Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın kızlar bugün eşimin doğum günü o yüzden kaçamak günüm menüm için şimdiden sizden özür diliyorum aşırı abartıya kaçmayacağım söz veriyorum ama bir aydır hayalini kurduğum pastayı yiyeceğim için eşimden daha heyecanlıyım
Ne etkilemis olabilir beni onu düşünüyorum yaa gece uyuyamadim diyorum ya Kereviz,3 kofte,domates corbasi,2 yk yogurt... Yedigim bu.. sadece ictigim suya maden suyu ekledim mineral eksikligim tamamlansin diye o mu yapti acaba? Nasıl korktum gotum gobegim şişti birden Sen nasil oldun gecti mi miden?
Bende anlamadım canım bugün oruç tutmadım safrada sorun var sanırım ağzıma geliyor randevu bulabilirsem gidicem bakalım devamlı ılık süt içiyorum o da gaz ve şişkinlik yapıyor ama o kesiyor hemen sen nasılsın nasıl oldun var mı bugünde şişlik
Selamlar kızlar çok sayfa var sadece etiketlere bakabildim herkes iyidir umarım
Bende anlamadım canım bugün oruç tutmadım safrada sorun var sanırım ağzıma geliyor randevu bulabilirsem gidicem bakalım devamlı ılık süt içiyorum o da gaz ve şişkinlik yapıyor ama o kesiyor hemen sen nasılsın nasıl oldun var mı bugünde şişlik
Günaydın kizlar Umarım herkes iyidir.Ben bir kaç gündür alerjik astım ve kronik bronşit le mucadele ediyorum.Dun serum ve hava aldım bugün biraz daha iyiyim .hafta sonundan beri sürekli istirahat etmeye çalıştım.bugun tahlil sonuçlarına göre tekrar ilaç tedavisine başlanacak.Hayirlisi bakalım,Rabbim hasta olup darda olan kullarına şifa versin inşallah
Ben smoothie yapıyorum dün sabah yaptım evde o an ne malzeme varsa dünkü şöyle oldu Kereviz sapı 2.3 dal maydanoz Bir Çengelköy salatalık Yarım yeşil elma Yarım limon suyu Blendıra yıkayıp atıyorum malzemeleri limonun suyunu ilave ediyorum. çok az su bir bardağın dörtte biri kadar ve bııızzt bu kadar harika oluyor
Evinizde katı meyve suyu sıkacağı varsa orda da harika olur bende katı meyve sıkacağı yok. blendır var ben o yüzden bu şekilde yapabiliyorum.
Günaydın kizlar Umarım herkes iyidir.Ben bir kaç gündür alerjik astım ve kronik bronşit le mucadele ediyorum.Dun serum ve hava aldım bugün biraz daha iyiyim .hafta sonundan beri sürekli istirahat etmeye çalıştım.bugun tahlil sonuçlarına göre tekrar ilaç tedavisine başlanacak.Hayirlisi bakalım,Rabbim hasta olup darda olan kullarına şifa versin inşallah
Kahvaltı: bir büyük bardak yeşil smoothie 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 15 adet kadar badem
Ara: bir dilim ananas, 4 adet çilek üzerine çiya tohumlu tarçınlı 2 kaşık yoğurt
Akşam saat bayağı geçti ezan okunurken eve girebildim Siyez unuyla kabak mücver, peynir çay eşliğinde akşam yemeğim oldu. saat sekiz buçuk dokuz arası yiyebildim mağlesef
Sonrasında eti Burçak büsküğüden 5 tane kadar yedim
Antalya' da Valilik firtınalı , yağmurlu havalarda 60 kilonun altındakiler dışarı çıkmasın diye duyuru yapıyor . Adamlar zorda kalmasın diye fazla aşağı inmek istemiyorum
Daha ne olsun gayet güzel sofra ama kimi erkekler çok çeşit isterler kardeşimin eşi çorba yemek pilav Salata tatlısı hepsi olacak olmadığı zaman tepki verir.oda
Hayırlı iftarlar kızlar. Of moralim çok bozuk. Böyle çok büyük motivasyonla haftaya başlıyorum üç gün düzgün ilerliyorum tartıda kilo verdiğimi gördükten sonra hemen saçmalamaya başlıyorum. neden böyleyim gerçekten oturup ağlayasım var. Senelerdir kendime doğum günümde 58 kilo olucam diye söz veriyorum ama sözümü hiç tutamadım. 1 ay sonra doğum günüm var ve böyle giderse yine kendime mahçup olacağım. Çok moralim bozuk. Ben neden bu kadar iradesizim.
Aaaben menü yazmadım 13 mart Sahur 1 avuç büyüklükte pide Sahan da yumurta Lor Zeytin Akşam Domates çorbası 2 kaşık barbunya 1 dolma 1 kase cacık Arada 1 portakal yarım elma Spor yok Su 1 litre ancak ElhanMthn83Cordelia