• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

selam Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablacım zor günler geçirdim.
Grupta beni etiketlemissin hakkını helal et. Beni takımdan çıkar abla diye yazmıstım en son ama gormedin mi acaba 😔😔😔

Cordelia Cordelia sporda beni etiketlemiş 😔 walla hakkınızi helal edin insa kalbinizi kirmadım
Canım benim buraya 7 leri görüp, dönmeni bekleyeceğim. Hiç tanımadığın birini çok mutlu etmek istersen 😘
Umarım her sey yoluna girer 🙏🙏🙏

Son düzenleme:
Regl ağrım da var ama olmuyor. Direnç sandım 1 gün yedim daha beter oldu. Ne yapsam olmuyor 🤷‍♀️ ben böyle mi kalacağım yaaa 😭
Tabi ki böyle kalmayacaksin canım.Regl döneminden sonra beden ve beynindeki bu gerginlik geçecek ve herşey yoluna girecek emin ol🙏💗🌸💗🥰

Ece Didem Ece Didem i yarışmacı sayısı eksik olan takıma dahil edelim🙈 bir bakayım takımlara.🥴
Canım bugün diyetisyene gideceğim döndüğümde listelere bakarım. 😘❤️ Ece Didem Ece Didem herkes senin gibi tatlış tepki verse ne guzel olur. Listeleri yaparken , kopyalarken hatalar yapabiliyoruz. Kusura bakma tatlım 😘

Back