kızlar bayram geliyor bayrama kendimize bir beden küçük bayramlık kıyafet alalım ve onun içine girebilmek için kalan 3 haftayı değerlendirelim. Haydi lütfen bugünden itibaren çok fazla asılalım haftaya boooll eksiler görelim buralarda. Herkesin kırmak istediği bi direnç var ben de direnç kilosundayım takıldım kaldım artık haftaya kırmak istiyorum
Menü de bildirmek istemiyorumSorun değil abla ön teker olarak çok doğru bir yolda gitmedim bişey diyemiyecegim
Hazırlıkta kalsan bizim bir parçamız olarak
40 yaş üstü değilim canım kalp sorunum da yok sigara da kullanmıyorum bakır alerjim de yok lohusa kanamam da ama önermedi emzirmeden de değil demek ki. Benim zaten gitmem lazım doktora kistim büyüdü elime geliyo sıkıntılar da artmaya başladı ama ihmal ediyorum işte emzirirken ilaç kullanmak yok zaten ne yapacaklar ki ameliyat da olamam şu ara diyorum. Zaten emzirme bitsin hemen ilaca başlarım ben40 yaş üstü kalp sorunu olan ve sigara kullananlarda hap önerilmiyor.
Hormonlu ria ise bakır alerjin yoksa ve lohusa kanaman bittiyse takılabilir.
Canım nasılsın. Bu hafta çok gelemedim. Bugün itibariyle menü ve sporlarımla burdayım.
Iftardan sonra birsey yememek lazim biskuvi tatli vs yoksa ac kalsanda gitmiyorRamazan’da kilo vermek zormuş gerçekten. Ben bitek ödem verdim sanırım. Ama artık bu haftadan itibaren şöyle düşünelim kızlar bayram geliyor bayrama kendimize bir beden küçük bayramlık kıyafet alalım ve onun içine girebilmek için kalan 3 haftayı değerlendirelim. Haydi lütfen bugünden itibaren çok fazla asılalım haftaya boooll eksiler görelim buralarda. Herkesin kırmak istediği bi direnç var ben de direnç kilosundayım takıldım kaldım artık haftaya kırmak istiyorum
Çok teşekkür ederimBen sonucunu beğendim kaptanım tebrikler.
Ben taktirmadim ama cevremde takanlarin cok kanamasi oldu ve birkac yil sonra cikardilar ama ilacli spiral degildi onlarinki belki drun oyuzden oyle demistirSpiral istememe rağmen doktor bana takmadı kanama miktarını daha da artıracak dedi çok şaşkınım benim de kanamam aşırı yoğun oluyor neden öyle dedi acaba bana ya ben de mi taktirsam
Çoktan haketmiştin, daim olsunKilo veren arkadaşlar Tebriklerrveremeyenler de hiç üzülmesin ben kaç haftadır hep artı artı bu hafta dikkat etmememe rağmen eksideyim
Sebep olup dip köşe temizlik yaptırıyor yaramazlar. Tertemiz olmuştur kaptanım, ellerine sağlıkMerhaba arkadaşlar dün gece bir iki kelebek vardı evde . Boceklenen gıdalardan oluyor onların kaynağını bulmak üzere minik bir market haline getirdigim kilerim var oraya bir girdim bir daha çıkamadım. Dolapları dök sil yerleştir , cekmeceleri dök derken kiler yuttu beniSadece gıda değil deterjanlar ıvır zıvır siniflandir derken bu saati buldu. Bildirimleri Cordelia kaptanım toparlamis bana göndermiş sağ olsun birazdan bakacağım. İnşallah çok güzel eksiler vardir
Antalya iftar saati 19.12
Sanırım sonuçları 20.00' de açıklarız.
Vallahi sadece bir hap verdi bana ciddiye dr.ama ben sürekli sirkeli suyla duş aldım onun faydasını gördüm bi dene istersen canımTeşekkürler canm nasıl atlattin nasıl geçti ellerimde yüzümde şişlik yüzümde kizarma yanma oluyor kaşıntı da var bunlar gibi mi,bende uyuzdan suphelendim
Bir kelebek görüp tüm gün mutfaktan çıkmayan kadınlar aşkına şimdi temizlik düzen tertip ne güzel olmuştur kankişimMerhaba arkadaşlar dün gece bir iki kelebek vardı evde . Boceklenen gıdalardan oluyor onların kaynağını bulmak üzere minik bir market haline getirdigim kilerim var oraya bir girdim bir daha çıkamadım. Dolapları dök sil yerleştir , cekmeceleri dök derken kiler yuttu beniSadece gıda değil deterjanlar ıvır zıvır siniflandir derken bu saati buldu. Bildirimleri Cordelia kaptanım toparlamis bana göndermiş sağ olsun birazdan bakacağım. İnşallah çok güzel eksiler vardir
Antalya iftar saati 19.12
Sanırım sonuçları 20.00' de açıklarız.
Demii fezom teşekkürlerÇoktan haketmiştin, daim olsun
İnşallah canım benimCanım nasılsın. Bu hafta çok gelemedim. Bugün itibariyle menü ve sporlarımla burdayım.
Bu hafta daha sıkı çalışmalıyız rakibem
+100 gr artı bile sayılmaz. Motivasyon işini birlikte halledebilirdik.Eki Görüntüle 3401600
Geçen cumartesi 73.40 mış
Bugün 73.50
+0.10 Gr
Salı günü 74.15 tim bu arada.
serap911 Elhan Cordelia
Herkese çok teşekkür ederim sizleri tanımak güzeldi benim için bugün sondu sizlere bol eksili günler dilerimben motivasyon olarak biraz sıkıntı yaşıyorum o yüzden burayı da olumsuz etkilemek istemediğim için ayrılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?