Günaydın tatlımGünaydın
Sağol kuzumTebrikler canım
Gidecekler sabret tatlım
Şimdilik bu kadarcık eksi reglden dolayı ama cumartesi iyi eksi getireceğim sana kaptanımGüzel-
Mensin adı pms mi olmuşGünaydın kızlar
Başlangıç :84.9
Cumartesi :80,9
Bugün :81.6
Fark :+700
Sanırım ödem tuttum pms dönemi diye
Canım çalışanlar 18.00' e kadar. Yurt dışı tarifesine tabiisinKızlar oruçlular için bildirim saati kaça kadar ?
Günaydın eküricim. Başı sağ olsun komşunuzun. Allah rahmet eylesin.Günaydınlart hanımlar,bugün apartman komşumuz vardı annesi vefat etti,baş sağlığı için gideceğiz komşularla geç gelirim .
Tebrikler bitanem
Minnak bir artı
Kaynanamı çağırdım kuzum idare ederim dedim ama cıksSabit can , gerisi heyecan
Belimiz nasil oldu tatlım
Olacak gibi duruyor diye düşüncemizi düzeltiyoruzİnşallah canım ya hedefim eşimin doğum gününe kadar yani perşembeye kadar 69larda olmaktı ama olmayacak gibi duruyo70 yapıştı yakama iki haftadır 70im resmen
Çok iyi yapmışsın ,bu durumda yardım istemek lazımKaynanamı çağırdım kuzum idare ederim dedim ama cıks
Sabit gelince moralım de bozuldu serumlar kilo yaptı hazaar
Filtre hurma ıke kahvaltı yapıyorum suan bakalım oruc tutunca şaşırır belkı vücudum reglı bıtsın de
Casminim eve gelince üzerini degiştirirken tartı al. Yarım saat idare edebiliriz.Elhan canımm geceden sabah çok su içtiğim için sabah tartım çok fazla çıktı
akşamda 6.30 gibi evde olabiliyorum, bugünkü tartıyı nasıl yapayım?
cumartesi sıkıntı yok, evde olduğum için saati geçirmeden tartılabilirim
Geçmiş olsun safişim.Günaydın hayırlı ramazanlar
2 gündür çok kötüydüm baş ağrısı vardı geçmeyen kafamı kaldıramadım bundan sonra burdayım bugün iyiyim şükür çok kötü hiç geçmeyecek sandım
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallahKaynanamı çağırdım kuzum idare ederim dedim ama cıks
Sabit gelince moralım de bozuldu serumlar kilo yaptı hazaar
Filtre hurma ıle kahvaltı yapıyorum suan bakalım oruc tutunca şaşırır belkı vücudum reglı bıtsın de
Geçmiş olsun canımGünaydın hayırlı ramazanlar
2 gündür çok kötüydüm baş ağrısı vardı geçmeyen kafamı kaldıramadım bundan sonra burdayım bugün iyiyim şükür çok kötü hiç geçmeyecek sandım
Regl ağrım da var ama olmuyor. Direnç sandım 1 gün yedim daha beter oldu. Ne yapsam olmuyorHayırdır inşallahpms direnç mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?