- 18 Mart 2018
- 30.564
- 121.541
- 598
- 35
Yarına kadar ne giderseBugünkü tartı üzdü beniçok iyi olmasa da çok kötü de beslenmedim daha çok hareket etmek lazım . Keşke almak kadar vermekte kolay olsaydı
Sizde benim için çok özel sinizBen de bir arkadaşimdan çektim çaktırma
Tarihle çok işim olmuyor farkında değilim ayın 14.ü olduğunubir tek maaş günüm ayın 1.ini kaçırmıyorum her günümüz bayram tadında geçsin bir gün ne ki Mthn83 bizim için hem meslek hem yarışmacı arkadaşımız ondan da ötesi dostumuz olduğun için önemli ve özelsin bitanem
Doğru söylüyorsun tatlım
Sen hala bize öğretiyorsun
Teşekkür ederim
Canımsın
7. Sınıf okulumuzu seviyorum. Öğretmenler çok verici sen yeterki almak iste. Evede yakın. 2 yıldır sorun yaşadığımız bir çocuk var. Artık oğlumu takıntı haline getirdi. En son sınıf öğretmeni tavsiye etti. Oğlum sınıf birincisi. Son denemede yarı yarıya yanlısı çıktı. Oturdu ağladı. Hem sonuca hem benle dalga geçecekler diye. Sınıf öğretmeni de destek çıkınca müdürle konuşmaya gittik. Biz dedik 2 yıldır idare ettik artık siz bizi idare edin. Oğlunuz çok hassas o yüzden sorun yaşıyor diyor bana. Hassasligin ilacı yok ne yapayım
Dedim rehberlikle konuşun hocalarıyla konuşun. Şu sınıf demiyoruz. Ama bize yeni bir kapı açın dedik. Bakalım hayırlısı olsun. Siz özel çocuğunuz olduğu için çok yukleniyorsunuz diyor. Mecbur yuklenecegim hem ayaklarının üstünde duracak hemde gelecekte bırakacağım yatlar katlar yok. Kendi hayatiini kuracak. Bu bir yarış yapacak hicbirsey yok. Haftaya konuşulacak bakalım.
@sara_28
Canım aile hiç adım atmıyor. Hatta oglumuzun arkasına düşmedik başta her sıkıştığında bize gelmesin kendi çözümünü bulsun diye. Bu müdüre 3. Gidisimiz bizim. Telefonda hocalarıyla konuştuğumuz ayrı
Maşallah canım daim olsun inşallah
Canım her değer tek başına anlamlı olmuyor. Susuz kalmissan o bile etkiliyor. Çok yönlü bakmak gerekir
Sağol canım
Afiyet olsun gece gece sosisli susatmadimi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun basınız sağolsun
Barış muslu geldi aklıma serbest bırakıyorum
Afiyet olsun hurma yanına yoğurt ekleseydin 5 çok olmuş sanki
Afiyet olsun spora gel
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun yavruya
Afiyet olsun
Hafifim hafifsin hafif
Harika afiyet olsun
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Hoşgeldin canım
Bebiş ne kadarlik oldu. Döndün mü işe
Dün bir bugün iki Bismillahirrahmanirrahim
Dün cok yogundum hic ugrayamadim sizlere.. yeni aldigimiz dolabi yerlestirdim bir ölümdüSelamlar kızlar çok sayfa var sadece etiketlere bakabildim herkes iyidir umarım
Bende anlamadım canım bugün oruç tutmadım safrada sorun var sanırım ağzıma geliyor randevu bulabilirsem gidicem bakalım devamlı ılık süt içiyorum o da gaz ve şişkinlik yapıyor ama o kesiyor hemen sen nasılsın nasıl oldun var mı bugünde şişlik
Ayy çok sevindimDün bir bugün iki Bismillahirrahmanirrahim
Bu hafta Van devlet oprerasinda gorevli o.
Gezicilermis ben boyle oldugunu bilmiyordum
Dün cok yogundum hic ugrayamadim sizlere.. yeni aldigimiz dolabi yerlestirdim bir ölümdü
Sonra endoskopi patoloji sonucu icin gittimm
Helikobakterpilori 0
İnflamasyon ve kronik gastrit
Bir de hiperkinetik mide mi neydi bisey demis mide bosken bile surekli kasiliyormus onun icin ic oegan kas gevsetici,mide yanması icin cigneme tableti bir şurup ve iyi bir probiyotik verdi
Psikiyatri ile 19 unda randevum vardı o kadar zor buldum aksam mesaj gelmis calisma plani nedeni ile iptal oldu diye... Gel de............
Ben deAyy çok sevindim
Bunu daha rahat atlatırsın inşallah
İlaçların faydası olur inşallah
Mideyi yakar oysa ki süt. Çok enteresan.Ben decok teşekkür ederim doktor 4 senede tekrarlamamasi cok cok iyi,dikkat etmissin baya dedi
İnsallah canim oruc tutmamam gerekli imis mide uzun süre boş kaldıkça kayniyor... Süt cok iyi geliyor
İnternetten seyrettim bende.Tv ye geldi mi
Bende bakıyım
Geçmiş olsun canım ama en azından bakteri olmaması iyi bir şeyDün bir bugün iki Bismillahirrahmanirrahim
Dün cok yogundum hic ugrayamadim sizlere.. yeni aldigimiz dolabi yerlestirdim bir ölümdü
Helikobakterpilori 0
Bir de hiperkinetik mide mi neydi bisey demis mide bosken bile surekli kasiliyormus onun icin ic oegan kas gevsetici,mide yanması icin cigneme tableti bir şurup ve iyi bir probiyotik verdi
Psikiyatri ile 19 unda randevum vardı o kadar zor buldum aksam mesaj gelmis calisma plani nedeni ile iptal oldu diye... Gel de............
Süt mideyi yakar mi ilk defa duyuyorumMideyi yakar oysa ki süt. Çok enteresan.
Nette bununla ilgili birşey varmı
Bu sorunu yaşayan insanlar vardır belki paylaşım yapmışlardır
Cok sagol evet o kadar mutlu oldum ki kötü bakteri olmamasinaGeçmiş olsun canım ama en azından bakteri olmaması iyi bir şeyilaçlar iyi gelecek inşallah şikayetlerin geçecek
Çok geçmiş olsun sevindim canım , psikiyatrist randevusu bulmak mesele, şifa olsun . Enistemize de saygila :)Dün bir bugün iki Bismillahirrahmanirrahim
Helikobakterpilori 0
Geçmiş olsunHayirli sabahlar
Hastaneye geldim kan verecegim diyetisyen insulin direncime baktirmam gerektigini eger dusme yoksa ilac kullanmam gerektigini soyledi bakalim nasil cikacak
Bende süt seviyorum, son zamanlarda denk geldikçe laktozsuz da alıyorum. şu sütü peyniri yerken bizi suçlu hisetirdiler yaa inanılır gibi değil. bu kadar bilinçli sağlık konturolerini yaptırdın için kendin için doğru beslenme yolunu bulduğun için tebrik ederim seniSüt mideyi yakar mi ilk defa duyuyorumhelikobakter gecirmeden önce sütten karbdan uzak dururdum surekli protein ketojenik besleniyordum.. pankreatit baslangici, helikobakter,ozafajit ve gastrit çıktı... Bir de alt ust olmus bagirsaklar... Doktorun verdigi listede ilac kısmında süt yogurt kefir yaziyordu sütü her gün icerim sindirimim mutlu oluyor.. Aslolan akdeniz diyeti hep bu yuzden diyorum
Cok sagol evet o kadar mutlu oldum ki kötü bakteri olmamasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?