Senin sayende biz de kutlamış olalım canım, ne güzel düşünmüşsün.Arkadaşlar içimizde sağlık çalışanları varmı bilmiyorum ama varsa
14 Mart Tıp Bayramları Kutlu Olsun
Mthn83 M Minicikfzt serap911
Ay aşkımsınnn sağolAfiyet olsun canım
Canım çok uzak değilsin ama olmuyorsada sağlıklı bir sen olacaksın.
Vavv afiyet olsun
Tereyağı neciydi ola
Afiyet olsun
Afiyet olsun harika
Sağol canım
Yazdım
Yazdım
Eki Görüntüle 3400554
Belki yardımcı olur
Teşekkür ederim canım şuan uykusuzluk çekiyorum sadece
Afiyet olsun
Canım güzel menü ama her kepçe çorba 1 dlm ekmeğe karşılık geliyor öyle hesapla
İftarı hafif tuzlu kapatsan dokunur mu susamak adina
Çok geçmiş olsun canım. Netten bı baksan doğal yağlar var mesela Nana mentol yağı baş ağrısına iyi geliyor gibi
Yazdım canım
Afiyet olsun canım
Elhan aklına geldim mi
Aklına ben geleceğim diye bı şarkı vardı sanki
Ooo enişteye bağladık. Elimizde örgü
Canım bilinçaltı bağımız var takımla
Afiyet olsun canım
Vay be ben mantı göndereyim siz yaprak
Yazdım
Afiyet olsun canım, can olsun kan olsun ama kilo olmasın inşallah. Eşinin doğum günü de kutlu olsunGünaydın kızlarbugün eşimin doğum günü o yüzden kaçamak günüm menüm için şimdiden sizden özür diliyorum aşırı abartıya kaçmayacağım söz veriyorum ama bir aydır hayalini kurduğum pastayı yiyeceğim için eşimden daha heyecanlıyım
Bende anlamadım canım bugün oruç tutmadım safrada sorun var sanırım ağzıma geliyor randevu bulabilirsem gidicem bakalım devamlı ılık süt içiyorum o da gaz ve şişkinlik yapıyor ama o kesiyor hemen sen nasılsın nasıl oldun var mı bugünde şişlikNe etkilemis olabilir beni onu düşünüyorum yaa gece uyuyamadim diyorum ya
Kereviz,3 kofte,domates corbasi,2 yk yogurt... Yedigim bu.. sadece ictigim suya maden suyu ekledim mineral eksikligim tamamlansin diye o mu yapti acaba? Nasıl korktum gotum gobegim şişti birden
Sen nasil oldun gecti mi miden?
Geçmiş olsun canım, reflü de olabilir. Umarım randevu bulabilirsin.Selamlar kızlar çok sayfa var sadece etiketlere bakabildim herkes iyidir umarım
Bende anlamadım canım bugün oruç tutmadım safrada sorun var sanırım ağzıma geliyor randevu bulabilirsem gidicem bakalım devamlı ılık süt içiyorum o da gaz ve şişkinlik yapıyor ama o kesiyor hemen sen nasılsın nasıl oldun var mı bugünde şişlik
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinSelamlar kızlar çok sayfa var sadece etiketlere bakabildim herkes iyidir umarım
Bende anlamadım canım bugün oruç tutmadım safrada sorun var sanırım ağzıma geliyor randevu bulabilirsem gidicem bakalım devamlı ılık süt içiyorum o da gaz ve şişkinlik yapıyor ama o kesiyor hemen sen nasılsın nasıl oldun var mı bugünde şişlik
Nasıl oldun canım toparlandın mı birazAy aşkımsınnn sağol
Ben smoothie yapıyorum dün sabah yaptım evde o an ne malzeme varsa dünkü şöyle olduKereviz saplarını nasıl değerlendiriyorsunuz bana tarifler verseniz. Ben maalesef hep atıyorum.
Geçmiş olsunSelamlar kızlar çok sayfa var sadece etiketlere bakabildim herkes iyidir umarım
Sagolasin insalahhh biraz zor gibi görünüyor ama bulacağız bi şekildeGeçmiş olsun canım, reflü de olabilir. Umarım randevu bulabilirsin.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydın kizlar
Umarım herkes iyidir.Ben bir kaç gündür alerjik astım ve kronik bronşit le mucadele ediyorum.Dun serum ve hava aldım bugün biraz daha iyiyim .hafta sonundan beri sürekli istirahat etmeye çalıştım.bugun tahlil sonuçlarına göre tekrar ilaç tedavisine başlanacak.Hayirlisi bakalım,Rabbim hasta olup darda olan kullarına şifa versin inşallah
Sağol canım benimGeçmiş olsun
Teşekkür ederim canımSenin sayende biz de kutlamış olalım canım, ne güzel düşünmüşsün.
Mthn83 M Minicikfzt serap911 Tıp bayramınız kutlu olsun canlarım
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar
Umarım herkes iyidir.Ben bir kaç gündür alerjik astım ve kronik bronşit le mucadele ediyorum.Dun serum ve hava aldım bugün biraz daha iyiyim .hafta sonundan beri sürekli istirahat etmeye çalıştım.bugun tahlil sonuçlarına göre tekrar ilaç tedavisine başlanacak.Hayirlisi bakalım,Rabbim hasta olup darda olan kullarına şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canımGünaydın kizlar
Antalya' da Valilik firtınalı , yağmurlu havalarda 60 kilonun altındakiler dışarı çıkmasın diye duyuru yapıyor . Adamlar zorda kalmasın diye fazla aşağı inmek istemiyorum
Daha ne duyucaz dedim ama obeziteyi engellemek adına yapılmış da olabilirSanırım yurtdışı uçuşlarda artık yolcular da tartılacakmış, bileti ucuza getirmek için kilo vermeye devam etmeliyim
Daha ne olsun gayet güzel sofra ama kimi erkekler çok çeşit isterler kardeşimin eşi çorba yemek pilav Salata tatlısı hepsi olacak olmadığı zaman tepki verir.odaEşim dedi ki dün halamda ki softaya bak birde bugüne.
Bende cok kabasın ne fark var dediğimde peynir çok az dedi.
İki kişiyiz davet sofrası kurmadım ama
Kabak corbasi
Köfte makarna
Cacık Salata
Peynir zeytin
Pide
Vardi
siz ne düşünüyorsunuz kırıldım haksız mıyım?
Moral bozukluğu da kilo vermeye engel sanırım bende artı gördükçe Moral bozukluğu yaşıyorum aslında tartilmakla hata yapıyoruzHayırlı iftarlar kızlar. Of moralim çok bozuk. Böyle çok büyük motivasyonla haftaya başlıyorum üç gün düzgün ilerliyorum tartıda kilo verdiğimi gördükten sonra hemen saçmalamaya başlıyorum. neden böyleyim gerçekten oturup ağlayasım var. Senelerdir kendime doğum günümde 58 kilo olucam diye söz veriyorum ama sözümü hiç tutamadım. 1 ay sonra doğum günüm var ve böyle giderse yine kendime mahçup olacağım. Çok moralim bozuk. Ben neden bu kadar iradesizim.
Çok teşekkür ederim canım hedefim doğum gününe kadar 69lu çıkmaktı ama olmadı 70.1 oldumAfiyet olsun canım, can olsun kan olsun ama kilo olmasın inşallah. Eşinin doğum günü de kutlu olsun
Geçmiş olsun canım, en kısa sürede şifa bulursun inşallah.Günaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?