Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün kötü bir gün ElhanMthn83 Kahvaltı 11.30 1 dilim kızarmış ekmek yarım Avokado çeçil peyniri Sonrasında kötü bir durum oldu malesef kızımı yere bırakırken belim kitlendi ambulansla hastaneye kaldırıldım iki iğne ve serum aldım emzırdıgım ıcın ılac verılmedı bi sürede bebeğimi iğnelerden dolayı emzıremedim beyın ve sınır cerrahısıne gözükeceğim Şuan minik minik yürüyorum ama kötü durumdayım yeni başladığım pilates de hayal oldu Akşam 1 kade mercimek çorbası 1 tabak kabak graten 2 hurma 2 lokma pide Su az akşam hastaneden 5 de geldim 3 bardak anca içtim durumlar böyle
Canım bel destekleyecek birşey bul evde. Hani lohusalara çarşaf filan sararlar öyle bişey varsa o da olur. Sert korse takma sakın. Hareketini desteklesin hareketini kolaylaştırsin. Gelmiş geçmiş olsun inşallah Pilatesi doktoruna sor. Sonuçta kasların gelişmesini sağlamak için yapılan bir egzersiz
Canım bel destekleyecek birşey bul evde. Hani lohusalara çarşaf filan sararlar öyle bişey varsa o da olur. Sert korse takma sakın. Hareketini desteklesin hareketini kolaylaştırsin. Gelmiş geçmiş olsun inşallah Pilatesi doktoruna sor. Sonuçta kasların gelişmesini sağlamak için yapılan bir egzersiz
İyi Akşamlar Arkadaşlar Sevgili Takım Kaptanlarım ElhanMthn83 Çok şükür iyi geçti bugün oruç Rabbim tamamını nasip etsin 20:00/08:00 Gece Nöbetteyim
11.03.2024 Beslenme Listem
Sahur 05:00 1 yumurtadan yapılmış omlet(yağsız) 1 dl.peynir 2 ceviz 2 çiğ fındık 1kase göbek salata 2 yemek kaşığı zeytinyağı (pul biberli) 1 dl.tam buğday ekmeği 1 kupa yeşil çay 1 litre su içildi
İftar 19:13 2 büyük bardak su (Oruç açma) Yarım kase Domates çorbası 10 dakika ara verildi. 1 kase karışık türlü 4 ceviz 1 bardak Ayran 1 dl.tam buğday ekmeği
22:30 gibi Ara: 1 kupa yeşil çay 1 küçük meyve 10 çiğ badem
Toplam su 1,5 litre içildi Sahura kadar 1.5 litre içilicektir @Cordelia 5000 adım atıldı
Afiyet olsun Lenacim. Öğretmenliğimin ilk yıllarında Hatay / Yayladağı' nda sahura davet edilmiştim. Esmer bulgur pilavını her gece pişirme adetleri varmış . O tadı hatırladım