1 haftalik canimben geçenlerde sadece kayısı yaptım harika oldu hiç başka bir şey katmayada gerek yok bildiğin kaysı hoşafı
evet mağlesef
civciv çıkacak kuş çıkıcaklistene baktım çok güzel
çok güzeelgözün aydın bu kaç günlük sonuç bak senin listenide merak ettim :)
çok iyi tebrikler bunu görmek isteyen ne kadar insan var biliyormusun
Maşallah kaptanım yakında dal gibi olacaksınKızlar diyetisyen den çıktım
2.9 kg yağdan gitmiş ama ödem olmuşum
Benim 1 kızım var canım nasipse Nisan ayında 6 yaşına giricek.Sağol düşündüğün için.YapıcamBebeğin ek gıdada değilse, emziriyorsan dikkat et canım, belki sana uygun olmayabilir. Sonradan aklıma geldi.
Bizimki 9 kg oldu diye hemen diyet mamaya geçtik kendini temizlerken göbeği pörtlemeye başlamıştı. Çok tatlı oluyorlar ama çok tehlikeli onlar için
Canım ağzından bal damlıyor inşallah. Gençlikte geçerken gördüğüm kilolar bunlar bu yüzden her hareketlilik yeni bir heyecan.Maşallah kaptanım yakında dal gibi olacaksın
Tebrik ederim canım
Benim doktorumda bugün sordum zeytinyağının içinde kuru incir kayısı köy iyice yumaşasın.İyice ezdir öyle ye dedi.Ara öğünde yapabilirsin dedi.Bugün ölçüm vardı bacaklar vb.incelme var ama karın yana doğru şişlik olmuş biraz diyince söyledim yapar dedi.Bide Ramazana alışana kadarda vücutta şişlik olurmuş.Wc sorunu olan arkadaşlar kuru dut ve kuru kayısı birlikte kaynatın hoşaf gibi yiyin anında etkili
Canım ağzından bal damlıyor inşallah. Gençlikte geçerken gördüğüm kilolar bunlar bu yüzden her hareketlilik yeni bir heyecan.Leyl35 kızıyor bana ama hepsi heyecandan hepsi yeni kapıların aralanmasindan .
120 kiloya kadar çıktım. Hepinizin yaşadıklarını yaşadım. O yüzden hepiniz rahatlayın sağlığınıza kavuşun istiyorum. Abartiyor üstünüze düşüyor görünüyorsam bilin ki siz bensiniz ben sizim kendimden ayirmiyorum sizleri. Hepinizi
Ama bak sizin kilolar gidiyor benim yolum uzuuunn gibi görünüyor mezun olup da tamamen gitmeyin sakın ara ara bakın bizeCanım ağzından bal damlıyor inşallah. Gençlikte geçerken gördüğüm kilolar bunlar bu yüzden her hareketlilik yeni bir heyecan.Leyl35 kızıyor bana ama hepsi heyecandan hepsi yeni kapıların aralanmasindan .
120 kiloya kadar çıktım. Hepinizin yaşadıklarını yaşadım. O yüzden hepiniz rahatlayın sağlığınıza kavuşun istiyorum. Abartiyor üstünüze düşüyor görünüyorsam bilin ki siz bensiniz ben sizim kendimden ayirmiyorum sizleri. Hepinizi
Ben geçen kayısı uyutması yapmıştım sadece sıcak süt ve kuru kayısıyı bıızzlatıp soğumaya bıraktım muhallebi oldu ara öğünde yedim etkisini hemen gösterdi. Z.yağıyla inciri o şekilde yemek zor olabilir gibi geldiBenim doktorumda bugün sordum zeytinyağının içinde kuru incir kayısı köy iyice yumaşasın.İyice ezdir öyle ye dedi.Ara öğünde yapabilirsin dedi.Bugün ölçüm vardı bacaklar vb.incelme var ama karın yana doğru şişlik olmuş biraz diyince söyledim yapar dedi.Bide Ramazana alışana kadarda vücutta şişlik olurmuş.
120 den maşallah maşallahCanım ağzından bal damlıyor inşallah. Gençlikte geçerken gördüğüm kilolar bunlar bu yüzden her hareketlilik yeni bir heyecan.Leyl35 kızıyor bana ama hepsi heyecandan hepsi yeni kapıların aralanmasindan .
İlaç aldım rahatladı canımBenim doktorumda bugün sordum zeytinyağının içinde kuru incir kayısı köy iyice yumaşasın.İyice ezdir öyle ye dedi.Ara öğünde yapabilirsin dedi.Bugün ölçüm vardı bacaklar vb.incelme var ama karın yana doğru şişlik olmuş biraz diyince söyledim yapar dedi.Bide Ramazana alışana kadarda vücutta şişlik olurmuş.
Ben atmam ki kapılmıştır o120 denmi düştün bu kilolara canım harikasın seni candan bir şekilde tebrik ediyorum sevgiyle sarılıyorum.Sen beni takım dışına atsanda Seviliyorsun Kaptanım
Beni ne zamandır biliyorsunAma bak sizin kilolar gidiyor benim yolum uzuuunn gibi görünüyor mezun olup da tamamen gitmeyin sakın ara ara bakın bize
Rabbim kimseye göstermesin. Ben boydan kurtardım taşıma açısından120 den maşallah maşallah
Hadi canlar altın değer kazanıyor değerinizi gösterin
Diyet yaptirdigim arkadasim 75.50 oldu 82 ile basladi 15 martta bir ay dolacak...Canım ağzından bal damlıyor inşallah. Gençlikte geçerken gördüğüm kilolar bunlar bu yüzden her hareketlilik yeni bir heyecan.Leyl35 kızıyor bana ama hepsi heyecandan hepsi yeni kapıların aralanmasindan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?