Sorun değil bitanem Yeter ki zor günlerini atlatmış ol.
İyi misiniz şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun değil bitanem Yeter ki zor günlerini atlatmış ol.
canımmm çok mersiiCasminim eve gelince üzerini degiştirirken tartı al. Yarım saat idare edebiliriz.
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin inşallahGünaydınlart hanımlar,bugün apartman komşumuz vardı annesi vefat etti,baş sağlığı için gideceğiz komşularla geç gelirim .
Canım benim buraya 7 leri görüp, dönmeni bekleyeceğim. Hiç tanımadığın birini çok mutlu etmek istersen
Tabi ki böyle kalmayacaksin canım.Regl döneminden sonra beden ve beynindeki bu gerginlik geçecek ve herşey yoluna girecek emin olRegl ağrım da var ama olmuyor. Direnç sandım 1 gün yedim daha beter oldu. Ne yapsam olmuyor ben böyle mi kalacağım yaaa
Canım sen koşu bandı almıştın ya nasıl o kullanıyor musun?Regl ağrım da var ama olmuyor. Direnç sandım 1 gün yedim daha beter oldu. Ne yapsam olmuyor ben böyle mi kalacağım yaaa
Yaaa tamam oyle yapacagimAfiyet olsun ikinize de enerjiniz daim olsun canım
Yeni dolabın hayırlı olsun. Silme suyuna karbonat ekle güzel sonuç alırsın tatlım .
Pms olarak geçiyor canım kisaltmadaMensin adı pms mi olmuş
Cumartesiye normale dönersin inşallah canım.
Beni de yurt dışı tarifesine alır mısınCanım çalışanlar 18.00' e kadar. Yurt dışı tarifesine tabiisin
Ya kullanmak lazım dimi:) ben de kurdum köşede bekliyor keşke kendi kendine olsaCanım sen koşu bandı almıştın ya nasıl o kullanıyor musun?
Ben bayram ettim kızlar
Evet canım her gün kullanıyorumCanım sen koşu bandı almıştın ya nasıl o kullanıyor musun?
Günaydın Arkadaşlar
Tartı zamanı görüşürüz
Rica ediyorum beni takımlara almayı unutmayın
Hepinize Sevgiler
Regl olmak sanırım
Teşekkürler güzel kaptanımTebrikler bitanem
Günaydın tatlışımmGünaydın kızlar
Ben de bikaç gün kullanırım sonra bırakırım diye almıyorum kesin öylenyaparım çünküYa kullanmak lazım dimi:) ben de kurdum köşede bekliyor keşke kendi kendine olsa