Çok iyi kaptanım ödem bir şekilde gidder önemli olan yağdan gitmesiKızlar diyetisyen den çıktım
2.9 kg yağdan gitmiş ama ödem olmuşum
bizdede satılıyor eskiden daha rahat buluyorduk kereviz sapını, şimdilerde sağlıklı dediler onuda satıyorlarBurda kereviz sapı satılıyor
İlla kizacaksin demiDiyetisyen sana incelmissin diyor incinmissin demiyor ne bu uzgun suratlar falan yihuuu demen lazim
Çok geçmiş olsun
Evet oldum bugünMthn83 maşallah ne güzel vermişsin. Regl mi olacaksın neden ödem turmuşsun ki?
Zaten çorapsız olmalı o metallerden vücuda ufacık elektrik gidiyor ve vücuttaki yağ kas su oranını o şekilde buluyorBiraz önce bı keşifte bulundum lütfen tartinizda deneyin. Yağ kas ölçeği olan tartiniz varsa mutlaka çorapsız çıkın ben hiç düşünmemiştim
Çok tatlı ama bu kedilerde sağlık sorunu oluyorKıyamam yaaa
ben geçenlerde sadece kayısı yaptım harika oldu hiç başka bir şey katmayada gerek yok bildiğin kaysı hoşafıWc sorunu olan arkadaşlar kuru dut ve kuru kayısı birlikte kaynatın hoşaf gibi yiyin anında etkili
evet mağlesefRamazanda wc sıkıntı çıkarıyor, bir de diyette...
civciv çıkacak kuş çıkıcakDiyetistendeyim evde tartıldım bakim burda ne çıkacak
çok güzeelKızlar diyetisyen den çıktım
2.9 kg yağdan gitmiş ama ödem olmuşum
çok iyi tebrikler bunu görmek isteyen ne kadar insan var biliyormusunKızlar 700 gram verdim
76,5 kg. Buna da şükürlistem ekte
Evetİlla kizacaksin demi
Neyse tamam o heyecanla üzülmüştüm. Duyar duymaz yazdım size çünkü
Çok geçmiş olsun
Evet oldum bugün
HarikasinKızlar 700 gram verdim
76,5 kg. Buna da şükürlistem ekte
Ben çok seviniyorum yağdan vermişsin dediğindeİlla kizacaksin demi
Neyse tamam o heyecanla üzülmüştüm. Duyar duymaz yazdım size çünkü
Çok geçmiş olsun
Evet oldum bugün
Allah yardımcın olsun canım, güç kuvvet versin sana, eşine de çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım, çok şükür tendon sağlam. Allah size de bir daha yaşatmasın. Yüküm ister istemez arttı, ben evde yokken o evdeyse yemek vs gibi işleri hallediyordu, şimdi hepsi bana kaldı, ayyrica ona getir götür yaparken de yoruluyorum. Yeter ki sağlık olsun hepsi geçici çok şükür.
İyi kız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?