Ya ben marketten sipariş vermiştim özellikle rica ettim kabuklarını koyun diye arayıp tamam dediler ama göndermemişler ödem çayını bugün yapamayacağımEttirmeye çalışacağım yine yeşil saplarını dahi saçıma takacağım ananasımı aldım
Dur sana sabah yürüyüşünden çiçeklerde gönderem
Koymuyorlar bende denedim soymadan getirin deseydin keskeYa ben marketten sipariş vermiştim özellikle rica ettim kabuklarını koyun diye arayıp tamam dediler ama göndermemişler ödem çayını bugün yapamayacağım
Teşekkür ederim abla inşallah hiçbirimiz yaşamayızBir daha o sıkıntıları yaşamaman dileğiyle minicigim.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
İyiyim şükür şimdi canım ağrısı oluyo tabi ama en azından rahatça yürüyebiliyorumCanım benim çok geçmiş olsun, neler atlatmissin sen böyle.
Estağfurullah Kaptanım olur öyle şeylerCanım bugün diyetisyene gideceğim döndüğümde listelere bakarım.Ece Didem herkes senin gibi tatlış tepki verse ne guzel olur. Listeleri yaparken , kopyalarken hatalar yapabiliyoruz. Kusura bakma tatlım
Teşekkürler Kaptanım
Allah bir daha yaşatmasın canım, gelmiş geçmiş olsun.Omuriliğin içinden geçtiği bir kanal var canım o kanal hem yapısal olarak hem de işte omurgamdaki kemiklerin olması gereken yerden kayıp olmaması gereken bir yere gelmesiyle o kanal daralıyor sinirler iyice sıkışıyor ve işlevini yerine getiremiyor. Öyle olunca da bacaklarımı hissetmedim hareket ettiremedim aylarca yatağa bağımlı yaşadım. Sonra ameliyat oldum düzeldi şükür. Ben geçireli çok oldu tam 7 yıl. Çok geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor bir durum
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun inşallah.Günaydınlart hanımlar,bugün apartman komşumuz vardı annesi vefat etti,baş sağlığı için gideceğiz komşularla geç gelirim .
Hangi saatlerde evdesin?Ama ben 16.00 da okulda oluyorum
Ödem geçince güzel eksi görürsün bence.Günaydın kızlar
Başlangıç :84.9
Cumartesi :80,9
Bugün :81.6
Fark :+700
Sanırım ödem tuttum pms dönemi diye
Tebrik ederim, güzel eksi.
Tebrikler, çok güzel bir eksi.
Cumartesi inşallah 6lar kesin gelmiş olur canım, çok sevindim, tebrik ederim.
Artı olmamak iyidir.
Süper bir eksi, tebrik ederim.
Harika, tebrik ederim.
Sahurun etkisidir, sabah ben de 1 kg artı gördüm, akşam üzeri tartılacağım.
Çok artın yok canım, cumartesiye eksiye geçersin.
Çok güzel bir eksi tebrik ederim.
Tebrik ederim canım.
Artı olmamak güzeldir.
Tebrik ederim, güzel eksi görmüşsün.
ay inşallah canımÖdem geçince güzel eksi görürsün bence.
Tebrik ederim, güzel eksi.
Tebrikler, çok güzel bir eksi.
Cumartesi inşallah 6lar kesin gelmiş olur canım, çok sevindim, tebrik ederim.
Artı olmamak iyidir.
Süper bir eksi, tebrik ederim.
Harika, tebrik ederim.
Sahurun etkisidir, sabah ben de 1 kg artı gördüm, akşam üzeri tartılacağım.
Çok artın yok canım, cumartesiye eksiye geçersin.
Çok güzel bir eksi tebrik ederim.
Tebrik ederim canım.
Artı olmamak güzeldir.
Tebrik ederim, güzel eksi görmüşsün.
Çok geçmiş olsun tekrardan, tendoma bişey olmadı ise diğer kas yırtılması daha çabuk tedavi oluyor diye biliyorum. aile olarak zamanında bizdede ayak yaralanmaları oldu, hatta eşim tendomunu kopartmıştı. ayak zor insanı gezdiren organ. bu süreçte seninde yükün artmıştır tüm süreci kolaylıkla atlatmani dilerim canımKızlar merhaba, kusura bakmayın gelemedim dün. Hemen bilgi verip size yetişmeye çalışayım. Doktorun biri bizi bayağı korkuttu, tendonda kanama var falan dedi. Ameliyattan bahsetti. Sonra daha iyi bir doktora gittik, çok şükür sadece kas yırtığı varmış (ölümü görüp sıtmaya razı olduk durumu resmen). Bu yırtığa bile sevindik diğer ihtimallerin yanında. 3-4 haftalık bir iyileşme süreci olacakmış, bir süre ayağının üstüne basmayacak walker denilen zamazingoyu kullanacak. Evde yatış pozisyonunda, bu sebeple her şeye benim koşturmam gerekecek. Birkaç gündür çok yorgunum bu yüzden. Hatta geçmişi çok hızlı okuyup yorumlamadan geçeceğim bilginiz olsun ve beni mazur görün.
Oruç olduğum ve çalıştığım için sanırım 17.00 gibi tartılabileceğim kaptanlarım, sorun olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?