Sağol canımSenin sayende biz de kutlamış olalım canım, ne güzel düşünmüşsün.
Mthn83 M Minicikfzt serap911 Tıp bayramınız kutlu olsun canlarım
Toparladım bıraz kuzum ıdare edıyorum dıyelım sagolasın cokNasıl oldun canım toparlandın mı birazi
Evet canm tesekkur ederimİftar ve sahur olduğunu düşünüyorum canım, afiyet olsun, menü de spor da güzel olmuş.
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimSağlık sektöründe çalışan arkadaşlarımızın tıp bayramlarını kutlu olsun iyiki varlar
Mthn83 M Minicikfzt @serap911
Ortak mi doldurdunuz bu dolmaları
Teşekkür ederimSağlık çalışanları tıp bayramınız kutlu olsun iyiki varsınız
Çok güzel olacak belkideÇok teşekkür ederim canım hedefim doğum gününe kadar 69lu çıkmaktı ama olmadı 70.1 oldum
Teşekkür ederim
Aklıma bir tek öğretmenden gelsen iyiAfiyet olsun canım
Canım çok uzak değilsin ama olmuyorsada sağlıklı bir sen olacaksın.
Vavv afiyet olsun
Tereyağı neciydi ola
Afiyet olsun
Afiyet olsun harika
Sağol canım
Yazdım
Yazdım
Eki Görüntüle 3400554
Belki yardımcı olur
Teşekkür ederim canım şuan uykusuzluk çekiyorum sadece
Afiyet olsun
Canım güzel menü ama her kepçe çorba 1 dlm ekmeğe karşılık geliyor öyle hesapla
İftarı hafif tuzlu kapatsan dokunur mu susamak adina
Çok geçmiş olsun canım. Netten bı baksan doğal yağlar var mesela Nana mentol yağı baş ağrısına iyi geliyor gibi
Yazdım canım
Afiyet olsun canım
Elhan aklına geldim mi
Aklına ben geleceğim diye bı şarkı vardı sanki
Ooo enişteye bağladık. Elimizde örgü
Canım bilinçaltı bağımız var takımla
Afiyet olsun canım
Vay be ben mantı göndereyim siz yaprak
Yazdım
Hoş geldin canımTünaydın hanımlar
Peynirin az olduğunu söylemesi kurtarmamiş onu ..Eşim dedi ki dün halamda ki softaya bak birde bugüne.
Bende cok kabasın ne fark var dediğimde peynir çok az dedi.
İki kişiyiz davet sofrası kurmadım ama
Kabak corbasi
Köfte makarna
Cacık Salata
Peynir zeytin
Pide
Vardi
siz ne düşünüyorsunuz kırıldım haksız mıyım?
Ben bunu yapıyorum zaten ama ben makarna pilav vb.yemem.Sebze varsa 1 dlm. ekmek yiyorum .Etde ekmek yok.10 dakika ara veriyorum mutlaka
Afiyet olsun canım
Yazdığın bütün cümleler negatif onları düzeltmeden iradene söz geçirmeyi unutHayırlı iftarlar kızlar. Of moralim çok bozuk. Böyle çok büyük motivasyonla haftaya başlıyorum üç gün düzgün ilerliyorum tartıda kilo verdiğimi gördükten sonra hemen saçmalamaya başlıyorum. neden böyleyim gerçekten oturup ağlayasım var. Senelerdir kendime doğum günümde 58 kilo olucam diye söz veriyorum ama sözümü hiç tutamadım. 1 ay sonra doğum günüm var ve böyle giderse yine kendime mahçup olacağım. Çok moralim bozuk. Ben neden bu kadar iradesizim.
Al benden de o kadar, gel kafa kafaya verip ağlaşalımHayırlı iftarlar kızlar. Of moralim çok bozuk. Böyle çok büyük motivasyonla haftaya başlıyorum üç gün düzgün ilerliyorum tartıda kilo verdiğimi gördükten sonra hemen saçmalamaya başlıyorum. neden böyleyim gerçekten oturup ağlayasım var. Senelerdir kendime doğum günümde 58 kilo olucam diye söz veriyorum ama sözümü hiç tutamadım. 1 ay sonra doğum günüm var ve böyle giderse yine kendime mahçup olacağım. Çok moralim bozuk. Ben neden bu kadar iradesizim.
Eninde sonunda istediğin o rakamı göreceksin canım, hiç canını sıkma. Varmak istediğin noktaya uzaklığın 1 adım bile değil nerdeyse. İnşallah bu hafta sana sürpriz olur da o rakamı görürsün.Aynen canım yani 69.7 ve 6 arasında hiç fark yok benim için ama 69.9la 70 arasında var. Hamilelik öncesi de 69 kiloydum o yüzden sanırım çok aşırı takıldım bu kiloya ama inecek biliyorum bozmadan yapmaya çalışıyorum diyetimi bu hafta olmasa haftaya gider artık o 100 gram da ama sabırsızım da işte. Az farkla da olsa hedeften şaşmış olmak bu duraklama devri canımı sıkıyor
Kiim, benmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?